FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
malo nam je prednost jer opet igramo u gostima prvu
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Hahahahahaha...High je napisao/la:Recept za uspjeh: Ne trebamo igrati protiv njih u sedmom mjesecu, zatim bismo trebali sakriti nektar i ambroziju i četvrti dan nakon toga Saida poslati sa strijelama utopoljenim u urin.Apolon, njegova narav i djela
Apolon, Zeusov i Letin sin, bio je nedonošće rođeno u sedmom mjesecu, no to ništa ne znači, pošto bogovi brzo rastu. Temida ga je hranila nektarom i ambrozijom, i čim osvanu četvrti dan, Apolon zatraži luk i strijele, koje mu Hefajst odmah dade. Otišavši sa Dela, uputio se pravo na Paarnas, gdje se skrivala zmija Piton, neprijatelj njegove majke; uspio je ozbiljno raniti svojim strijelama. Piton tad odjuri do proročišta Majke Zemlje u Delfima, gradu koji je dobio ime po Pitonovom drugu, čudovištu Delfinu; ali Apolon ga je smjelo pratio do u svetilište i tamo ga dokrajčio na ivici samog ponora.
Vrlo,vrlo,kreativno i duhovito!
Moram ti reci da ti ovo mnogo bolje stoji od onih dzemata tako to...[emoji2] [emoji36]
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- Burberry46
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To mi se bas đasvi ali ostalo gluho biloPitar1946 je napisao/la:malo nam je prednost jer opet igramo u gostima prvu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Piše se KiparHigh je napisao/la:Iznaroda je napisao/la:Apolon nije losa ekipa, igrali su mislim doigravanje ove godine u Cipru i zavrsili na trecem mjestu, ako je ovo ekipa sa Cipra.
Ma iskreno nebitno kako se pise, jaci su od nas sigurno. Ako se ne pojacamo jedva cemo i u prvom proci.
"Sa prkosne Majevice, legenda se Bosnom širi, Teočanska prva gazi na slobodu zemlja miri. Sa prkosne Majevice, vjetrovi mu ime zbore, gdje njegova noga kroči slobodarske sviću zore..."
- ElCartel11
- Kontakt:
Daj nam te vezne i napadaca pa da uriniramo!
P.S. hocel se Srbi i sa ovima pobratiti kad smo mi u pitanju i nase gostovanje?
P.S. hocel se Srbi i sa ovima pobratiti kad smo mi u pitanju i nase gostovanje?

Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 19 jun 2017, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Do 12 je prijava igraca, tako da smo yebani ako nista ne bude, a evo 3 sata vec...Burberry46 je napisao/la:Hajmo sad prvo po pojacanja
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Burberry46
- Kontakt:
To i ja kontamFrancescoTotti je napisao/la:Do 12 je prijava igraca, tako da smo yebani ako nista ne bude, a evo 3 sata vec...Burberry46 je napisao/la:Hajmo sad prvo po pojacanja

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vratite nam ćelavogg
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Zestok zrijeb. U prvom pretkolu najtezeg iz grupe. Ko je jos u drugom bio moguci protivnik?
Realno donji smo ako prodjemo prvo. Kipar,juli mjesec,tim iz ranga LP.
Ali,treba muski odigrati,i ne obrukati se.
Realno donji smo ako prodjemo prvo. Kipar,juli mjesec,tim iz ranga LP.
Ali,treba muski odigrati,i ne obrukati se.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Uz jedno 3-4 odlicna igraca mogli bi se nadati protiv ovih grka , ali ovako vrlo tesko
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
daj vise sad pojacanja **** ga grob i sms
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
ne sviđa mi se ovo
ne zrijeb, nego to sto smo doveli micu kuzmanovica i to je to ... sa oovom ekipom, nogom u guzicu se udarati ako prodjemo moldavce a o kipranima ne treba ni razmisljati... smiejsno i pomisliti da mozemo cak i kuci nesto da napravimo
ne zrijeb, nego to sto smo doveli micu kuzmanovica i to je to ... sa oovom ekipom, nogom u guzicu se udarati ako prodjemo moldavce a o kipranima ne treba ni razmisljati... smiejsno i pomisliti da mozemo cak i kuci nesto da napravimo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ja sam ocekivao da ce dovest onog Rahmanovica danas prije zrijeba, eventualno Petraka a ono corak....Pantelija je napisao/la:ne sviđa mi se ovo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
Hajde sta smo se prepali odmah **** njih ba , ne kazem ja jaci su od nas, opet treba da pokazemo ko smo i mi i da znamo igrati nogomet, sjetimo se i mi kakve smo sve klubove izbacivali
, sa druge strane kone ce tek da popuse u 2 pretkolu ( Aik)
, sabura braco sve se moze, prvo moramo se pojacati, imali sta oko onog petraka i sl ?

04.10.2009 !
Joj izjave Dupovca, mogao sam i ja isto ono reci. Daj ba reci, levati su ili jaci su, pa da bar otprilike znamo na cemu smo.
Bolje da nista ne objave nego onako.
Bolje da nista ne objave nego onako.
[quote="scudetto89"]Hajde sta smo se prepali odmah **** njih ba , ne kazem ja jaci su od nas, opet treba da pokazemo ko smo i mi i da znamo igrati nogomet, sjetimo se i mi kakve smo sve klubove izbacivali
, sa druge strane kone ce tek da popuse u 2 pretkolu ( Aik)
, sabura braco sve se moze, prvo moramo se pojacati, imali sta oko onog petraka i sl ?[/quot
citiram s teme zrinjskog
PostPostao/la Duff » 19 jun 2017, 13:50
toga se i bojim..
Petrak ode negdje vani

citiram s teme zrinjskog
PostPostao/la Duff » 19 jun 2017, 13:50
toga se i bojim..
Petrak ode negdje vani
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Dodje mi sms
Ovi će biti teži nego Atromitos.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Alen1987, Amidzaa, boki86, Bordo10, GBBP2, KarloIvandic, macahz, MaroonWhite1946, mosarajvosa83, vedinjo98, Zagor i 190 gostiju.