ovdje igraju europskeBernardBarnjak je napisao/la:Stadionul Orășenesc (Bălți), Capacity 5,953 je maticni stadion osim ako nemaju neki bolji za UEFA takmicenja...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ovdje igraju europskeBernardBarnjak je napisao/la:Stadionul Orășenesc (Bălți), Capacity 5,953 je maticni stadion osim ako nemaju neki bolji za UEFA takmicenja...
Nece igrati na svom stadionu.Igra se na nekom koji ima 10,500 kapacitet.Zimbru se stadion zoveBernardBarnjak je napisao/la:Stadionul Orășenesc (Bălți), Capacity 5,953 je maticni stadion osim ako nemaju neki bolji za UEFA takmicenja...
Nisu izbacili Videoton, 2:0 kod kuce 0:3 u gostima.scudetto89 je napisao/la:Ne znam sad sam procitao da su izbacili videoton, mislim svakog protivnika treba postovati, dobro je sto prvu igramo u gostima, ocekujem da cemo tamo slaviti barem sa jedim pogotkom, i onda u revansu traziti gol vise, pred nasom poblikom 6 jula abd i to na moj rodjendan !![]()
sonpenn je napisao/la:U "Kišnjevu" nas docekuju.
Fincukast je onako, evo izvlacenje, sretno nam i ovdjesonpenn je napisao/la:U "Kišnjevu" nas docekuju.
Aha e onda ja nisam dobro shvatio elem ovo moramo proci u to necu da sumljam uopsteEsport je napisao/la:Nisu izbacili Videoton, 2:0 kod kuce 0:3 u gostima.scudetto89 je napisao/la:Ne znam sad sam procitao da su izbacili videoton, mislim svakog protivnika treba postovati, dobro je sto prvu igramo u gostima, ocekujem da cemo tamo slaviti barem sa jedim pogotkom, i onda u revansu traziti gol vise, pred nasom poblikom 6 jula abd i to na moj rodjendan !![]()
Koliko sam čuo iz kluba su tražili da igramo sa njima, da neki igraci skinu mrak sa ociju prije ozbiljnih utakmica.
Moldavke su po tome poznate.
Da je nama jedan ovakav za lige. Ko bomboncic, tamam.sonpenn je napisao/la:U "Kišnjevu" nas docekuju.
Nije losehusE je napisao/la:Apollon Limassol
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 9 gostiju.