FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma nije me strah sekunde.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma ima da im ogadimo hloptanje sto jedan alim sa ove teme zna reci.
A onda cemo u drugom pretkolu ispast
A onda cemo u drugom pretkolu ispast

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
40€ pola sata pa ti sad vidiElCartel11 je napisao/la:Kad Moldavke vide Bosanske prangije ima za 9 mjeseci da poraste rodnost u Moldaviji

- bordoakapitar
Samo bahato![emoji4]
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- valentinilievski
- Kontakt:
ovi sto im zena neda poslije iftara poput djecaka evandera nek ohlade od teme makar do revansa, moldavci su ispodprosjecna ekipa i ako su razlog naseg straha onda trebamo sport mjenjat, nismo mi za ovoga. prijavljena ekipa kakva ce biti trebala bi proci ovo bez vecih problema, ocekujem povoljan zrijeb u drugom kolu i dodatna tri imena u ekipi.
hairli post momci.
bit ce dobro ako Bog da.
hairli post momci.
bit ce dobro ako Bog da.
U SKOK IGRI SU JEDINO DOBRI,TREBAMO SE PAZITI
Evo u drugom pretkolu nas ceka Galatasaray... Uh...
Prava je stvar sto je prva u gostima. To nam je velika prednost. Nek bude tamo 1:1 , dobro je za revans.. Ne smije ni pomislit ako bi ih barem 1 razlike dobili, dosta bi i navijaca doslo na kosevo.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Prvo, nikakav me iftar ne zanima, ateista sam.valentinilievski je napisao/la:ovi sto im zena neda poslije iftara poput djecaka evandera nek ohlade od teme makar do revansa, moldavci su ispodprosjecna ekipa i ako su razlog naseg straha onda trebamo sport mjenjat, nismo mi za ovoga. prijavljena ekipa kakva ce biti trebala bi proci ovo bez vecih problema, ocekujem povoljan zrijeb u drugom kolu i dodatna tri imena u ekipi.
hairli post momci.
bit ce dobro ako Bog da.
Drugo, imam redovan sex.
Trece, ispodprosjecna ekipa smo i mi takodje i nemamo apsulutno nikakav razlog bahatiti se bilo kome. Naravno, ne trebamo ni spustati gace.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 19 jun 2017, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.
GLEDAM VIDETON IM DAO U 87 I 92 MINUTI GOLOVE PROSLE GODINE I CITAVO POLUVRIJEME IMALI IGRACA VISE,TVRDI SU OVI MOLDAVCI PRAVO OCAM
- PeppermintSA
- Kontakt:
Jel sigurno?Memara je napisao/la:Evo u drugom pretkolu nas ceka Galatasaray... Uh...
Nisam upratio.
Mene najviše brine nocenje u Moldaviji, prije utakmice, Moldavke su opasne mogu nam izmoriti igrače.
A cuo sam da su im loši kolači

Bez zajebancije, dobro smo prošli. Ne bi trebalo ovdje biti nekog traumiranja, ali vakat je za ta pojačanja da ne bi krpili opet 3 pozicije sa igračima koji to mogu igrati prinudno!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
u 14 i 30 izvlacenje drugogo kola
-
- Kontakt:
Ne znam sad sam procitao da su izbacili videoton, mislim svakog protivnika treba postovati, dobro je sto prvu igramo u gostima, ocekujem da cemo tamo slaviti barem sa jedim pogotkom, i onda u revansu traziti gol vise, pred nasom poblikom 6 jula abd i to na moj rodjendan !

04.10.2009 !
Hoće li Dulja moći naći štogod da pristavi i da obraduje narandžastog? Il da Bekića vodimo.Esport je napisao/la:Mene najviše brine nocenje u Moldaviji, prije utakmice, Moldavke su opasne mogu nam izmoriti igrače.

Moldavci se moraju shvatiti ozbiljno. Nisu oni ni naivna ekipa,mada bi trebali proci uz max zalaganje.
- valentinilievski
- Kontakt:
da budes upucen na pravi put ako Bog da, mozda nam bas ti nafaku odnese s tim sra.njima ateistickim, al na hajr.Evander je napisao/la:Prvo, nikakav me iftar ne zanima, ateista sam.valentinilievski je napisao/la:ovi sto im zena neda poslije iftara poput djecaka evandera nek ohlade od teme makar do revansa, moldavci su ispodprosjecna ekipa i ako su razlog naseg straha onda trebamo sport mjenjat, nismo mi za ovoga. prijavljena ekipa kakva ce biti trebala bi proci ovo bez vecih problema, ocekujem povoljan zrijeb u drugom kolu i dodatna tri imena u ekipi.
hairli post momci.
bit ce dobro ako Bog da.
Drugo, imam redovan sex.
Trece, ispodprosjecna ekipa smo i mi takodje i nemamo apsulutno nikakav razlog bahatiti se bilo kome. Naravno, ne trebamo ni spustati gace.
da Bog da, da ti imas ikakav sex koliko si napet, pesimistican, okruzen sivilom itd.
oni su za nas ispodprosjecna ekipa, svjestan sam ja nase nemoci i nekvaliteta u odnosu na vecinu evrope ali imati strah naspram jednog tima koji je solidan domacin, uzasan gost, sa dosta starim rosterom i uz to sve 4. u prethodnoj sezoni zavrsili, ne.. hvala ali ovo moramo odraditi lagano, rutinski i nadati se ne pretjerano jakom protivniku u sljedecem pretkolu.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, HyperOS, napoleon72, OsmanhodzicBuco, SamoDaKazeem, Tatamata1946, Vanja8 i 51 gost.