Šula dovedi nam Ordagića i Stevanovića da se plasiramo u grupe EL

Samo što nećete vidjet 3 pretkolo. Jači je od vas za klasu MariborJericho je napisao/la:Odlican zdrijeb. Ako ih prodjemo preuzimamo im koeficijent i nositelji smo u 3.pretkolu.
Šula dovedi nam Ordagića i Stevanovića da se plasiramo u grupe EL
Meni se cini da prosle godine Maribir nije bio prvak vec Olimpija a oni nisu bili nositelji.ALOBOLA je napisao/la:Šteta sto prosle godine nismo izvukli janeze kad smo imali uigraniju i po meni puno bolju ekipu.Ne znam ni kakvi smo mi a ne kakav je Maribor i zato nema ni prevelikog pesimizma a ni optimizma.Šula daj nam kakvo dobro pojačanja u sredini da se nečem nadamo.
Dujkovic,Radeljic,Scepanovic,Muminovic,Pehar,Stojanovic ,Zlatic,Djuric kad smo se sa ovakvim igracima nosili protiv Maribora sad jednostavno moramo barem zabiti gol kuciovisnik je napisao/la:Zrinjski je dobar tim i može se nositi sa Mariborom,šteta što vam je otišao Tomić jer on je pokrivao pola terena,kada bi doveli ordgića imali bi šansu,treba izaći hrabro bez precjenjivanja protivnika,pa šta bude,nema se imperativ prolaska tako da treba opušteno igrati i probati proći.
Koji?PiazzaGrande je napisao/la:Bi li nam ovaj Stevanović bio pojačanje?
IvanALOBOLA je napisao/la:Koji?PiazzaGrande je napisao/la:Bi li nam ovaj Stevanović bio pojačanje?
Kajkut, Jazvin, Jović x2, Jakovljević, Mrkaićtutankamon1905 je napisao/la:ko je golove dao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.