zaboravih dodati da njihov trenutni halifa nosi titulu cuvara islama i ambasadora mira
inace su lojalni vladama.
Kawhi je napisao/la: Zanima me sto ti ko ajatolah imas nesto protiv njih
ako neko nece da klanja u tvojoj dzamiji, to znaci da tvoj namaz smatra neispravnim. znas li ti sta znaci kad ti neko namaz smatra neispravnim?
e sad, nisam toliku upucen u sunetsko-ahmedijske odnose jer se nikada nisam detaljnije bavio tom tematikom.
ne znam sta nasa ulema kaze za pojedince iz njihovih redova (ahmedije generalno smatramo sektom)
Kawhi je napisao/la:i sto kao Kazanova tuzlanskog kantona ne bi uzeo ahmedijku za sebe?
iako ima dozvola za zenjenje recimo krscanki ili zidovki, ipak nam je receno da je prece/bolje uzimati iz nasih redova.
ono, zbog mira u kuci.

one hendine su vrh
ako ova vjeruje u to njihovo, zamisli kakav bi to rat bio

kad bi ona meni pocela trubiti kako moj namaz nije ispravan i kako moram slijedit njihovog halifu inace sam donji
kobe24 je napisao/la:Pa za sta se ona zalaze
pa ne znam. s njenim radom sam upoznat iskljucivo kroz tv emisije i ono sto je dostupno na netu. zena pise knjige
kobe24 je napisao/la:Zna li se ko je taj za koga se udala, je li i on iz njihovog reda?
haman da jest.
kobe24 je napisao/la:Ja znam da je u Siriji bilo profesora koji su kurra hafizi i imaju Kur'an u malom prstu, a smatraju da je isti stvoren.
haman da je nama Allah dz.s. olaksao zato sto smo okruzeni krscanima pa nemamo slicne rasprave tj. bosna je postedjena.
od slicnih rasparava bjezim glavom bez obzira. mislim da sam samo jedno na ju tjubu pogledao neku emisiju.
bjezim i od slicnih tema. ono, rasparave o kakvoci, silascima, uzvisivanjima, itd. znas vec o cemu je rijec tako da necu u detalje kako forumski neprijatelji (

) ne bi dobili dodatnog materijala.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."