FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sjecate se onog trenera reala kad nam je kao slao neku video poruku iz Spanije? Koji je qurac ono bio 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sta smo sad poceli i bekove da gomilamo u timu? 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- ElCartel11
- Kontakt:
Bolji Mehmedagic nego ovaj iz Srbije.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Treceg stopera nemamo, a Kadusic ima ugovor jos pola godine, sta ako ne bude htio produziti?muhamedhulk je napisao/la:Sta smo sad poceli i bekove da gomilamo u timu?

-
- Kontakt:
Ne svidja mi se ovo sa Milošem nikako. Ako je istina... 

https://www.fksarajevo.ba/bs/marketing/ ... ijeni/3935FrancescoTotti je napisao/la:Fenomenalna slika i fenomenalna knjiga.joker90 je napisao/la:Bosna i Hercegovina, Sarajevo.
Stadion Koševo,13.03.1988.
FK Sarajevo 2:0 FK Željezničar
Parking.
![]()

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
3 pozicije zatvara, ko Ivetic....meni mehmedagic bolji, ostrije igra al et...kinosvra je napisao/la:Treceg stopera nemamo, a Kadusic ima ugovor jos pola godine, sta ako ne bude htio produziti?muhamedhulk je napisao/la:Sta smo sad poceli i bekove da gomilamo u timu?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kako je ovaj stoper? Ni visine, nit' je igrao cesto. Ali ako trener kaze da moze na stopera..kinosvra je napisao/la:Treceg stopera nemamo, a Kadusic ima ugovor jos pola godine, sta ako ne bude htio produziti?muhamedhulk je napisao/la:Sta smo sad poceli i bekove da gomilamo u timu?
Druga stvar, Kadusica sad pitati hoce li ostati? A ne cekati zadnji cas. Ali kad skontam ko je menadzer mu, nece taj produziti. Zinuce mu guz**a garant!
PS. Mujakic je stoper, Ivetic isto po potrebi..da ne spominjem da je Petrovic stranac.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Hahahahahahaha, jaao ''pojačanja'', njuškoo njuškooo 

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Još deset sati.
Ima neki klip na yt od ovog Milosa al je star 4 godine na tom klipu i vise nego koretno postavljanje, izbijanje i odlaganje lopte. U svakom slucaju nije klasa kao ovaj na mom avataru al valjda ce se bolje pokazati od njega 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- streamnavijac
- Kontakt:
Bolja je opcija Jovo Kojic.ledesma je napisao/la:Hahahahahahaha, jaao ''pojačanja'', njuškoo njuškooo

I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'
Muhammad Ali
Muhammad Ali
Ma ako nece bit stoper prevaga nek gurnu u vatru radje Mujakica i Sadikua i vozdra
- streamnavijac
- Kontakt:
zagor1987 je napisao/la:Ma ako nece bit stoper prevaga nek gurnu u vatru radje Mujakica i Sadikua i vozdra

I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'
Muhammad Ali
Muhammad Ali
Nadam se i da napadac nece doc nek gurnu sad Hadzica il ga nikad gurnut nece. Isto nek prikljuce Smajlagica nek sjedi na klupi i vozdra samo tako mozemo naprijed,i zadovoljan sam sto imamo jednu mladu ekipu
Gađati ga novcanicama kao Donarumu.kinosvra je napisao/la:Treceg stopera nemamo, a Kadusic ima ugovor jos pola godine, sta ako ne bude htio produziti?muhamedhulk je napisao/la:Sta smo sad poceli i bekove da gomilamo u timu?

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Igrao je ovaj iz stopera kroz karijeru dugo vremena, evo i ove sezone je 23 utakmice igrao beka, 5 stopera.muhamedhulk je napisao/la:Kako je ovaj stoper? Ni visine, nit' je igrao cesto. Ali ako trener kaze da moze na stopera..kinosvra je napisao/la:Treceg stopera nemamo, a Kadusic ima ugovor jos pola godine, sta ako ne bude htio produziti?muhamedhulk je napisao/la:Sta smo sad poceli i bekove da gomilamo u timu?
Druga stvar, Kadusica sad pitati hoce li ostati? A ne cekati zadnji cas. Ali kad skontam ko je menadzer mu, nece taj produziti. Zinuce mu guz**a garant!
PS. Mujakic je stoper, Ivetic isto po potrebi..da ne spominjem da je Petrovic stranac.
Mujakic je stoper, ali ima za njega vremena, rano je da se gurne u vatru.
A neki spominju Mehmedagica, kazu bolji.
Ne kazem, nisam gledao ovog Petrovica, ali znam sigurno da smo Mehmedagicu ponudili uslove kakve ne moze nigdje u nasoj ligi dobiti, cak je i on prezadovoljan ali zeli pod svaku cijenu da proba naci nesto vani, i molio je da ga cekaju, i cekali su ga evo preko 10 dana a on se ne javlja.
Sve po 5kf treba, al prave, nemoj lažneZagor je napisao/la:Gađati ga novcanicama kao Donarumu.kinosvra je napisao/la:Treceg stopera nemamo, a Kadusic ima ugovor jos pola godine, sta ako ne bude htio produziti?muhamedhulk je napisao/la:Sta smo sad poceli i bekove da gomilamo u timu?![]()

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- muhamedhulk
- Kontakt:
Al' ovo za Dollarummu je beton

Ma ne kazem ja da je flop, nisam ga gledao, ali igrac desni bek, stranac, i treba da 'glumi' trecu opciju na stoperu. Mislim, Ivetic je to mogao isto krpiti...Mujakic isto u par utakmica.
Ali opet ponavljam, ako treneri kazu da im treba, nema problema

Ma ne kazem ja da je flop, nisam ga gledao, ali igrac desni bek, stranac, i treba da 'glumi' trecu opciju na stoperu. Mislim, Ivetic je to mogao isto krpiti...Mujakic isto u par utakmica.
Ali opet ponavljam, ako treneri kazu da im treba, nema problema

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Popunjavamo 2. i 3. opcije na štoperu i bekovima, ko da smo Real Madrid, jer mi smo divovi s Koševa 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Giuseppe1, Gomis99, Hamagara, jurisicduska, napoleon72, Noke995, Oerde i 68 gostiju.