FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
& ¥ на $ !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
soda_ je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:Alipasino je napisao/la:Halo kakvo je to ponizavanje raje iz Kalesije,Lukavca i ostalih mjesta.To vi Pariz ili slicno.Ko vam je kriv kad vam raja iz komsiluka navija za klub iz dalekog Sarajajeva.To braco dodzite i navijajte jog glasnije da vas ovi iz Pariza dobro cuju.
ma kakvi ponizavanje boze sacuvaj.. zna se zasto za nas ne navijaju jer mi imamo drugaci mentalitet... mi nikad anismo dozvolili ljudima sa strane da nam dolaze i to je to.Ti ljudi vecina ih ima lose iskustvo u tuzlanskim skolama i onda nas ne vole ebiga i ja repektujem to sto navijaju za druge klubove.Naravno mi nismo nikada isli po nasem kantonu i pravili skupove i pozivali momke da nam se pridruze....
Kako da ocekujemo da ljudi iz Lukavca i Srebrenika navijaju za nas?... pa poslije rata dobro se zna kako su se vazda znali skupa sastati siouxi i apachi na utkamicama protiv nas i koliko su nas mrzili iz poznatih razloga....imamo nesto momaka iz Gracanice i Gradacca koji su u nasoj grupi i koji dolaze skoro sve utakmice...evo gledam na facebook momci iz lukavca osnivaju sebi podgrupu FUKARE LUKAVAC sto me jako raduje....znam vec par momaka iz lukavca koji dolaze na utakmice, ali ipak da planiraju osnovati podgrupu to me bas raduje.Uglavnom kada se tribina izgradi skroz drugacija ce situacija biti oko organizacije i prihvatanja clanova sa strane.
oj druze ti ovdje bas me nasmija..kakva podgrupa fukare lukavac...to je 3-4 momka koja navijaju za slobodu...a sto navijaju za slobodu jer se boje da ne bi dobili batine pa se uvlace u supak gore...i de mi reci kako moze biti podgrupa 3-4 momka??
a zar ocekujes da malo zreliji momci koji znaju rivalitet izmedju Tz i LK navijaju za Slobodu...Zato je normalno da navijaju za Sa i Zelju posto je Radnicki u vec dugo godina u saban ligi...
Sad smo mi nije jasno zasto udarate momke koji dodju bez navijackih obiljezja i ne provociraju po fakultetima i skolama...samo zato sto voli Sa ili Zelju..pa zamisli da horde i manijaci ganjaju tuzlake koji studiraju u sarajevu?? malo razmisli o tome...
ma daj ba momak zejebancija to neko udaranje po skolama, a pogotov na faxu

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
pa nek se ugledaju na nas ljumanemarken je napisao/la:Ljudi da li neko zna kada će Sloboda imati veb sajt na internetu?Živimo u 21.vijeku a još nemate veb sajt šta čekate napravite ga što prije možete.Pozdrav od Markena

nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
Pobijedi se ne gleda u zube,ali moram da kazem da su stvarno igrali 1 pol ispod svih ocekivanja,kao da su noc prije tekme gidili cijelu noc,bez volje su igrali bez htijenja,za 45 min 2 suta na gol,i niti jedna izrađena akcija,2 pol malo bolje,sve kada se sagleda,sreca da Zeljo nije zabio 2 % sanse,na kraju treba da se kazem! Igru brisi bodove pisi! Izgleda da smo konacno dobili igraca koji zna ubacit loptu "Almir Halilovic"
:D,Mujic je bio dobar danas,teska srca priznajem da je naj zasluzniji za 1 gol
:P..IDEMO DALJE!

Giustizia per Gabriele Sandri !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
_amel_13_BHf_ je napisao/la:pa nek se ugledaju na nas ljumanemarken je napisao/la:Ljudi da li neko zna kada će Sloboda imati veb sajt na internetu?Živimo u 21.vijeku a još nemate veb sajt šta čekate napravite ga što prije možete.Pozdrav od Markena![]()
http://ljumani.com/news.php
haha cuj ga majketi

mali ba imaju fukare svoju web stranicu, a nema nas klub.... ta vasa Ljumani nije stranica kluba ili ipak jeste?

Sloboda je imala svoju stranicu i to dosta dobru, samo ugasili su je ha ja
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Stefan Gavarić
Giustizia per Gabriele Sandri !
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
cuj mali...hmm sto mi to ide na qrac...kako ces ti znat kolki sam ja pa da me tako zoves???SaltCityAttack je napisao/la:_amel_13_BHf_ je napisao/la:pa nek se ugledaju na nas ljumanemarken je napisao/la:Ljudi da li neko zna kada će Sloboda imati veb sajt na internetu?Živimo u 21.vijeku a još nemate veb sajt šta čekate napravite ga što prije možete.Pozdrav od Markena![]()
http://ljumani.com/news.php
haha cuj ga majketi
mali ba imaju fukare svoju web stranicu, a nema nas klub.... ta vasa Ljumani nije stranica kluba ili ipak jeste?![]()
Sloboda je imala svoju stranicu i to dosta dobru, samo ugasili su je ha ja

nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa nisam ja drzak samo ti kazem jer si se pogresno izrazio... bar bi trebao znati da ta ljumani stranica nije oficijalna stranica kluba vec vasa navijacka stranica sa svim dodatnim informacijama iz kluba zar ne?. pa ni nasa stranica http://www.fukare.ba nije stranica kluba, vec nase grupe ebiga.Tako da se bogami nemamo mi sta ugledati na vas.Za klubsku stranicu treba da budu odgovorni ljudi iz naseg kluba.Oni su je imali neke dvije tri godine i onda su je ugasili
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
joj vam teme majko mila....stranica ko stranica bit ce kad je postave ha ja...jeste zapeli sta vam je...tema vam je ubila see....daj ba pricajte sta pametno kao npr danasnji drugi go...ja nemam rijeci onakav go nisam dugo vidila....svaka cast momcima...a pogotovo Denisu Mujkicu izvukao nas je iz dosta kriticnih situacija....

Ma ni ne moraju da naprave tu stranicu, jer i kada je radila bila je bezveze, update svakih 10 dana bio
.
Sto ovi sa ss.ba pisu da se nemoze na forum vidis da moze

Sto ovi sa ss.ba pisu da se nemoze na forum vidis da moze

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- Interista di cuore
- Kontakt:
super,pobjeda je pobjeda...imali smo srece kad je Zeba fulo prazan gol,da ga je zabio bilo bi gutavo...kakva golcina Gavarica 

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Čestitke na pobjedi (vjerovatno zasluženoj) ... i puno sreće u nastavku prvenstva i da se vratite tamo gdje pripadate (vrh BiH fudbala), ali da budete iza Želje. 

- Interista di cuore
- Kontakt:
svaka ti cast... puno srece i Zelji.pozzDino_TM je napisao/la:Čestitke na pobjedi (vjerovatno zasluženoj) ... i puno sreće u nastavku prvenstva i da se vratite tamo gdje pripadate (vrh BiH fudbala), ali da budete iza Želje.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
-
- Kontakt:
sta da kazem **** ti onoga ko vama dade licencu za stadion realno,pobjeda postena i svaka cast na tome,ali uslovi za goste nenadjebivo
Cestitke tuzlacima na pobjedi, nema se šta više pricat osim sportski cestitati na pobjedi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
vjeran1987 je napisao/la:sta da kazem **** ti onoga ko vama dade licencu za stadion realno,pobjeda postena i svaka cast na tome,ali uslovi za goste nenadjebivo
ebiga takoti je dok ti se ne izgradi ono sto si mogao da vidis
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nismo mi krivi bogamivjeran1987 je napisao/la:sta da kazem **** ti onoga ko vama dade licencu za stadion realno,pobjeda postena i svaka cast na tome,ali uslovi za goste nenadjebivo

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
da napisem par rijeci o utakmici ono sto smo mogli vidjeti a to je 60 min ukupno provedenih ,odmah da kazem da je sudzenje atmosfera i korektnost igraca slobode bila na visokom nivou sa par prekrsaja jacih i malo naguravnaj ali nista posebno ,mislim da je utamkica bila veoma losa pogotovo u 1 pol i slobodno mogu reci da je pobijedio sretniji tim u ovom duelu a mislim da ce se sloziti sa tim i navijaci slobode ,2 sanse sto je zeljo fulio danas je nesto prosto nemoguce bar koliko smo mi mogli vidjeti sa igralista one skole ili ulicice ,jedino ruzno sto treba istaci je sto se ponovo ponavlja smjestaj gostujucih navijaca na neku ulicicu jer moze se bar nesto pokusati, ljudi predzu toliki put plate a ustvari je bolje da ostanu kuci i prate preko tekstualnih prenosa ,jos jednom cestitke na pobjedi i treba cestitati jer nismo ko neki da kukako uvijek kad se izygubi u tz 

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
A to nesto bolje nude na grbavici za goste?? Pa ja kako znam da sam gledao i manje od 60 minuta utakmice na grbavici i tako samo mozete ocekivati kad idete i vi u gosteCuspajz je napisao/la:da napisem par rijeci o utakmici ono sto smo mogli vidjeti a to je 60 min ukupno provedenih ,odmah da kazem da je sudzenje atmosfera i korektnost igraca slobode bila na visokom nivou sa par prekrsaja jacih i malo naguravnaj ali nista posebno ,mislim da je utamkica bila veoma losa pogotovo u 1 pol i slobodno mogu reci da je pobijedio sretniji tim u ovom duelu a mislim da ce se sloziti sa tim i navijaci slobode ,2 sanse sto je zeljo fulio danas je nesto prosto nemoguce bar koliko smo mi mogli vidjeti sa igralista one skole ili ulicice ,jedino ruzno sto treba istaci je sto se ponovo ponavlja smjestaj gostujucih navijaca na neku ulicicu jer moze se bar nesto pokusati, ljudi predzu toliki put plate a ustvari je bolje da ostanu kuci i prate preko tekstualnih prenosa ,jos jednom cestitke na pobjedi i treba cestitati jer nismo ko neki da kukako uvijek kad se izygubi u tz

Dragon Town
- KB-TM87
- Kontakt:
zmaj_Bosne je napisao/la:A to nesto bolje nude na grbavici za goste?? Pa ja kako znam da sam gledao i manje od 60 minuta utakmice na grbavici i tako samo mozete ocekivati kad idete i vi u gosteCuspajz je napisao/la:da napisem par rijeci o utakmici ono sto smo mogli vidjeti a to je 60 min ukupno provedenih ,odmah da kazem da je sudzenje atmosfera i korektnost igraca slobode bila na visokom nivou sa par prekrsaja jacih i malo naguravnaj ali nista posebno ,mislim da je utamkica bila veoma losa pogotovo u 1 pol i slobodno mogu reci da je pobijedio sretniji tim u ovom duelu a mislim da ce se sloziti sa tim i navijaci slobode ,2 sanse sto je zeljo fulio danas je nesto prosto nemoguce bar koliko smo mi mogli vidjeti sa igralista one skole ili ulicice ,jedino ruzno sto treba istaci je sto se ponovo ponavlja smjestaj gostujucih navijaca na neku ulicicu jer moze se bar nesto pokusati, ljudi predzu toliki put plate a ustvari je bolje da ostanu kuci i prate preko tekstualnih prenosa ,jos jednom cestitke na pobjedi i treba cestitati jer nismo ko neki da kukako uvijek kad se izygubi u tz

Na Grbavici bar imas normalnu tribinu ...
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.