Lovcen je jak ko beton

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
I o Odi su isto pricali kao i o Petrovicu pojedine "zvijezde". Nije im valjo trening, nista nisu radili, i tako dalje. Cak je i njegov asistent tako pricao, pa i njega snadje isto.Buffon1 je napisao/la:Adžem, Mulalic, Odovic ...Zenzo je napisao/la:Boga ti ko je po tebi idealan trener za nas sem Amara ?Buffon1 je napisao/la:Jedino sto me brine je neznalica Petrovic iz tog razloga sam pisao da mozemo ispasti u prvom pretkolu.
Trener kad ne zna to je jako opasna kakav god igracki kadar.
Šta je izjavio?LjoZee je napisao/la:Tesko se nama sljedece sezone ako je sve istina sto je Bekric izjavio. Odnosi na relaciji trener-igraci 0.
Sad čitam i ne vjerujemLjoZee je napisao/la:Tesko se nama sljedece sezone ako je sve istina sto je Bekric izjavio. Odnosi na relaciji trener-igraci 0.
I igracima i njemu je trebalo otkaz dati. On nema autoritet kod njih i dzaba nam da danas izvucemo najlakseg protivnika kad oni ako nece mozemo i od njih izgubiti i ispasti. Nek nam je Bog na pomoci,ali nece Slavko zadugo jer je ostala vecina igraca iz prosle sezone. Najgore sto ce tu najvise ispastati klub.narodniheroj je napisao/la:Sad čitam i ne vjerujemLjoZee je napisao/la:Tesko se nama sljedece sezone ako je sve istina sto je Bekric izjavio. Odnosi na relaciji trener-igraci 0.![]()
Sinoć napisah kako je izgleda sa ovim prelaznim krenulo na bolje ali ako je pola istina u ovome što Bekrija priča, teško nama. Petrović je kormilar i morao je bolje rješavati probleme svlačionice a očigledno se dobro pogubio. Šega mi da nam igrači odigraju protiv njegove volje u Mostaru i razvale zrinskog, čelo naredio totalnu defanzivu a igrači se interno dogovorili za ofanzivu i razvalili ih dole.
Ovo je fakat degutantno i mislim da smo se morali rješiti čelavca nakon kraja sezone, bojim se nastavka agonije.
29. i 6. prvo, a drugo 13. i 20. julaKonzerva je napisao/la:Kad se igra prvo pretkolo EL a kad drugo???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 131 gost.