Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Lakazet je bolji igrač od bilo kojeg našeg špica, mislim ne znam jel smo svi zadovoljni da nam Panjko bude glavni špic, jer na marketu nemaš mnogo izbora osim Lakazeta ( koji je bolji igrač od naših ), Aube i ne znam koga jos, Mbappea ili Benzeme, samo bi Lakazet došao, ostali bi nas **** tek tako, kako smo krenuli otići će i ovaj rok u pichku materinu, kad god se spominju masna pojačanja obično to bude tresla se gora rodio se miš, umjesto da se u tišini transferi odrade i dovedu, kao Ozil ili Alexis, od ovih BOOM transfera nikad ništa nije bilo
- Marsal
- Kontakt:
Lakazet je crni mačak u vreći. Malo bolji Walcott. Ne, hvala. Gazela je za njega džamija.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ne znam šta Anel kaže za Lakazeta?! Ako on kaže da ne valja, treba ga pod hitno kupit'
Upravu je aa23 Lakazet je odličan, riješti se Wilsherove plate i dati je čovjeku koji će trpati sirotinju u EL.
Zadnja izmjena: anell, dana/u 18 jun 2017, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Evo igra sad Alexis za Cile. Usao maloprije. Veli komentator da ga Vidal ubjeduje da prede u Bayern. Doduse nas je komentator pa to nemora nuzno biti istina. 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Dobro je, slazem se onda sa Marsalom po pitanju Lakazeta,
izgleda da ću i ja nekog morati da mutiram. Kad su mene svi unitedovci mutirali, mogu i ja nekog.
izgleda da ću i ja nekog morati da mutiram. Kad su mene svi unitedovci mutirali, mogu i ja nekog.
Koga si ti konto ?Kontraa je napisao/la:Dobro je, slazem se onda sa Marsalom po pitanju Lakazeta,
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Rosickog i još neke likoveanell je napisao/la:Koga si ti konto ?Kontraa je napisao/la:Dobro je, slazem se onda sa Marsalom po pitanju Lakazeta,
Šta ovaj Alexis radi

Jesi ga vidioKontraa je napisao/la:Rosickog i još neke likoveanell je napisao/la:Koga si ti konto ?Kontraa je napisao/la:Dobro je, slazem se onda sa Marsalom po pitanju Lakazeta,
Šta ovaj Alexis radi

Treba Arsenal potpisati ovog Alexisa. Frajer kako je usao, zasluzan za oba gola 

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Marca reporting Mbappe has told Monaco he wishes to leave and play for Real.
Koje iznenađenje, ovo niko nije očekivo.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ko grom iz vedra nebaanell je napisao/la:Marca reporting Mbappe has told Monaco he wishes to leave and play for Real.

Ma dobro, španski mediji. 
Mi ćemo na kraju dovesti Lacazettea. Fokusirali smo se na tog vrapca u ruci.

Mi ćemo na kraju dovesti Lacazettea. Fokusirali smo se na tog vrapca u ruci.

Re: RE: Re: Arsenal - Transferi
Ako kaze Marca ko smo mi da sumLJamo.anell je napisao/la:Marca reporting Mbappe has told Monaco he wishes to leave and play for Real.
? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Exclusive

BREAKING: @ChelseaFC join @LFC and @ManCity in race to sign @Alex_OxChambo from @Arsenal - Sky ****. #SSNHQ
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Žalićemo mi jer nama izgleda neće nijedan napadač doći, uostalom ko je to kvalitetan dostupan na tržištu evo recimo do 50 miliona?
Svi su neke životinje u vreći, a kad skontamo pola naše ekipe nije kako treba, kad bi počeo nabrajati ne bi ostala tri igrača koja bi igrala u prvih 11.
Mislim, daj Bože da budu dobra pojačanja, ali mislim da od nekog napada na titulu sa ovim kosturom ekipe i igračima koji pripadaju toj ekipi ( Giroud, Walcott, Elneny, Gibbs, Gabriel, Debuchy za kojeg se ne zna je li živ, Lucas Perez koji ćami na klupi, pa i Ramsey koji čitavu sezonu igra ko qrc ali eto opet može igrati u Arsenalu jer nismo ekipa koja pretendira za šampiona, Jack Wilshere koji je vječiti talenat unakažen povredama i još mnogi )
Ne kažem da su neki world classovi briljirali, Ozil je imao lošu sezonu, Cech također, Alexis je briljirao i najkonstantniji je, ali šta ćeš ti sa tom trojicom samo da radiš, Cazorla je out, Xhaka je došao ali mu je tek prva sezona i on nije Patrik Viera, umjesto da se dovedu igrači koji imaju svoju neku karizmu i fudbalsko znanje koji mogu pojačati ovu ekipu, ide se sa stalno nekim jeftinim opcijama tipa onaj Golovkin, Asano, pa ko ima vrijeme ovoga svijeta da ga napravi igračem, i da postane igrač otići će jer nemaš titule.
Da se razumijemo, nije meni Lakazet world class, ali volio bih da dodje da se vidi razlika samo između njega i ove naše trojke koja je oprala sve redom jer ja od dolaska Žirua nisam vidio nešto što će me obradovati u napadu osim brdo promašenih prilika, centar šuteva i njegovih golova kad mu stigne prpa da ga neko izbaci van prvih 11.
Neka i nas Bog pogleda, ali sa kuronjom Wengerom teško.

Svi su neke životinje u vreći, a kad skontamo pola naše ekipe nije kako treba, kad bi počeo nabrajati ne bi ostala tri igrača koja bi igrala u prvih 11.
Mislim, daj Bože da budu dobra pojačanja, ali mislim da od nekog napada na titulu sa ovim kosturom ekipe i igračima koji pripadaju toj ekipi ( Giroud, Walcott, Elneny, Gibbs, Gabriel, Debuchy za kojeg se ne zna je li živ, Lucas Perez koji ćami na klupi, pa i Ramsey koji čitavu sezonu igra ko qrc ali eto opet može igrati u Arsenalu jer nismo ekipa koja pretendira za šampiona, Jack Wilshere koji je vječiti talenat unakažen povredama i još mnogi )
Ne kažem da su neki world classovi briljirali, Ozil je imao lošu sezonu, Cech također, Alexis je briljirao i najkonstantniji je, ali šta ćeš ti sa tom trojicom samo da radiš, Cazorla je out, Xhaka je došao ali mu je tek prva sezona i on nije Patrik Viera, umjesto da se dovedu igrači koji imaju svoju neku karizmu i fudbalsko znanje koji mogu pojačati ovu ekipu, ide se sa stalno nekim jeftinim opcijama tipa onaj Golovkin, Asano, pa ko ima vrijeme ovoga svijeta da ga napravi igračem, i da postane igrač otići će jer nemaš titule.
Da se razumijemo, nije meni Lakazet world class, ali volio bih da dodje da se vidi razlika samo između njega i ove naše trojke koja je oprala sve redom jer ja od dolaska Žirua nisam vidio nešto što će me obradovati u napadu osim brdo promašenih prilika, centar šuteva i njegovih golova kad mu stigne prpa da ga neko izbaci van prvih 11.
Neka i nas Bog pogleda, ali sa kuronjom Wengerom teško.

anell je napisao/la:Seamene sta mislis o Wilšeru?
parazit na proračunu

Sky Sports News HQ ✔ @SkySportsNewsHQ
BREAKING: @ManCity are preparing bid for @BVB striker @Aubameyang7 - Sky ****. #SSNHQ
7:22 PM - 19 Jun 2017
ode i ovaj

Tako jeSeaman je napisao/la:anell je napisao/la:Seamene sta mislis o Wilšeru?
parazit na proračunu :kafa

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.