FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
FK Sarajevo - osvajač duple krune za sezonu 2017/18
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
A šta vi mislite bil došla poruka za Hadžića da se nije o njemu razglabalo danima ili da je u međuvremenu dašao jedan vezni?
BI AL U QRCU!
Ovo malo da navijači dobiju strpljenje i da sačekaju ove nesposobnjakoviće, uhljupe i marionete koji su zaduženi za dovođenje pojačanja.
BI AL U QRCU!
Ovo malo da navijači dobiju strpljenje i da sačekaju ove nesposobnjakoviće, uhljupe i marionete koji su zaduženi za dovođenje pojačanja.
MortemHz je napisao/la:FK Sarajevo - osvajač duple krune za sezonu 2017/18
Mijenjaj potpis.

- TobeYarabi
- Kontakt:
Zna li neko sta je sa @Sarajlijica1946?
- PitarBordo
- Kontakt:
Došao mu Said na kućni prag.TobeYarabi je napisao/la:Zna li neko sta je sa @Sarajlijica1946?
Samo Saraj'vo.
Mislim da pise pod nickom streamnavijacTobeYarabi je napisao/la:Zna li neko sta je sa @Sarajlijica1946?

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sutra dobijamo Luksemburžane, raj za oči, 5 komada kad im na Koševu utrpamo.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
MortemHz je napisao/la:FK Sarajevo - osvajač duple krune za sezonu 2017/18
aBd i sezona pozitive na pdfu ..... I niko nikad nece znati sta se desavaKrajisnikBosnjak je napisao/la:Sutra dobijamo Luksemburžane, raj za oči, 5 komada kad im na Koševu utrpamo.

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- PitarBordo
- Kontakt:
- streamnavijac
- Kontakt:
Kaze mrsko mu, ne zivim u ravnici. Cuvaj se da tebi ne uleti, ja sam siguran u brdima.PitarBordo je napisao/la:Došao mu Said na kućni prag.TobeYarabi je napisao/la:Zna li neko sta je sa @Sarajlijica1946?

I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'
Muhammad Ali
Muhammad Ali
- streamnavijac
- Kontakt:
Teske optuzbe kolega.Mokes je napisao/la:Mislim da pise pod nickom streamnavijacTobeYarabi je napisao/la:Zna li neko sta je sa @Sarajlijica1946?

I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'
Muhammad Ali
Muhammad Ali
- PitarBordo
- Kontakt:
Said ako se ukaže na ovih ugodnih 49°C, i istrči 10x100 metara ja ću mu pokrivati platu u FKS.streamnavijac je napisao/la:Kaze mrsko mu, ne zivim u ravnici. Cuvaj se da tebi ne uleti, ja sam siguran u brdima.PitarBordo je napisao/la:Došao mu Said na kućni prag.TobeYarabi je napisao/la:Zna li neko sta je sa @Sarajlijica1946?

Samo Saraj'vo.
Selam džematu koji je maloprije bio u Hillsu sa Kuduzovićem!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- streamnavijac
- Kontakt:
„DOLARUMA“PitarBordo je napisao/la:Ovako Saida kolačima i lažnim Ivo Andrić novičanicama....

Muhammad Ali
Muhammad Ali
Vi pojedini forumasi se izgleda rasporedili po restoranima i hotelima i pratite clanove uprave da vidite s kojim igracima se sastaju.

-
- Kontakt:
Ako sutra niko ne potpiše, forumaši kreću u realizaciju pojačanja.fks74 je napisao/la:Vi pojedini forumasi se izgleda rasporedili po restoranima i hotelima i pratite clanove uprave da vidite s kojim igracima se sastaju.![]()
![]()
![]()
Milom ili silomSiouxLukavac je napisao/la:Ako sutra niko ne potpiše, forumaši kreću u realizaciju pojačanja.fks74 je napisao/la:Vi pojedini forumasi se izgleda rasporedili po restoranima i hotelima i pratite clanove uprave da vidite s kojim igracima se sastaju.![]()
![]()
![]()
Mogao bi se neko i u gepeku provozati

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sutra prizeljkujem KF Pristhina 
P.S stoper koji se spominje dolazi iz Srbije i ima 27 godina i visok je 180 cm, te moze igrati poziciju stopera i desnog beka

P.S stoper koji se spominje dolazi iz Srbije i ima 27 godina i visok je 180 cm, te moze igrati poziciju stopera i desnog beka

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Kinosvra zadužen za pojačanje na lijevom kriluPantelija je napisao/la:Milom ili silomSiouxLukavac je napisao/la:Ako sutra niko ne potpiše, forumaši kreću u realizaciju pojačanja.fks74 je napisao/la:Vi pojedini forumasi se izgleda rasporedili po restoranima i hotelima i pratite clanove uprave da vidite s kojim igracima se sastaju.![]()
![]()
![]()
Mogao bi se neko i u gepeku provozati

- streamnavijac
- Kontakt:
E cuj mogao bi se neko u gepeku provozati. Sto me nasmija svaka ti dala. Ne moze Said stati u gepek. 

Muhammad Ali
Muhammad Ali
Trenutno korisnika/ca: boki86, MaroonBjelave, napoleon72, soe i 54 gosta.