Docice 100 vukova sa ontarija,na celu sa komandantom Markomnecko_gradacac je napisao/la:theboss_RD07 je napisao/la:5. kolo![]()
Stadion: Banja Ilidza![]()
Zvijezda (G) vs. Drina (Z)![]()
ajmo koliko vukova dolazi?![]()
mislim da ne dolazi niko
FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
- drinin vuk
- Kontakt:
Dečko je koliko je meni poznato 91godište,195 cm,igra na poziciji na poziciji napadača.Svojevremeno je bio najbolji junior u RS,te proglašen najperspektivnijim mladim fudbalerom RS.Koliko je meni poznato nije se baš nešto naigrao za Drinu,odnosno nije pokazao sav taj raskošni talenat koji je pokazivao u juniorskoj kategoriji.iggy_tm87 je napisao/la:Pozdrav za Zvornicane. Molio bih malo vise informacija o Aleksandru Nikolicu koji je najvnovije pojacanje mog kluba, Željezničara. Da li je nastupao za Drinu, zanima me vase misljenje o kvaliteti tog mladog fudbalera, ako nije imao previse nastupa za vas klub, ima li neko od vas da ga je gledao na bilo koji nacin (treninzi itd.) pa da moze reci nesto o njemu. LP
p.s. Što se tiče atmosfere protiv Olimpika sve će se vidjet sutra,uglavnom neće ih dočekati nimalo prijatna atmosfera,zapamtiće sutrašnji dan vjerujem i što su došli u Zvornik,naravno prije svega se odnosi to na navijanje(ne mislim ni na šta loše)već ih očekuje teška utakmica,kao i paklena atmosfera.Što se tiče Gradačca rano je još da se priča o tome,o tome ćemo kad prodje utakmica sa Olimpikom....
I CEO ZVORNIK SADA PEVA ZEMLJA TRESE SE,VUKOVI SU SAD UZ TEBE SVE DO POBEDE!
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- drinin vuk
- Kontakt:
KATASTROFA!
Rezultat i vise nego realan.Prvo poluvrijeme solildno,izjednaceno,Olimpik poveo vec u 3. minuti,Drina krenula na sve ili nista cist penal nije dosviran u 12.minuti,nedugo za tim Drina izjednacuje.Posle toga sve je bilo lose,Olimpik zasluzeno dobija,bez obzira na kadrovske probleme koje je danas imala Drina,katastrofalna igra.....
Rezultat i vise nego realan.Prvo poluvrijeme solildno,izjednaceno,Olimpik poveo vec u 3. minuti,Drina krenula na sve ili nista cist penal nije dosviran u 12.minuti,nedugo za tim Drina izjednacuje.Posle toga sve je bilo lose,Olimpik zasluzeno dobija,bez obzira na kadrovske probleme koje je danas imala Drina,katastrofalna igra.....
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
-
- Kontakt:
? % за " $ ? ? ? ? у ', по " ? " % " ? $ " ' ... а - у & $ се $ - те " " " те "...
drinin vuk je napisao/la:Dečko je koliko je meni poznato 91godište,195 cm,igra na poziciji na poziciji napadača.Svojevremeno je bio najbolji junior u RS,te proglašen najperspektivnijim mladim fudbalerom RS.Koliko je meni poznato nije se baš nešto naigrao za Drinu,odnosno nije pokazao sav taj raskošni talenat koji je pokazivao u juniorskoj kategoriji.iggy_tm87 je napisao/la:Pozdrav za Zvornicane. Molio bih malo vise informacija o Aleksandru Nikolicu koji je najvnovije pojacanje mog kluba, Željezničara. Da li je nastupao za Drinu, zanima me vase misljenje o kvaliteti tog mladog fudbalera, ako nije imao previse nastupa za vas klub, ima li neko od vas da ga je gledao na bilo koji nacin (treninzi itd.) pa da moze reci nesto o njemu. LP
p.s. Što se tiče atmosfere protiv Olimpika sve će se vidjet sutra,uglavnom neće ih dočekati nimalo prijatna atmosfera,zapamtiće sutrašnji dan vjerujem i što su došli u Zvornik,naravno prije svega se odnosi to na navijanje(ne mislim ni na šta loše)već ih očekuje teška utakmica,kao i paklena atmosfera.Što se tiče Gradačca rano je još da se priča o tome,o tome ćemo kad prodje utakmica sa Olimpikom....
I CEO ZVORNIK SADA PEVA ZEMLJA TRESE SE,VUKOVI SU SAD UZ TEBE SVE DO POBEDE!
jeli boga ti pricate ekavicu u zvorniku (ne provociram) nego me interesuje

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- drinin vuk
- Kontakt:
Dosta ljudi priča ekavicu,a to nije čudo preko mosta je Srbija,a i ekavica je izgovor srpskog jezika,tako da ne vidim šta je tu problem,bilo da je ijekavica ili ekavica,jezik je isti.
Nažalost ovo danas nije ni na šta ličilo,al samo ne znam kakva je to konstatacija nisu trebali,pa Drina je u tom takmičenju bila dominantna tako da ne pričaj svašta.A ovo danas je bilo katastrofa,svi su podbacili,jedino je Maksimovic,golman bio na nivou,al kod golova nista nije mogao.Volio bih da grijesim,al se bojim da je opstanak sve dalje....
Nažalost ovo danas nije ni na šta ličilo,al samo ne znam kakva je to konstatacija nisu trebali,pa Drina je u tom takmičenju bila dominantna tako da ne pričaj svašta.A ovo danas je bilo katastrofa,svi su podbacili,jedino je Maksimovic,golman bio na nivou,al kod golova nista nije mogao.Volio bih da grijesim,al se bojim da je opstanak sve dalje....
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
nidje veze,bas me interesuje kako se pricalo do 91...nebitnodrinin vuk je napisao/la:Dosta ljudi priča ekavicu,a to nije čudo preko mosta je Srbija,a i ekavica je izgovor srpskog jezika,tako da ne vidim šta je tu problem,bilo da je ijekavica ili ekavica,jezik je isti.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- drinin vuk
- Kontakt:
E vidiš tebi je nidje veze,jer vjerovatno nemaš nikakvu vezu sa srpskim jezikom,s kojim si pričao do 91.,e s tim jezikom kojim si pričao se priča i dan danas,a taj jezik već 15 vjekova ima dve vrste izgovora ekavicu i ijekavicu,tako da ne vidim apsolutno nikakvu nenamjernu karakteristiku u tvojoj izjavi.nick je napisao/la:nidje veze,bas me interesuje kako se pricalo do 91...nebitnodrinin vuk je napisao/la:Dosta ljudi priča ekavicu,a to nije čudo preko mosta je Srbija,a i ekavica je izgovor srpskog jezika,tako da ne vidim šta je tu problem,bilo da je ijekavica ili ekavica,jezik je isti.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
pa to se gledalo vise po teritorijalnom principu,mislim da se u zvorniku nije pricalo ekavicom ali ti ces mi sad reci da jest al hajde vjerovatno ces reci da je to izgovor srpskog jezika potpuno pravilan izbjegavajuci odgovor...mislim izgleda smjesno pises na ijekavici a navijas na ekavici sam sebe dovodis u konfuziju...
Zamaras se klincom.nick je napisao/la:pa to se gledalo vise po teritorijalnom principu,mislim da se u zvorniku nije pricalo ekavicom ali ti ces mi sad reci da jest al hajde vjerovatno ces reci da je to izgovor srpskog jezika potpuno pravilan izbjegavajuci odgovor...mislim izgleda smjesno pises na ijekavici a navijas na ekavici sam sebe dovodis u konfuziju...
Drina ide u prvu ligu RS. Vec izgubili od Borca i Olimpika kuci, a gdje su jos Zeljo, Sarajevo, Siroki i Zrinjski.
-
- Kontakt:
jarane stvarno si smijesan..@ drina vuk.. ja sam rodom iz zvornika i znam da moji nikad ekavicu nisu furali..kao i ostali zvornicani..
"a taj jezik već 15 vjekova ima dve" ... a jbg opredijeli se za jedno, nemoj mjesati..do sad su ti svi postovi bili na ijekavici, kako si tu zadnju pjesmicu na ekavivci napiso poceo si da mjesas..
"a taj jezik već 15 vjekova ima dve" ... a jbg opredijeli se za jedno, nemoj mjesati..do sad su ti svi postovi bili na ijekavici, kako si tu zadnju pjesmicu na ekavivci napiso poceo si da mjesas..
Zao mi je sto vam pakao nije uspio i vama i Buducnosti novim premijerligasima ocito niste ozbiljno usli u PL,zao mi je 87% ste vec ispali a nije ni pocelo kako treba.drinin vuk je napisao/la:U subotu od 17h meč protiv Olimpika,goste očekuje pakao sa tribina,pakao koji nisu osjetili do sada u PL. Drini je ova utakmica više od utakmice,jer samo pobjeda znači da postoje šanse da se opstane u ligi.Očekuje se još veća podrška s tribina nego protiv Borca,a pakao čeka igrače Olimpika...
- drinin vuk
- Kontakt:
Jbg,definitivno nedostatak iskustva igranja u takmičenju,te po mom mišljenju nedostatak jake klupe je uslovio i ove loše rezultate.Imajući u vidu kvalitet ove lige,ali i njene osnovne karakteristike(u gostima se teško osvaja,sudjenje domaćinsko,kupuju se utakmice) teško će biti ukoliko uprava ne uloži keš za dovodjenje nekih kvalitetnijih i iskusnijih igrača. Volio bi da griješim al situacija nije ni najmanje sjajna. Isto tako na ove dvije utakmice u Zvorniku sudjenje ne da nije bilo domaćinsko već je bilo egal,što me raduje,jer bolje gubiti na ovakav način,nego dobijati uz pomoć sudija i sviranja penala,djeljenja crvenih kartona itd.
p.s. Ne želim dalje diskutovat,ja mogu pričat i na ekavici i na ijekavici,na kraju to su vrste izgovora mog jezika,srpskog.Narječje mi je štokavsko,a imam tu moć govora i na jednom i na drugom,a što se tiče mješanja i to je nebitno bitno da me razumijete ili razumete.A kako se gdje pričalo to me apsolutno ne zanima,ja govorim kako je u sadašnjosti,na kraju krajeva sve je to srpski jezik i niko nije kriv što je to bogat jezik u svom govornom i pravopisnom smislu,kome smeta,žalim ga,jer meni ničiji jezik ne smeta....
p.s. Ne želim dalje diskutovat,ja mogu pričat i na ekavici i na ijekavici,na kraju to su vrste izgovora mog jezika,srpskog.Narječje mi je štokavsko,a imam tu moć govora i na jednom i na drugom,a što se tiče mješanja i to je nebitno bitno da me razumijete ili razumete.A kako se gdje pričalo to me apsolutno ne zanima,ja govorim kako je u sadašnjosti,na kraju krajeva sve je to srpski jezik i niko nije kriv što je to bogat jezik u svom govornom i pravopisnom smislu,kome smeta,žalim ga,jer meni ničiji jezik ne smeta....
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
drinin vuk je napisao/la:Jbg,definitivno nedostatak iskustva igranja u takmičenju,te po mom mišljenju nedostatak jake klupe je uslovio i ove loše rezultate.Imajući u vidu kvalitet ove lige,ali i njene osnovne karakteristike(u gostima se teško osvaja,sudjenje domaćinsko,kupuju se utakmice) teško će biti ukoliko uprava ne uloži keš za dovodjenje nekih kvalitetnijih i iskusnijih igrača. Volio bi da griješim al situacija nije ni najmanje sjajna. Isto tako na ove dvije utakmice u Zvorniku sudjenje ne da nije bilo domaćinsko već je bilo egal,što me raduje,jer bolje gubiti na ovakav način,nego dobijati uz pomoć sudija i sviranja penala,djeljenja crvenih kartona itd.
Miletu se izgleda sprema otkaz ?
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- theboss_RD07
- Kontakt:
Lose ste igrali, zasluzeno izgubili, ako ovako nastavite, sljedece sezone idete u Laktase i Modricu
a ne u Sa, Ze itd.

Zadnja izmjena: theboss_RD07, dana/u 22 avg 2010, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
⭐
- drinin vuk
- Kontakt:
[quote="AulleTa"][quote="drinin vuk"]Jbg,definitivno nedostatak iskustva igranja u takmičenju,te po mom mišljenju nedostatak jake klupe je uslovio i ove loše rezultate.Imajući u vidu kvalitet ove lige,ali i njene osnovne karakteristike(u gostima se teško osvaja,sudjenje domaćinsko,kupuju se utakmice) teško će biti ukoliko uprava ne uloži keš za dovodjenje nekih kvalitetnijih i iskusnijih igrača. Volio bi da griješim al situacija nije ni najmanje sjajna. Isto tako na ove dvije utakmice u Zvorniku sudjenje ne da nije bilo domaćinsko već je bilo egal,što me raduje,jer bolje gubiti na ovakav način,nego dobijati uz pomoć sudija i sviranja penala,djeljenja crvenih kartona itd.
Miletu se izgleda sprema otkaz ?[/
Ne izleda,već 100%,navijači su juče poslali jasnu poruku,treba da ide ,hvala mu na svemu,al u sportu je rezultat jedino mjerilo,sve ostalo je manje bitno. Poruka je jasna od strane Vukova "Mile odlazi","Uprava napolje".
Daće Bog da se pojačamo,al to smo valjda trebali već do sad uradit,onaj Obradović je pokazao da je talentovan,a neki poput Vukašinovića i Lazarevića su do sad i najviše razočarali.
Miletu se izgleda sprema otkaz ?[/
Ne izleda,već 100%,navijači su juče poslali jasnu poruku,treba da ide ,hvala mu na svemu,al u sportu je rezultat jedino mjerilo,sve ostalo je manje bitno. Poruka je jasna od strane Vukova "Mile odlazi","Uprava napolje".
Daće Bog da se pojačamo,al to smo valjda trebali već do sad uradit,onaj Obradović je pokazao da je talentovan,a neki poput Vukašinovića i Lazarevića su do sad i najviše razočarali.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Zna se već unaprijed ko će ispasti a ko će biti šampion, u oba slučaja nema Drine, kako ne vidite da je prvenstvo namješteno čemu džabe polemika ovolika...
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
-
- Kontakt:
E sjecas li se sada sta sam ja tebi rekao ??? Mozda vi i imate kvalitet a siguran sam da ce se neko na vama i opeci debelo, ali ono sto sam rekao je da nemate iskustvo i da ce se svi boriti za bodove upravo u Zvorniku, a ti si digao frku jer sam ja to napisao. Ja to nisam rekao iz zle namjere nego zbog cinjenice da mi je poznato kako je klubovima koji tek udju u drustvo najboljih. Pozdrav, i valjda ce doci bolji dani za Zvornicane i njihovu Drinu.drinin vuk je napisao/la:Jbg,definitivno nedostatak iskustva igranja u takmičenju,te po mom mišljenju nedostatak jake klupe je uslovio i ove loše rezultate.Imajući u vidu kvalitet ove lige,ali i njene osnovne karakteristike(u gostima se teško osvaja,sudjenje domaćinsko,kupuju se utakmice) teško će biti ukoliko uprava ne uloži keš za dovodjenje nekih kvalitetnijih i iskusnijih igrača. Volio bi da griješim al situacija nije ni najmanje sjajna. Isto tako na ove dvije utakmice u Zvorniku sudjenje ne da nije bilo domaćinsko već je bilo egal,što me raduje,jer bolje gubiti na ovakav način,nego dobijati uz pomoć sudija i sviranja penala,djeljenja crvenih kartona itd.
$ " је $ $ " " % " ¥ & &, $ $ на ' - $ " $ се $ - " пораз на ' теренуUltras_Slavija je napisao/la:? % за " $ ? ? ? ? у ', по " ? " % " ? $ " ' ... а - у & $ се $ - те " " " те "...
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
Pa, nije bas bila tako uzarena atmosfera, kako je @drinin vuk najavljivao. Nije provokacija, nego sam gledao pregled, ona nova tribina skoro potpuno prazna.
Iz prekida vas dotukli.
Iz prekida vas dotukli.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.