FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Baš me zanima hoće li Sinan odmah uletit u prvih 11 u ovoj prvoj evropskoj utakmici koju ćemo igrati ili će prednost dobiti Zeba.
- plavousrcu
- Kontakt:
Sve tacno, ali bih nadodao da je Zeljin dres mnogo tezi od drugih ciji su nosili. Zato se sa Zenzom mogu sloziti da treba pricekati i onda ocjene davati.narodniheroj je napisao/la:Sinan Ramović je vrhunsko pojačanje u ovom momentu, dobro nam došao i proslavi se kod nas![]()
Inače sam ubjeđenja da je ovaj prelazni puno bolji od predhodnog, rekao bih neuporedivo bolji. Graovac je bolji od bilo kojeg štopera u kadru, Zec je danas avion i za Zakarića i za Crnova, Sinan je bio pokretačka snaga Mladosti i mislim da je u pravom trenutku napravio iskorak u karjeri i očekujem akb vrlo brzo da pokaže sve što zna kod nas. Gotal mi je nepoznanica ali jbg kad se sjetim Lendrića, po svemu su slični pa se nadam da će zabiti ako ne više onda jednako kao Ivan. Ovaj malac iz Travnika neka se dokazuje pa ćemo vidjeti. Jedina žal ostaje za Mirom, njega je teško nadomjestiti, ali ako Slavko ima kapacitet kakav smo mislili onda svakako može od postojećeg kadra napraviti TIM, a ako to uspije šanse za trofej su nam velike, između ostalog i zbog konstantnog opadanja kvaliteta kod naših rivala.
Sretno nam sutra na žrijebu, sretno nam uvijek bilo.
VTŽ
Ako bude Sinan igrao nadam se da ce Kjosevski biti kapiten. Niko drugi nije zasluzio tu traku.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Treba njega u januaru dovesti, for freeZenzo je napisao/la:Koliko je obestecenje za Ordagica kakve su sanse da ga nasi dovedu ?
-
- Kontakt:
Slažem se, nisam napomenuo tu problematiku a realno može biti uteg oko vrata novim igračima. Međutim isto kao što sam imao loš predosjećaj zimus sa tzv pojačanjima a pokazali se kao klocevi, isto tako sad imam osjećaj da smo pogodili. Ovaj Ramović je čudo od igrača za bh livade, njega neće ništa spriječiti da dominira.plavousrcu je napisao/la:Sve tacno, ali bih nadodao da je Zeljin dres mnogo tezi od drugih ciji su nosili. Zato se sa Zenzom mogu sloziti da treba pricekati i onda ocjene davati.narodniheroj je napisao/la:Sinan Ramović je vrhunsko pojačanje u ovom momentu, dobro nam došao i proslavi se kod nas![]()
Inače sam ubjeđenja da je ovaj prelazni puno bolji od predhodnog, rekao bih neuporedivo bolji. Graovac je bolji od bilo kojeg štopera u kadru, Zec je danas avion i za Zakarića i za Crnova, Sinan je bio pokretačka snaga Mladosti i mislim da je u pravom trenutku napravio iskorak u karjeri i očekujem akb vrlo brzo da pokaže sve što zna kod nas. Gotal mi je nepoznanica ali jbg kad se sjetim Lendrića, po svemu su slični pa se nadam da će zabiti ako ne više onda jednako kao Ivan. Ovaj malac iz Travnika neka se dokazuje pa ćemo vidjeti. Jedina žal ostaje za Mirom, njega je teško nadomjestiti, ali ako Slavko ima kapacitet kakav smo mislili onda svakako može od postojećeg kadra napraviti TIM, a ako to uspije šanse za trofej su nam velike, između ostalog i zbog konstantnog opadanja kvaliteta kod naših rivala.
Sretno nam sutra na žrijebu, sretno nam uvijek bilo.
VTŽ
Nema sumnje da ce Zeba poceti, ali sacekajmo da vidimo na sta ce ovo liciti u nekoj test utakmici prije ove europske.braco je napisao/la:Baš me zanima hoće li Sinan odmah uletit u prvih 11 u ovoj prvoj evropskoj utakmici koju ćemo igrati ili će prednost dobiti Zeba.
- Zeljeznicar -
Mislim oko 150 hiljada, sumnjam da jedan klub iz naše lige može dati tolike pare za jednog igrača u ovom trenutku.Zenzo je napisao/la:Koliko je obestecenje za Ordagica kakve su sanse da ga nasi dovedu ?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Samo se nadam da zbog svog zdravlja sutra necu na zvanicnoj vidjeti da nam stoperski par cine Bogicevic i Graovac.
Sutra je izvlačenje, daj nam ćelo neke amatere, pogledaj nas jednom u životu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Sutra je izvlačenje, daj nam ćelo neke amatere, pogledaj nas jednom u životu.
Imate li neku želju u 2012. godini?
Amar Osim: Samo jednu, da se onaj ćelo (Gianni Infantino, glavni sekretar UEFA-e) ne pojavi na žrijebu. Nek' se malo razboli, ništa sada ozbiljno da me pogrešno ljudi ne shvate, neka blaža gripa i tako slično. Da odmah ozdravi nakon što prođe žrijeb kvalifikacija u eurotakmičenjima, samo da on ne izvlači kuglice.

celo je predsjednik sad, nema razloga da vise on izvlaci
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nakon dugo vremena u prelaznom roku dovodimo igrače koji su bili standardni u svojim ekipama, a neki su kao Ramović bili i nosioci igre. Dakle u punom su trenažnom i natjecateljskom procesu, što je veoma važno. Ne mora se čekati da se "vrate" i da se forma fata. Opasnost je kako će se nositi sa Grbavicom, navijačima, pritiskom. Tu niti za koga ne možeš dati garanciju da će "preživjeti" to...
Monci je napisao/la:Nakon dugo vremena u prelaznom roku dovodimo igrače koji su bili standardni u svojim ekipama, a neki su kao Ramović bili i nosioci igre. Dakle u punom su trenažnom i natjecateljskom procesu, što je veoma važno. Ne mora se čekati da se "vrate" i da se forma fata. Opasnost je kako će se nositi sa Grbavicom, navijačima, pritiskom. Tu niti za koga ne možeš dati garanciju da će "preživjeti" to...
Dva klizeca pred sjeverom i vise nema pritiska od strane navijaca cak sta vise bice ljubimac stadiona
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Mak'o se ćelo, sumnjam da više on izvlači kuglice 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Šta misliš, da će Slavko ziheraš staviti Graovca i nekog juniora na poziciju stopera? Čisto sumnjam.LjoZee je napisao/la:Samo se nadam da zbog svog zdravlja sutra necu na zvanicnoj vidjeti da nam stoperski par cine Bogicevic i Graovac.
Dobro, možda hoće pošto je pripremna. Al' već za 10 dana u prvoj europskoj utakmici očekujem Načitanog u prvih 11, nažalost.
Ma bježi yebote mi 2011. nosioci u trećem pretkolu EL i izvučemo Maccabija yebenog, maleri samo takvi. Te sezone Maccabi ušao u grupe EL.Virtu4l je napisao/la:Mrzim ga k'o Radovana.
1.AZ Alkmaar (NED)
2. FK Rudar Pljevlja (MNE)/FK Austria Wien (AUT)
3. Bursaspor (TUR)
4.FK Željezničar (BIH)/FC Sheriff (MDA)
5. FK Sūduva (LTU)/IF Elfsborg (SWE)
Nenosioci:
1.Maccabi Tel-Aviv FC (ISR)/Xäzär Länkäran FK (AZE)
2. KS Flamurtari (ALB)/FK Jablonec (CZE)
3.Ferencvárosi TC (HUN)/Aalesunds FK (NOR)
4. NK Olimpija Ljubljana (SVN)/Bohemian FC (IRL)
5. FC Gomel (BLR)
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ne mora juniora. Imamo mi Kemu. Spreman za prvih 11 odavno samo mu ovaj knjizevnik i sindikalac zauzima mjesto.Raonffa je napisao/la:Šta misliš, da će Slavko ziheraš staviti Graovca i nekog juniora na poziciju stopera? Čisto sumnjam.LjoZee je napisao/la:Samo se nadam da zbog svog zdravlja sutra necu na zvanicnoj vidjeti da nam stoperski par cine Bogicevic i Graovac.
Dobro, možda hoće pošto je pripremna. Al' već za 10 dana u prvoj europskoj utakmici očekujem Načitanog u prvih 11, nažalost.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ma znam, al' čim on praktično nema seniorske utakmice u nogama i ima 20-ak godina, on je junior i ništa iskusniji od Džinde npr.LjoZee je napisao/la:Ne mora juniora. Imamo mi Kemu. Spreman za prvih 11 odavno samo mu ovaj knjizevnik i sindikalac zauzima mjesto.Raonffa je napisao/la:Šta misliš, da će Slavko ziheraš staviti Graovca i nekog juniora na poziciju stopera? Čisto sumnjam.LjoZee je napisao/la:Samo se nadam da zbog svog zdravlja sutra necu na zvanicnoj vidjeti da nam stoperski par cine Bogicevic i Graovac.
I naravno da treba igrati on ispred ovog đuturuma, al' imam osjećaj da će Bogičević biti u prvih 11 dok ne umre, i onda će ga sahranit na pomoćnom da svi imamo sjećanje na njega uvijek.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 57 gostiju.