FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Rahman ako dodje to ce biti na 2, 3 godine. I jer potencijalno može biti ekstra igrac.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- PitarBordo
- Kontakt:
Sumnjam... Mislim da više od godine dana se neće zadržati kakav god da bude...muhamedhulk je napisao/la:Rahman ako dodje to ce biti na 2, 3 godine. I jer potencijalno može biti ekstra igrac.
Samo Saraj'vo.
Zahovic ima malu cunu, nekoliko bosnja mu se izredalo na zeni pa mu ostale traume. A pored svega, postoje sumnje da mu je bioloski otac iz Bosne. Kada je skupio hrabrosti pa majku pitao da li tu ima istine, ona se samo blazeno nasmijala i okrenula. - Info iz prve ruke oba mi oca.
Nego, cemu ova rasprava kad niko nema pojma da li je bilo ikakvog kontakta izmedju kluba i Rahme? A tek ovi portali smijesni, prenose vijest sa foruma. Pa sevap bi bilo u ovoj drzavi napraviti ozbiljan portal.
Nego, cemu ova rasprava kad niko nema pojma da li je bilo ikakvog kontakta izmedju kluba i Rahme? A tek ovi portali smijesni, prenose vijest sa foruma. Pa sevap bi bilo u ovoj drzavi napraviti ozbiljan portal.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
a izvor za Rahmanovica, sioux lukavac

Bas! Pa ja bih ugasio portale i hosting firmu koja im je ustupila prostorOsmanhodzicBuco je napisao/la:a izvor za Rahmanovica, sioux lukavac![]()

Nego niko da pohvali ovu djecu danas. Uzese malci prvo mjesto, ima li ko da je pratio? Hoce li biti sta od ove djece?
Tačno je za Rahmanovića, meni je to jedan sa foruma rekao. A do sada je imao prave informacije. I za Kuzmanovića i za Petraka.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Imaju smeka.sarajevapasica je napisao/la:Bas! Pa ja bih ugasio portale i hosting firmu koja im je ustupila prostorOsmanhodzicBuco je napisao/la:a izvor za Rahmanovica, sioux lukavac![]()
![]()
Nego niko da pohvali ovu djecu danas. Uzese malci prvo mjesto, ima li ko da je pratio? Hoce li biti sta od ove djece?
Npr igraju 1-1 sa ovim Slovacima, a ubiju ih, a Olimpic dobije njih, a onda razmontiraju Olimpic i tih 7-0 je.jos i dobar rezultat kako je.moglo biti
Ima potencijala, pozaboravljao sam imena ima finih individualaca, jako lijepo se kreću, ne smiju izbijati.loptu nego.se.svaki.posjed vraća u.zadnju liniju i pravi napad,, kada se.presječe lopta idu u brzo otvaranje, a tačno.se.zna gdje.ko.stoji
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kakve veze oni imaju s mojim pitanjem?pitic je napisao/la:Pa evo kažu novinari da Ordagić i Petrak imaju našu ponudu na stolu i da je Sarajevo uradilo sve što može da potpišu, drugi par cipela je što oni traže inostrani angažman pa nas razvlače.joker90 je napisao/la:Je li Rahmanović jedan od Valentinovih najavljenih kapitalaca ili neka druga kategorija?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Rahmanović ako je kapitalac, nama se ne piše dobro. Po meni nikakva nadogradnja na vezni red Sarić-Radovac-Ivetić.joker90 je napisao/la:Kakve veze oni imaju s mojim pitanjem?pitic je napisao/la:Pa evo kažu novinari da Ordagić i Petrak imaju našu ponudu na stolu i da je Sarajevo uradilo sve što može da potpišu, drugi par cipela je što oni traže inostrani angažman pa nas razvlače.joker90 je napisao/la:Je li Rahmanović jedan od Valentinovih najavljenih kapitalaca ili neka druga kategorija?Fakat sam pitao ozbiljno jer vidim da ga hvalite, a ja samo površno zanam o njemu. Nadam se da je Pele kakvim ga smatra Panto!
Doduše ako dođe imamo u veznom sve Tuzlake..
Imaju smeka.sarajevapasica je napisao/la:Bas! Pa ja bih ugasio portale i hosting firmu koja im je ustupila prostorOsmanhodzicBuco je napisao/la:a izvor za Rahmanovica, sioux lukavac![]()
![]()
Npr igraju 1-1 sa ovim Slovacima, a ubiju ih, a Olimpic dobije njih, a onda razmontiraju Olimpic i tih 7-0 je.jos i dobar rezultat kako je.moglo biti
Ima potencijala, pozaboravljao sam imena ima finih individualaca, jako lijepo se kreću, ne smiju izbijati.loptu nego.se.svaki.posjed vraća u.zadnju liniju i pravi napad,, kada se.presječe lopta idu u brzo otvaranje, a tačno.se.zna gdje.ko.stoji
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
- Kontakt:
Sioux je sjedio na kafi sa Ordagompasica je napisao/la:Bas! Pa ja bih ugasio portale i hosting firmu koja im je ustupila prostorOsmanhodzicBuco je napisao/la:a izvor za Rahmanovica, sioux lukavac![]()
![]()

Javi ako bude štaSiouxLukavac je napisao/la:Sioux je sjedio na kafi sa Ordagompasica je napisao/la:Bas! Pa ja bih ugasio portale i hosting firmu koja im je ustupila prostorOsmanhodzicBuco je napisao/la:a izvor za Rahmanovica, sioux lukavac![]()
![]()
Svaka cast, prvi put kad bude u Sarajevu, javi se da mi se potpises u slikovnicuSiouxLukavac je napisao/la:Sioux je sjedio na kafi sa Ordagompasica je napisao/la:Bas! Pa ja bih ugasio portale i hosting firmu koja im je ustupila prostorOsmanhodzicBuco je napisao/la:a izvor za Rahmanovica, sioux lukavac![]()
![]()

Ne kontas ti pasa, nije bitno ko je napisao, nego da vijest prave od piskaranja po forumu!
-
- Kontakt:
Ma to sam slucajno se potrefio kad je Ordagic dosao, ne znam ja nista vise al prvo sto je spomeno je pritisak i da nije lahko igrat za Sarajevozlo87 je napisao/la:Javi ako bude šta

- streamnavijac
- Kontakt:
Spominje se nekakav Vuk Mitosevic. 

I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'
Muhammad Ali
Muhammad Ali
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima 10 danastreamnavijac je napisao/la:Spominje se nekakav Vuk Mitosevic.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
SiouxLukavac je napisao/la:Sioux je sjedio na kafi sa Ordagompasica je napisao/la:Bas! Pa ja bih ugasio portale i hosting firmu koja im je ustupila prostorOsmanhodzicBuco je napisao/la:a izvor za Rahmanovica, sioux lukavac![]()
![]()

kakav si ti brat
da hoce Lelić potpisat
- streamnavijac
- Kontakt:
Jeste, u pravu si. Otegnu se ti pregovori kod nas.MortemHz je napisao/la:Ima 10 danastreamnavijac je napisao/la:Spominje se nekakav Vuk Mitosevic.

I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'
Muhammad Ali
Muhammad Ali
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Svi kojima se ne dopada dovodjenje Rahmanovica isticu tu njegovu losu statistiku, a Duljevic je eto kod nas imao strasnu statistiku, a bio najbolji igrac lige. "Statistika je kao bikini, otkriva dosta a ne pokazuje nista" 
Abu Rahman ako dodje bit ce jedan od boljih igraca u ekipi sigurno.

Abu Rahman ako dodje bit ce jedan od boljih igraca u ekipi sigurno.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Ferroviere1987, iliyaa8, Lavcina, mire971, Toxin i 70 gostiju.