FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la muhamedhulk » 18 jun 2017, 20:42

Rahman ako dodje to ce biti na 2, 3 godine. I jer potencijalno može biti ekstra igrac.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 jun 2017, 20:47

muhamedhulk je napisao/la:Rahman ako dodje to ce biti na 2, 3 godine. I jer potencijalno može biti ekstra igrac.
Sumnjam... Mislim da više od godine dana se neće zadržati kakav god da bude...
Samo Saraj'vo.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 18 jun 2017, 20:51

Zahovic ima malu cunu, nekoliko bosnja mu se izredalo na zeni pa mu ostale traume. A pored svega, postoje sumnje da mu je bioloski otac iz Bosne. Kada je skupio hrabrosti pa majku pitao da li tu ima istine, ona se samo blazeno nasmijala i okrenula. - Info iz prve ruke oba mi oca.

Nego, cemu ova rasprava kad niko nema pojma da li je bilo ikakvog kontakta izmedju kluba i Rahme? A tek ovi portali smijesni, prenose vijest sa foruma. Pa sevap bi bilo u ovoj drzavi napraviti ozbiljan portal.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 18 jun 2017, 20:55

a izvor za Rahmanovica, sioux lukavac :D :urnebes:

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 18 jun 2017, 21:00

OsmanhodzicBuco je napisao/la:a izvor za Rahmanovica, sioux lukavac :D :urnebes:
Bas! Pa ja bih ugasio portale i hosting firmu koja im je ustupila prostor :mrgreen:

Nego niko da pohvali ovu djecu danas. Uzese malci prvo mjesto, ima li ko da je pratio? Hoce li biti sta od ove djece?

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 18 jun 2017, 21:00

Tačno je za Rahmanovića, meni je to jedan sa foruma rekao. A do sada je imao prave informacije. I za Kuzmanovića i za Petraka.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 jun 2017, 21:06

pasica je napisao/la:
OsmanhodzicBuco je napisao/la:a izvor za Rahmanovica, sioux lukavac :D :urnebes:
Bas! Pa ja bih ugasio portale i hosting firmu koja im je ustupila prostor :mrgreen:

Nego niko da pohvali ovu djecu danas. Uzese malci prvo mjesto, ima li ko da je pratio? Hoce li biti sta od ove djece?
Imaju smeka.sarajeva
Npr igraju 1-1 sa ovim Slovacima, a ubiju ih, a Olimpic dobije njih, a onda razmontiraju Olimpic i tih 7-0 je.jos i dobar rezultat kako je.moglo biti
Ima potencijala, pozaboravljao sam imena ima finih individualaca, jako lijepo se kreću, ne smiju izbijati.loptu nego.se.svaki.posjed vraća u.zadnju liniju i pravi napad,, kada se.presječe lopta idu u brzo otvaranje, a tačno.se.zna gdje.ko.stoji
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 jun 2017, 21:06

pitic je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Je li Rahmanović jedan od Valentinovih najavljenih kapitalaca ili neka druga kategorija?
Pa evo kažu novinari da Ordagić i Petrak imaju našu ponudu na stolu i da je Sarajevo uradilo sve što može da potpišu, drugi par cipela je što oni traže inostrani angažman pa nas razvlače.
Kakve veze oni imaju s mojim pitanjem? :mrgreen: Fakat sam pitao ozbiljno jer vidim da ga hvalite, a ja samo površno zanam o njemu. Nadam se da je Pele kakvim ga smatra Panto!
Bahati, bahati Željkan!
1946

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 18 jun 2017, 21:12

joker90 je napisao/la:
pitic je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Je li Rahmanović jedan od Valentinovih najavljenih kapitalaca ili neka druga kategorija?
Pa evo kažu novinari da Ordagić i Petrak imaju našu ponudu na stolu i da je Sarajevo uradilo sve što može da potpišu, drugi par cipela je što oni traže inostrani angažman pa nas razvlače.
Kakve veze oni imaju s mojim pitanjem? :mrgreen: Fakat sam pitao ozbiljno jer vidim da ga hvalite, a ja samo površno zanam o njemu. Nadam se da je Pele kakvim ga smatra Panto!
Rahmanović ako je kapitalac, nama se ne piše dobro. Po meni nikakva nadogradnja na vezni red Sarić-Radovac-Ivetić.
Doduše ako dođe imamo u veznom sve Tuzlake..

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 jun 2017, 21:13

pasica je napisao/la:

Imaju smeka.sarajeva
Npr igraju 1-1 sa ovim Slovacima, a ubiju ih, a Olimpic dobije njih, a onda razmontiraju Olimpic i tih 7-0 je.jos i dobar rezultat kako je.moglo biti
Ima potencijala, pozaboravljao sam imena ima finih individualaca, jako lijepo se kreću, ne smiju izbijati.loptu nego.se.svaki.posjed vraća u.zadnju liniju i pravi napad,, kada se.presječe lopta idu u brzo otvaranje, a tačno.se.zna gdje.ko.stoji
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 18 jun 2017, 21:23

pasica je napisao/la:

Sioux je sjedio na kafi sa Ordagom :kafa:

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 18 jun 2017, 21:23

SiouxLukavac je napisao/la:
pasica je napisao/la:

Javi ako bude šta

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 18 jun 2017, 21:27

pasica je napisao/la:

Svaka cast, prvi put kad bude u Sarajevu, javi se da mi se potpises u slikovnicu :urnebes:

Ne kontas ti pasa, nije bitno ko je napisao, nego da vijest prave od piskaranja po forumu!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 18 jun 2017, 21:34

zlo87 je napisao/la:Javi ako bude šta
Ma to sam slucajno se potrefio kad je Ordagic dosao, ne znam ja nista vise al prvo sto je spomeno je pritisak i da nije lahko igrat za Sarajevo :D a nisam nikakav insajder :mrgreen:

streamnavijac
Kontakt:

Post Postao/la streamnavijac » 18 jun 2017, 21:37

Spominje se nekakav Vuk Mitosevic. :think:
I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'

Muhammad Ali

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 jun 2017, 21:40

streamnavijac je napisao/la:Spominje se nekakav Vuk Mitosevic. :think:
Ima 10 dana :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 18 jun 2017, 21:43

pasica je napisao/la:

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
kakav si ti brat

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 18 jun 2017, 21:44

da hoce Lelić potpisat

streamnavijac
Kontakt:

Post Postao/la streamnavijac » 18 jun 2017, 21:45

MortemHz je napisao/la:
streamnavijac je napisao/la:Spominje se nekakav Vuk Mitosevic. :think:
Ima 10 dana :urnebes:
Jeste, u pravu si. Otegnu se ti pregovori kod nas. :)
I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'

Muhammad Ali

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 18 jun 2017, 21:46

Svi kojima se ne dopada dovodjenje Rahmanovica isticu tu njegovu losu statistiku, a Duljevic je eto kod nas imao strasnu statistiku, a bio najbolji igrac lige. "Statistika je kao bikini, otkriva dosta a ne pokazuje nista" :D

Abu Rahman ako dodje bit ce jedan od boljih igraca u ekipi sigurno.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], BungaBum, epidemija, KarloIvandic, MaroonBjelave, mosarajvosa83, TETRAPAK i 91 gost.