MocMahale444 je napisao/la:Crni Neymar11 sto izbrisa post i zeznu mi trud od 20 minuta

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
MocMahale444 je napisao/la:Crni Neymar11 sto izbrisa post i zeznu mi trud od 20 minuta
Kralj si, samo nastaviNeymar11 je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Crni Neymar11 sto izbrisa post i zeznu mi trud od 20 minuta![]()
ma brate ako mi vjerujes napisem pa sve kontam dal da ga obrisem il ostavim, ma da se ne ide u neku dubiozu..@Virto odlicna je ova stvar za saradnju sa Zlatanom
auuuuu jel to Cenan Ubleha naredio, da ti ugase privatne ??MocMahale444 je napisao/la:Kralj si, samo nastaviNeymar11 je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Crni Neymar11 sto izbrisa post i zeznu mi trud od 20 minuta![]()
ma brate ako mi vjerujes napisem pa sve kontam dal da ga obrisem il ostavim, ma da se ne ide u neku dubiozu..@Virto odlicna je ova stvar za saradnju sa Zlatanom
![]()
Napisem ja post pola kilometra taman da ga posaljem a tamo pise, post je izbrisan![]()
![]()
Pp mi ugasene ima razlog.
Ovo do sad je odrađeno zaista odlično. Lijevi bek zavisi od par faktora, neko će doći sigurno. Neke kandidate imamo na čekanju dok vidimo šta će biti sa onim kojeg zaista želimo.bosnas_ je napisao/la:Ramovic ce biti pojacanje, super sto je dosao. Umjesto Markovica koji je stranac ja bi rado doveo Muamera Svraku, hem sto je bolji igrac, iskusan i provjeren igrac, Zeljino dijete... Na taj nacin osloboditi mjesto za boljeg stranca u ekipi. Gotal, lijevi bek i stoper, i mogli bi imati dosta dobru ekipu u narednoj sezoni, aBd.
ima li jos kakvih igraca muslimovic ili je samo sinan njegovVirtu4l je napisao/la:Saradnja sa Zlatanom Muslimovicem je sad i zvanicno pocela, odlicno.
Znas kako kod nas ide to skeniranje i skautiranje. Dovedeni i placeni da igraju pa cemo vidjeti.Virtu4l je napisao/la:Zenzo, samo nemoj unaprijed tu alibi priču. Dovedeni su da igraju, a neko ih je skenirao prije nego su dovedeni.
I da se ne proda prije europskih utakmica, čisto sumnjam da će igrati.LjoZee je napisao/la:Hoce li Lendric ostati i za Evropu ili ce prije otici ?
To bi bilo ispravno. Otjerat Markovica a dovesti Svraku.bosnas_ je napisao/la:Ramovic ce biti pojacanje, super sto je dosao. Umjesto Markovica koji je stranac ja bi rado doveo Muamera Svraku, hem sto je bolji igrac, iskusan i provjeren igrac, Zeljino dijete... Na taj nacin osloboditi mjesto za boljeg stranca u ekipi. Gotal, lijevi bek i stoper, i mogli bi imati dosta dobru ekipu u narednoj sezoni, aBd.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], BarbareZeljin i 13 gostiju.