Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kawhi
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Kawhi » 18 jun 2017, 17:31

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Kawhi je napisao/la: Što ti ga je žao?
Brat desnog centra, sta ti treba vise?
Gradjanski rat izmedju desnog i lijevog centra Bosnjaka je samo pitanje vremena
Ništa.

Znači svaka stranka u BiH protiv ljudi koji vole ovu državu. :mrgreen:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 18 jun 2017, 17:35

Ovo je zapravo dobra pjesma. :zviz: :tokralju:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 18 jun 2017, 17:45

Mi Bosanci ćemo mabit plave šljemove
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 18 jun 2017, 17:46

SlevinKelevra je napisao/la: Ja nikada ne citiram kad je rasprava o nekim stvarima unutar islama ili bilo koje druge religije. Recenicu 'bog ne postoji' sam napisao na kraju neke dugotrajne rasprave upravi na neku takvu temu, cisto da i ja iskazem svoje razmisljanje, nakon sto su to tri-cetiri lika radili na prethodnih 10 strana.

Citiram kad neko pokusa 'pomjesati' religiju i nauku, ili kad neko citira nekog kvazifilozofa kao sto je Bugari koji je sada vec u fazonu da je svaka njegova zlatna, pa makar bila kakva idiotarija.
Problem je sto pojedini i tad citiraju i prosipaju pametne. Niko nikog ne tjera da bude musliman, niti mene iskreno zanima sta takvi misle o islamu.

Nije istina. Ti si to napisao nakon sto sam ja podsjetio postace na forumu da je pocelo zadnjih deset dana ramazana i da se poslije ponoci treba malo vise posvetiti ibadetu. Dakle, i tad je to bio jedan vid provokacije jer si nicim izazvan to napisao, ali ja uopste nisam reagovao.

Opet ponavljam, Bugari je to rekao nekome ko sebe naziva muslimanom. Ja sebe tako nazivam i meni je njegova izjava sasvim normalna, pogotovo sto sam bio prisutan kad je izrekao istu, a i sto je dosta podrobnije to pojasnio. On nigdje nije povezao nauku s vjerom, nigdje nije prozvao ateiste, pa samim tim ne vidim razlog da ti i takvi kao ti reagujete na to.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 18 jun 2017, 18:08

kobe24 je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:Ovo je Bugari rekao zeni koja kaze da vjeruje i da je muslimanka, a navodno nema vremena da klanja. Ne shvatam zasto se ovi buntovnicici i pametnjakovici pale, kad vas niko nije prozvao i uopste niste uzeti u obzir ni po kakvom osnovu?!
Vidjeli da je u modi pljuvanje po vjeri pa da budu u trendu. Najbolje je takve zaobići :bih:

Ma vise puta je on ovdje dolazio i provocirao, a ja sam mu sad prvi put odgovorio jer je direktno mene citirao. Misle valjda da se tako postaje frajer. :lol: Porokaj se ljudino sa 10 ljudi, porazbijaj im glave i onda ovdje dodji, zalijepi link tog svog poduhvata i qrci se do mile volje. Al jok, frajerom se valjda naziva onaj ko u pola ramazana zalijepi sliku piva, ili kaze da Bog ne postoji i onda provocira na tonu drugih nacina. :rol:
A to su većinom kompleksasi. Ne znaju kako da budu zanimljivi u društvu pa ih raja loži da psuju, protive se Islamu...
Svaka čast ljudima koji se jednostavno nisu pronašli u vjeri ali takvi ti nikada neće gluposti pricati, zvat će te na iftar...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 jun 2017, 18:23

Penaltiky je napisao/la:
Mi Bosanci ćemo mabit plave šljemove
Svi smo mi Bosanci
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 18 jun 2017, 18:39

jasmin10 je napisao/la: Svaka čast ljudima koji se jednostavno nisu pronašli u vjeri ali takvi ti nikada neće gluposti pricati, zvat će te na iftar...
I ljudi koji se ne pronađu u narodnoj muzici zvat će te na Halidov koncert. :clap:
Walk on, with hope in your hearts.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 18 jun 2017, 19:02

slika
Vodite me i ne vraćajte. :ljepota:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 18 jun 2017, 19:03

Penaltiky je napisao/la:i da nas treba bit sram ker pive pijemo
Džaba, oće jezik pravo :mrgreen:
Zamišljam scenu kad heler/slevin umru...
Kad čuju glas "oooo, vozdrica, evo mene" :mrgreen:

Sjooo hende diverzanta :mrgreen:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 18 jun 2017, 19:05

kobe24 je napisao/la:
Nije istina. Ti si to napisao nakon sto sam ja podsjetio postace na forumu da je pocelo zadnjih deset dana ramazana i da se poslije ponoci treba malo vise posvetiti ibadetu. Dakle, i tad je to bio jedan vid provokacije jer si nicim izazvan to napisao, ali ja uopste nisam reagovao.
Jesam li te citirao? Jesam li napisao ono @kobe? :eh:
Vi, muslimani, ste stalno u nekoj defanzivi. Ateizam je ovdje na temi davno brendiran kao antislamizam, upravo zato sto se najvise 'lozite' na to da neko ne misli kao vi, a kao trebao bi... :stop:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 18 jun 2017, 19:06

sekerbay je napisao/la:

Samo ću da odgovorim donesi kisele i razguli, libo me vugla

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 18 jun 2017, 19:11

sekerbay je napisao/la:

Jesi vidio što u Indoneziji išibaše neku ženu jer je pila kafu s prijateljem. :mrgreen:
Aerials je napisao/la:
slika
Konačno shvatila da treba ići iz Tuzle?

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 18 jun 2017, 19:16

Biži ba, život ti supalj ko mija halifa.
Mi vjernici smo barem optimisti, a poznato je da optimisti žive sretnim životom.

Slevine, prvo da te upitam što izabra nik bijesno seto, pa onda da upitam smiješ li da bacimo par rundi kviza o temi koja vam već tri stranice ne izlazi iz tastatura :crazy:
Ono, vidim da ste eksperti, ti i ovaj moj komšo :mrgreen:
Kawhi je napisao/la: Jesi vidio što u Indoneziji išibaše neku ženu jer je pila kafu s prijateljem
Biži ba, to si izmislio.
A kandzija je dobar izum za recimo trolere poput tebe :mrgreen:
Ako se nekada dokopam vlasti, ima da budeš prvi koji će fasovat.
Arelis će bit egzekutor. Ona ne poznaje milost.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 18 jun 2017, 19:21

sekerbay je napisao/la:Biži ba, život ti supalj ko mija halifa.
Mi vjernici smo barem optimisti, a poznato je da optimisti žive sretnim životom.

Slevine, prvo da te upitam što izabra nik bijesno seto, pa onda da upitam smiješ li da bacimo par rundi kviza o temi koja vam već tri stranice ne izlazi iz tastatura :crazy:
Ono, vidim da ste eksperti, ti i ovaj moj komšo :mrgreen:
Kawhi je napisao/la: Jesi vidio što u Indoneziji išibaše neku ženu jer je pila kafu s prijateljem
Biži ba, to si izmislio.
A kandzija je dobar izum za recimo trolere poput tebe :mrgreen:
Ako se nekada dokopam vlasti, ima da budeš prvi koji će fasovat.
Arelis će bit egzekutor. Ona ne poznaje milost.
Naprotiv. Vjernici se plaše smrti i toga da ovaj život nema smisla i onda pronalaze smisao u tome da čine stvari koje bi im omogućile lagodan zagrobni život.
Provjerio sam. Nije zbog toga, nego jer je stajala preblizu momku, al evo malo sam guglao i vidim da je to česta stvar u Acehu. Vole kandžijati pravo.

Zašto ja? Želim dobro svim ljudima. Mislio sam da zajedno napravimo stranku i poboljšamo stanje u jednoj nam jedinoj. Ti bi mi bio karta za Tuzlu. Da konačno skinemo kmere s vlasti. :mrgreen:

Aerials je prenježna za toga. :kafa:

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 18 jun 2017, 19:28

Vidiš da si pogrešno informisan. Vjernici jedva čekaju da napuste ovaj svijet koji u njihovim očima nije vredniji od suhe kile.

Čuj kanzijaju narod :crazy:

Ne znaš ti mosnicke krvopije bez srca.

Zaboravih...
Ne diraj nam crvenog barona I vrhunskog nejmara jasmina :evil:
Viš kako fine fontane pravi.
Zadnja izmjena: sekerbay, dana/u 18 jun 2017, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 18 jun 2017, 19:29

SlevinKelevra je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:
Jesam li te citirao? Jesam li napisao ono @kobe? :eh:
Vi, muslimani, ste stalno u nekoj defanzivi. Ateizam je ovdje na temi davno brendiran kao antislamizam, upravo zato sto se najvise 'lozite' na to da neko ne misli kao vi, a kao trebao bi... :stop:
Bas zato sto me nisi citirao nisam htio da reagujem, a jasno je kao dan da se to odnosilo na moj post i da je taj post bio razlog sto si to napisao. Necemo se lagati. ;)

Evo ja se slomih od tuge sto ateisti ne dijele moje misljenje. :rol: Sta mene bolan briga za tim stvarima. Jesam li ikad citirao tebe ili bilo koga ko dijeli tvoje misljenje, s namjerom da vas ubjedjujem u nesto suprotno? Sva moja raspravljanja o vjeri na ovom forumu su bila sa @sekerom, koji je musliman, koji klanja i posti, ali se razilazi sa mnom po pitanju nekih stvari. Nije moj problem sto vi imate odredjeni kompleks, pa u vama bije neka potreba da nicim izazvani iznesete svoje misljenje o nepostojanju Boga.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 18 jun 2017, 19:31

Ja sam imo interakciji s jednom Mosničankom. Jedna previše.

@kobe što onda ti ničim izazvan iznosiš Bugarove baljezgarije

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 18 jun 2017, 19:31

sekerbay je napisao/la:Vidiš da si pogrešno informisan. Vjernici jedva čekaju da napuste ovaj svijet koji u njihovim očima nije vredniji od suhe kile.

Čuj kanzijaju narod :crazy:

Ne znaš ti mosnicke krvopije bez srca.
To mi je bolesno malo. :mrgreen:

Aha. Fin posao. :kafa:

Znam. :kafa:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 18 jun 2017, 19:32

Komšija ne bih ja mogla dići ruku na nekog ko mi ništa nije uradio. U suprotnom, ne garantujem. :kafa:
Kawhi je napisao/la:
Aerials je napisao/la:
slika
Konačno shvatila da treba ići iz Tuzle?
Skontala sam ja to ima barem 5 godina, al' nisam to mogla ispuniti nikako. :plac:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 18 jun 2017, 19:35

Penaltiky je napisao/la:Ja sam imo interakciji s jednom Mosničankom. Jedna previše.

@kobe što onda ti ničim izazvan iznosiš Bugarove baljezgarije
Pa nisam to ja ni zalijepio ovdje, mada vidim na temama onog kviza da ti laz nije stran pojam. :| Ja sam na najnormalniji nacin o tome pisao sa @dexom, a onda ste se ti i ovaj Zeljovac ukljucili kao dva najjaca pametnjakovica na forumu. Ko je tu onda koga izazvao... :hmmmmm:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.