FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zeljo92
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zeljo92 » 18 jun 2017, 16:43

MocMahale444 je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:
irfo je napisao/la:ima li dresova, je li uzimo neko ovih dana?
Ima bruku, ja neki dan uzeo.
Postavi ovdje ako ti nije tesko i kakav je materijal?
Sacekaj dok sjednem na comp, materijal bolji nego kod proslog dresa samo sto novi dresovi su slim fit pa ako planiras uzimat na slijepo dres uzmi za jednu velicinu veci nego sto bi inace uzeo :D
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 18 jun 2017, 16:44

drago mi je to da je bolji materijal nego prosli, sljedece sedmice uzimam :D
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 18 jun 2017, 16:46

Jel' imaju samo ovi retro ili su došli i oni tamno plavi ? Sutra oko 11-12 bi se trebale znati regionalne grupe i potencijalni protivnici.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 18 jun 2017, 16:47

Zeljo92 je napisao/la:Sacekaj dok sjednem na comp, materijal bolji nego kod proslog dresa samo sto novi dresovi su slim fit pa ako planiras uzimat na slijepo dres uzmi za jednu velicinu veci nego sto bi inace uzeo :D
e hvala za info, mislio sam dva uzeti aBd jedan da nosim a jedan da zastekam. Mila mi nesto ova bejbi blue boja.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 18 jun 2017, 16:48

Qwerty90 je napisao/la:Jel' imaju samo ovi retro ili su došli i oni tamno plavi ? Sutra oko 11-12 bi se trebale znati regionalne grupe i potencijalni protivnici.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Nisam gledao imal drugih, ja dosao s namjerom da uzmem retro.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Buffon1

Post Postao/la Buffon1 » 18 jun 2017, 17:03

DbCooper je napisao/la:Koliko ja vidim vi pojma o fudbalu nemate, Markovic je vec sad prosle sezone zabio 4 gola i 3 asistirao! Ne vidim da iko ima bolji ucinak od njega sto se naseg veznog reda tice!!! Direktno nam donio 9 bodova a da ne pominjem derbi protiv Zrinjskog i njegov maestralni gol!!! A ti Ljozee vidim da ga ne podnosis pa te molim da ne seres previse jer znas **** ista o fudbalu!!! Mrzis ga ko da ti je ne znam sta napravio??? Punis glavu svima kako je najgori veznjak??? A on vise golova dao i asistirao nego svi oko njega zajedno!! I ispada da svi ne valjaju samo zato sto se titula nije osvoila, **** mi se za titulu kad su ovakvi nasli da pricaju sta valja, sta ne.... pi pi pi!!!!
Jedan od najgorih veznih igraca posljednih 10 godina. Nista on nema, sakriva se po terenu, nema ga u akcijama, trckara u sredini bezveze.

Zato smo izgubili titulu jer imamo Markovica u veznom redu, Krupa nas ubila, pitarima nismo osutali na gol, Siroki nas ponizio u kupu a sve zbog loseg veznog reda.

DbCooper
Kontakt:

Post Postao/la DbCooper » 18 jun 2017, 17:10

:evil:
LjoZee je napisao/la:Ja mrzim Markovica ? [emoji38]
Hajd ok. Pogledaj neke postove ovdje pa ces vidjeti da ima jos ljudi koji "mrze" Markovica.
Ili ga mrzis ili i ti i ostali sto tako pricate se ne razumijete bas najbolje u fudbal! Prvo: momak igra defanzivnog veznog za tu poziciju pretrci bar dva put vise nego igraci ispred njega ( ne racunajuci Miru), Drugo: statistiku ima bolju i od ofanzivnijih igraca i igraca koji igraju ili su igrali pored njega! Trece: ako si uspjeo da vidis i ti i ostali sto tako pricaju da je u derbiju protiv Zrinjskog igrao treceg stopera! Flaster na Bilbiju i plus stigao da zabije golcinu! Cetvrto: zbog nepokretnog Zakrica, Lendrica dosta puta kao i Zajke u fazi odbrane nasa dva zadnja vezna igraca se duplo vise trose nego sto treba upravo zbog njihove kurcobolje! A vi kao neko ko se "razumije" bi trebali da to vec znate! Jer nema sto ne znate samo da vas uprava ispostuje i osvajamo ligu prvaka...
Samo jedan go moze promjenit sve...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 18 jun 2017, 17:14

DbCooper je napisao/la::evil:
LjoZee je napisao/la:Ja mrzim Markovica ? [emoji38]
Hajd ok. Pogledaj neke postove ovdje pa ces vidjeti da ima jos ljudi koji "mrze" Markovica.
Ili ga mrzis ili i ti i ostali sto tako pricate se ne razumijete bas najbolje u fudbal! Prvo: momak igra defanzivnog veznog za tu poziciju pretrci bar dva put vise nego igraci ispred njega ( ne racunajuci Miru), Drugo: statistiku ima bolju i od ofanzivnijih igraca i igraca koji igraju ili su igrali pored njega! Trece: ako si uspjeo da vidis i ti i ostali sto tako pricaju da je u derbiju protiv Zrinjskog igrao treceg stopera! Flaster na Bilbiju i plus stigao da zabije golcinu! Cetvrto: zbog nepokretnog Zakrica, Lendrica dosta puta kao i Zajke u fazi odbrane nasa dva zadnja vezna igraca se duplo vise trose nego sto treba upravo zbog njihove kurcobolje! A vi kao neko ko se "razumije" bi trebali da to vec znate! Jer nema sto ne znate samo da vas uprava ispostuje i osvajamo ligu prvaka...
Ne mogu ja nekog mrziti,a da pri tome nikad nisam pricao sa njim ili se upoznao. Kritikujem ga kao i vecina. Dao je bitne golove i to niko ne moze osporiti,ali je nas vezni red 0. Blagojevic i Markovic zajedno ne mogu igrati.

Dobrodosao Sinane.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 18 jun 2017, 17:15

https://fkzeljeznicar.ba/foto-sinan-ram ... ara/26753/
Dobro doso Sinane medju pravu raju ! :bih:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 18 jun 2017, 17:17

Neymar11 je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/foto-sinan-ram ... ara/26753/
Sinan and south wind orchestra.

Je li to-to s pojacanjima ili ?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 jun 2017, 17:20

Sad je meni jasno sto je Muslimovic cesto bio na Grbavici. Hvala mu. Dobar je igrac Ramovic. Samo nek da sve od sebe i to je to.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 jun 2017, 17:24

Još da se dovedu stoper i lijevi bek čuveni, pa da počne sezona :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 18 jun 2017, 17:26

Nije muhito :mrgreen:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 18 jun 2017, 17:33

Neymar11 je napisao/la:

Nije muhito :mrgreen:
Hajde ako najavis sta i bude mustuluka, znas sta je mustuluk? eto kad vec znas onda ako nam preneses haber na veresiju ti uzimamo nesto ovako :D
slika

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 18 jun 2017, 17:39

@Muha prati me sad ceka se jos ljevi bek i Projic moze doci kad hoce i on zeli doci kod nas ako prihvatimo njegove uslove. A Zelji su ti uslovi ok, samo mu nisu javili nista jer ganjaju drugog beka, koji je mladji i bolji od projica za klasu za par dana ce se znati :mrgreen:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 18 jun 2017, 17:46

Neymar11 je napisao/la:@Muha prati me sad ceka se jos ljevi bek i Projic moze doci kad hoce i on zeli doci kod nas ako prihvatimo njegove uslove. A Zelji su ti uslovi ok, samo mu nisu javili nista jer ganjaju drugog beka, koji je mladji i bolji od projica, koji pritom je imo dva nastupa za repr Srbije
Ja sam te malo zezao za kostica jer si bio navalio na njega a ispade nista, nisi ti kriv za to. Reko sam ti da sam se salio loma. Pogodio si par stvari ;)
Pratio sam sad ovaj tvoj post :D i nista novo nisam upratio. Ovaj nije ni za halve a kamoli mustuluka vrijednog veresije.

on topic: Markovic je pogodio neke vazne golove za Zelju i hvala mu ali nije kalibar za Zelje nema potreban dnk.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 jun 2017, 17:48

Ofalio nam Cenan u pregovaranju. Sinan je prvi fudbaler koji nakon dugo vremena nije rekao da se dogovorio sa Cenanom za dvije minute.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jun 2017, 18:41

Saradnja sa Zlatanom Muslimovicem je sad i zvanicno pocela, odlicno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 18 jun 2017, 18:43

Neymar11 je napisao/la:@Muha prati me sad ceka se jos ljevi bek i Projic moze doci kad hoce i on zeli doci kod nas ako prihvatimo njegove uslove. A Zelji su ti uslovi ok, samo mu nisu javili nista jer ganjaju drugog beka, koji je mladji i bolji od projica, koji pritom je imo dva nastupa za repr Srbije
Ja sam te malo zezao za kostica jer si bio navalio na njega a ispade nista, nisi ti kriv za to. Reko sam ti da sam se salio loma. Pogodio si par stvari ;)
Pratio sam sad ovaj tvoj post :D i nista novo nisam upratio. Ovaj nije ni za halve a kamoli mustuluka vrijednog veresije.

on topic: Markovic je pogodio neke vazne golove za Zelju i hvala mu ali nije kalibar za Zelje nema potreban dnk.
Ocel bit Mustuluk ako ti kazem da bi mogo Markovic dobit nogu, tako sam nacuo, Neka dodje ovaj bek sto se prica bicemo svi zadovoljni sigurno , ama muhito nezamjeram ti nit bilo kome , svi smo tu radi zelje stoje najvaznije, i bolan sredi te poruke ha ha :rol:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 18 jun 2017, 18:43

Crni Neymar11 sto izbrisa post i zeznu mi trud od 20 minuta :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac i 18 gostiju.