Ponavljanje je majka znanja.Dex je napisao/la:Nije ono da ih već ne znam sve napamet![]()
Da ogdledam cijelu sezonu 13RW pa da je popljujem

Nemoj.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ponavljanje je majka znanja.Dex je napisao/la:Nije ono da ih već ne znam sve napamet![]()
Da ogdledam cijelu sezonu 13RW pa da je popljujem
Pogrešno sam te procijenio, nego viđoh plakat neki dan korida u Banovići Selu prvi dan bajrama uklopićeš se.kobe24 je napisao/la: Porokaj se ljudino sa 10 ljudi, porazbijaj im glave i onda ovdje dodji, zalijepi link tog svog poduhvata i qrci se do mile volje.
Al jok, frajerom se valjda naziva onaj ko u pola ramazana zalijepi sliku piva, ili kaze da Bog ne postoji i onda provocira na tonu drugih nacina.
Pa onda mogu i za ispit ponavljat, kaj neAerials je napisao/la:Ponavljanje je majka znanja.Dex je napisao/la:Nije ono da ih već ne znam sve napamet![]()
Da ogdledam cijelu sezonu 13RW pa da je popljujem![]()
Nemoj.![]()
Zivota mi editovao post ovako " P.S. Orban. Gdje cu njega zaboraviti." i rekoh mozda je odgovorio pa nece vidjeti i odustanem.Kawhi je napisao/la: Macron je najveće **** što se pojavilo u politici još od Busha mlađeg. Zapamti moje riječi.![]()
Zaboravio si Orbana.![]()
U toj pjesmi ide i Deutschland Uber Alles.
I cijela Poljska.Vijadukt je napisao/la:Zivota mi editovao post ovako " P.S. Orban. Gdje cu njega zaboraviti." i rekoh mozda je odgovorio pa nece vidjeti i odustanem.Kawhi je napisao/la: Macron je najveće **** što se pojavilo u politici još od Busha mlađeg. Zapamti moje riječi.![]()
Zaboravio si Orbana.![]()
U toj pjesmi ide i Deutschland Uber Alles.![]()
Kako god ne moze biti gori od zene koja mrzi pola svoje drzave i ostatak svijeta.
Treca strofa je himna. Prva i druga nisu.
A jest mi stalo do tvoje procjene.Penaltiky je napisao/la: Pogrešno sam te procijenio, nego viđoh plakat neki dan korida u Banovići Selu prvi dan bajrama uklopićeš se.
Piva i bog ne postoji su provokacije?
Pozdrav za krmka uz bokal vina
Naravno, a znaci ujedinjenje svih njemackih drzava. Ipak je to bio 19. vijek. Nacisicki pogled da se vlada na svijetom nije poruka.Kawhi je napisao/la:Jedna je pjesma.
Četničina zadnja ustane babi u Bileći u Busu jel on Sarajlija veći od 92,75% Sarajeva?Kawhi je napisao/la:http://www.narod.ba/zanimljivosti/saraj ... i-ili-nisi
Zašto ljudi mrze Sarajlije 101.
Sad dolazimo do prave stvari. Njemcima krenulo kad su ujedinili sve njemačke države i kad je nacionalizam postao normalna stvar. O nacionalsocijalizmu nema potrebe da pričamo jer nema nikakve veze s tim.Vijadukt je napisao/la:Naravno, a znaci ujedinjenje svih njemackih drzava. Ipak je to bio 19. vijek. Nacisicki pogled da se vlada na svijetom nije poruka.Kawhi je napisao/la:Jedna je pjesma.
Imas potpuno pogresnu predstavu gdje pises.kobe24 je napisao/la: Ma vise puta je on ovdje dolazio i provocirao, a ja sam mu sad prvi put odgovorio jer je direktno mene citirao. Misle valjda da se tako postaje frajer.Porokaj se ljudino sa 10 ljudi, porazbijaj im glave i onda ovdje dodji, zalijepi link tog svog poduhvata i qrci se do mile volje. Al jok, frajerom se valjda naziva onaj ko u pola ramazana zalijepi sliku piva, ili kaze da Bog ne postoji i onda provocira na tonu drugih nacina.
evo da vidis kako Visoko nabere onakav izvozPenaltiky je napisao/la:...
Konkretno radi se o najnovijem projektu Preventa sa Ford Focusom za koji Prevent do marta 2018. godine treba da počne da radi posao sa minimalnim trajanjem od 7 godina i na kojem će raditi 500 novih radnika.
Prvo procitaj post dva puta, ako ga vec nisi shvatio. Za ove sto sporije kontaju, ponovicu jos jednom: tvrdnja da Bog ne postoji je nacin da se u ocima drugih ispadne nekakav frajer, zato sam i pominjao ovo marisanje, jer se takav legitimno moze nazvati frajerom. A, hoces reci da ono tvoje sinoc s ekspozivima nije bila provokacija?SlevinKelevra je napisao/la: Imas potpuno pogresnu predstavu gdje pises.ss znaci sportsport, a ne selamselam, tako da piva ili iskazivanje svog misljenja o postojanju boga se ne moze smatrati provokacijom. Znaci, da probam skontati, recenica 'bog ne postoji' je provokacija, a nije provokacija to sto se na desetine strana i u stotinama postova raspravlja o historiji islama, i jel bolje vjerovati jednom ili drugom prevarantu, i na sve to samo klimati glavom i 'postovati'. Ajde, ba..
![]()
Uostalom, imas sprat, dva nize temu ljepotice. Cijeli ramazan se stavljaju slike polugolih treba, namjerno provociraju... Islamofobija 100% !
Porastao si mi u očimaSlevinKelevra je napisao/la:Imas potpuno pogresnu predstavu gdje pises.kobe24 je napisao/la: Ma vise puta je on ovdje dolazio i provocirao, a ja sam mu sad prvi put odgovorio jer je direktno mene citirao. Misle valjda da se tako postaje frajer.Porokaj se ljudino sa 10 ljudi, porazbijaj im glave i onda ovdje dodji, zalijepi link tog svog poduhvata i qrci se do mile volje. Al jok, frajerom se valjda naziva onaj ko u pola ramazana zalijepi sliku piva, ili kaze da Bog ne postoji i onda provocira na tonu drugih nacina.
ss znaci sportsport, a ne selamselam, tako da piva ili iskazivanje svog misljenja o postojanju boga se ne moze smatrati provokacijom. Znaci, da probam skontati, recenica 'bog ne postoji' je provokacija, a nije provokacija to sto se na desetine strana i u stotinama postova raspravlja o historiji islama, i jel bolje vjerovati jednom ili drugom prevarantu, i na sve to samo klimati glavom i 'postovati'. Ajde, ba..
![]()
Uostalom, imas sprat, dva nize temu ljepotice. Cijeli ramazan se stavljaju slike polugolih treba, namjerno provociraju... Islamofobija 100% !
Cuj 'u ocima drugim'.kobe24 je napisao/la: Prvo procitaj post dva puta, ako ga vec nisi shvatio. Za ove sto sporije kontaju, ponovicu jos jednom: tvrdnja da Bog ne postoji je nacin da se u ocima drugih ispadne nekakav frajer, zato sam i pominjao ovo marisanje, jer se takav legitimno moze nazvati frajerom. A, hoces reci da ono tvoje sinoc s ekspozivima nije bila provokacija?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 18 gostiju.