Ma ko god imalo vrijedi treba mu dati priliku,nebitno ko to bio .. jer mozda se desi neko cudo i budu te promjene i na bolje,jer ovako se godinama vrtimo samo u krug,godinama jedna te ista pricaRaonffa je napisao/la:Upravo tako, vidio si sinoć malog Predragovića, na njegovim golovima smo napravili seriju sa 6:0, sa 2:5 na 8:5, takvi nam trebaju na srednjem i lijevom beku, Perić, Lončar, Haseljić.rukomettt je napisao/la: Treba nam malo svjezije krvi,momci koji ce ginuti za svako loptu .. koji su zeljni dokazivanja,zeljni drzavnog dresa.mislim da su se trenutno pojedini igraci zasitili reprezentacije i da u pojednim trenutcima ne daju svoj maximum.
Trebaju nam igraci koji ce kad izgube loptu jos brze se vratiti nazad .. Ono sinoc je sramota,izgubis loptu,Austrijanci u kontri,Grahovac odbrani .. I Austrijanci ponovo dolaze do lopte,ponovo dolaze do lopte zato sto su bili 3:1 sa Grahovcem,sramota nezamisljivo i previse rano smo sinoc gard spustili.
Ponekad ne pobjedi uvjek kvalitet .. Srce,zalaganje,borbenost,igranje 60 min .. Tu su sinoc austrijanci bili boji od nas zato i idu na Euro,neka im je sa srecom.
Što ti kažeš ta situacija gdje je Grahovac skinuo loptu u kontri, pa se ona opet odbila do igrača Austrije, jer su u tom trenutku kod našeg gola bila tri austrijska i nijedan naš igrač, šta će se Prce od 37 godina vraćati u odbranu nakon takve greške i izgubljene lopte, sve i da hoće ne može. Ova djeca bi se bacala na glavu za svaku loptu

i ja da sam selektor i ja bih mogo pobjediti neke ekipe tipa Kosovo,Litvanija,Finska .. Jesmo li mi mjerilo sa tim ekipama,jel mi hocemo da budemo u rangu tih ekipa ??
Te ekipe mogu pobjediti momci iz nase PL kakva god da nam je premijer liga .. I zato hocu da kazem gospodo igraci i selektore ili vec kome,lahko je igrati protiv Kosova,Azerbejdzana,Luxemburga .. Sinoc je trebalo pokazati klasu.. kvalitet,hladnu glavu,srce,ginuti za svaku loptu a ne davati Austrijancima lopte u ruke,sinoc to definitivno nismo imali a Predragovic me bas pozitivno iznenadio,svaka mu cast !!!!