Koja ekipa ulazi u Premijer ligu
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Koja ekipa ulazi u Premijer ligu
@NeretvanskaPastrmka
Buraz dosadniji si od combeta i spiske...majkemi...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne dozivaj ga, sviju ti....taman se malo smirio.... Inače valja opet slusat o armiji i hiljadama navijača sirom planeteGradacacC je napisao/la:@NeretvanskaPastrmka

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
GradacacC je napisao/la:@NeretvanskaPastrmka

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Rudar ulazu sigurno, već 16 godina oni isto kažu.
Olimpik i Sloga se opasno pojačavaju, uskoro će i Velež poceti sa pojačanjina pa vjerujem da ce se te tri ekipe boriti za ulazak.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
-
- Kontakt:
Velež je se pojačao sve top igrači samo neće da objave nisu jos gotovi boxovi u golubarniku za spavanje.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Po meni Velez radi najbolji posao, vidim Olimpik dovodi igraca dosta, Sloga ima Azmira, ali iskreno zelim Velezu povratak, po svemu ovome zasluzuju, imaju upravu koja radi odlican posao, takodjer navijaci su tu, sretno jer PL i zasluzuje takav klub, ne Sloga ili taj Olimpik.
Ako se mene pita, mislim da ce ovako izgledat: Sloga i Velez ce se do zadnjeg kola ganjat. Mislim da ce Azmir na kraju pobijedit. Olimpika vidim tek kao 4. ili 5. ekipu.
-
- Kontakt:
dvokorak je napisao/la:Ko je imao priliku? Fukare? Kao sto sam veteranu, NeretvanskojPasteti, vec napisao a evo i tebi cu, nisam u navijackom svijetu i sva ta tifo prepucavanja me ne tangirajudrakensang je napisao/la:Imali ste priliku ove sezone u Siminom Hanu, realno stanje stvari je da vecih pic.ki.ca od Fukara neces nadaleko nacidvokorak je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAH![]()
Djede, upravo, pogledaj naziv teme prije nego li po 129398283892. put pocnes o SlobodiLjude koji mi ulete u bus i ne bih nazivao "pic.ki.cama"
![]()
Ne smijem vam odgovoriti drugari na vasoj temi, veteranskoj pasteti sam na nisanui da, popustimo ostatak forumskog auditorija sa pricama strasnih mostarskih tifoza (jbg ne mogu vas titulirati kao Ultrase
) svako dobro
Ako cemo realno, ne znam o tome sta pricas upad u bus ovo ono, ali znam koliko ste puta u Mostar dosli, a koliko smo puta mi u Tuzlu otisli, i po selima oko tuzle. i znam da mi u svom gradu nismo nikad bjezali, sto se za Fukare ne moze reci

- ASD
- Kontakt:
Brastvo osvaja prvu polusezonu, drugu polusezonu ceizboriti opstanak pobjedom u zadnjem kolu.Addict je napisao/la:Rudar ulazu sigurno, već 16 godina oni isto kažu.
Olimpik ili Sloga trećeg nema kakav crni velez.
Njima je infrastruktura glavni prioritet.
I sa ovom ekipom mogu biti eventualno u sredini tabele.
Trebaju 15 igrača al pravih dovest da bih parirali Olimpiku i Slogi
I sve je super
I sve je za pet
Kad si musko i volis nogomet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
I sve je za pet
Kad si musko i volis nogomet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
Ma 20 kakvih 15, malo je toemir123 je napisao/la:Olimpik ili Sloga trećeg nema kakav crni velez.
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
-
- Kontakt:
Izgleda proradio net u vrapcicima 

Mrtva trka između Olimpika i Sloge, prljava igra i sezona ista kao kad su se gonili Jedinstvo i Sloboda, kupovina i namještanje utakmica do kraja. Velež, Bosna, Metalleghe, Zvijezda i Travnik će biti tu negdje do pred kraj ali nemaju šanse. Velež će ići pošteno i igrati možda i najbolji fudbal ali to ne prolazi. Rudar, TOSK, Jedinstvo i Bratstvo borba za opstanak. Rudar neće više dovesti dobrog igrača dok god je ova uprava tu. Ostali su dužni svima, sve otjerali i izvarali, nema ko ne pljuje za njima u cijeloj ligi. Da im nije SDA ispali bi, ovako će ostati ali i to će doći na red. Povalili su Bosnu i Budućnost ove sezone samo da bi prodali GOSK-u i Jedinstvu. Sve ove sezone prevare će doći na naplatu kad tad, druga liga im ne gine prije ili poslije.
-
- Kontakt:
Po meni Velez najbolju pricu ima trenutno, zbog toga bih volio da oni udju, iako mozda im je cak i bolje sljedece sezone dok se sve stvari srede, Sloga moze uci samo preko mucki, jer ce sudije raditi za njih, savez takodjer, sad nisam bas upoznat kakav je Olimpik sto se tice saveza, ali malo ko iste godine da se vrati nazad u PL, na kraju ce uci neko za koga se nikako nije ocekivalo, ali naravno ocekuje nas sezona mucki, prevara, namjestanja, kradje, nista fino, ali hajde barem nikad jaca liga nije bila, bice to i zanimljivo 

U Mostaru ko uzme barem bod uci ce u premier ligu, a nece niko ! kakavi panjevi iz ove lige kad im latinosi sambu i rumbu zaigraju jos su se sad navikli i vide da ih raja voli, Velež će se prošetat ovom ligom, mark my words !
-
- Kontakt:
Kolika su primanja ovi stranaca u Velezu?
-
- Kontakt:
Ne znamo koliko su trenutno, ali prosle npr sezon su imali solidno, imali su svi igraci i premija po 250-300KM po utakmici, ugl znalo je izac fina cifra kad se zarade pare, a nijedna plata nije kasnila ni 10 min, to moze svako potvrdit. Mada niko sada ne zna koliko zaradjuju, a mozda je i bolje takoGradKamena1 je napisao/la:Kolika su primanja ovi stranaca u Velezu?
-
- Kontakt:
Ovaj Kolumbijac je imo 400 e,na kraju mu sezone povecali na 500 ,fine su to pare za nase uvjete i rang.drakensang je napisao/la:Ne znamo koliko su trenutno, ali prosle npr sezon su imali solidno, imali su svi igraci i premija po 250-300KM po utakmici, ugl znalo je izac fina cifra kad se zarade pare, a nijedna plata nije kasnila ni 10 min, to moze svako potvrdit. Mada niko sada ne zna koliko zaradjuju, a mozda je i bolje takoGradKamena1 je napisao/la:Kolika su primanja ovi stranaca u Velezu?
- ASD
- Kontakt:
Olimpik se opasno pojacava, bice ovo zahebana borba do kraja sezone, vrh tabele duplo jaci nego prosle sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.