FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I opet ce nam naredne godine ,uoci utakmice nekakv Jogunčić poruciti da se ne nadamo nikakvim bodovima, da smo njihove stalne mušterije (kao što i jesmo to realno, evo danas smo to opet dokazali)....a i Varupa ce nam to isto poruciti dogodine.
A ovi optimisti ce napadati svakog moguceg neistomišljenika i bilo koga ko bilo šta pocne kritikovati u vezi Želje,brisati postove koji im smetaju itd.
A ovi optimisti ce napadati svakog moguceg neistomišljenika i bilo koga ko bilo šta pocne kritikovati u vezi Želje,brisati postove koji im smetaju itd.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 21 avg 2010, 19:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Izgubili, izgubili, Bože moj. Idemo dalje, next: Leotar.
- bosanac035
- Kontakt:
Sad će se naći neka budala iz manjinskih navijačkih grupa "ostalih"
, koja će nam svima objasniti kako je Željo izgubio u Tz.

I Love this game !!!
Tačno tako! Ko god ima bilo šta negativno da kaže u vezi Amara Osima neka to isto zadrži za sebe ili pusti vodu. Treće nema.Mandrak je napisao/la:I opet ce nam naredne godine ,uoci utakmice nekakv Jogunčić poruciti da se ne nadamo nikakvim bodovima, da smo njihove stalne mušterije (kao što i jesmo to realno, evo danas smo to opet dokazali)....a i Varupa ce nam to isto poruciti dogodine.
Zadnja izmjena: elSaik, dana/u 21 avg 2010, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
ko nama brani da otvorimo mesaru.vi ste imali priliku da se utalite sa maksumicem.opet sve isto,ista prica.ne znas,nisi dao gol.sta ocekivati,kada fulis prazan gol.jos jedino da su ti mesari telad za klanje,pa da se sami namjeste.ja samo kazem da bezveze gubimo utakmice.KARL HAJNC je napisao/la:Misliš čestitati mesarimaPinki tm`87 je napisao/la:Ma cestitat' slobodi na zasluzenoj pobjedi i kraj
VOLIM TE ŽELJO
- alan ford 26
- Kontakt:
Pa naravno da im treba cestitati, a nase na neki kazniti, po dzepu mozda, kako drugacije. valjda ce biti bolje naredno gostovanje, nije strasno, pocetak je sezone, al brate da gubimo od ovakvih ekipa... zbog ovog poraza mi i nije krivo, al travnik...
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Ko kritikuje Osima? gdje sam njega pomenuo u postu? procitaj malo bolje post i razmisli šta može znaciti.elSaik je napisao/la:Tačno tako! Ko god ima bilo šta negativno da kaže u vezi Amara Osima neka to isto zadrži za sebe ili pusti vodu. Treće nema.Mandrak je napisao/la:I opet ce nam naredne godine ,uoci utakmice nekakv Jogunčić poruciti da se ne nadamo nikakvim bodovima, da smo njihove stalne mušterije (kao što i jesmo to realno, evo danas smo to opet dokazali)....a i Varupa ce nam to isto poruciti dogodine.
Ne smije se kritikovati igrac koji promaši prazan gol.
Ne smije se kritikovati cinjenica da bilo koja ekipa koja iole igra malo trvđe protiv nas ima zagarantovana 3 boda protiv nas.
Ne smije se kritikovati cinjenica da se vracamo staroj praksi, polaganju oružja cim pređemo stupsku petlju.
Pa šta se smije pisati u tom slucaju?
hoces da kazes,da gostovanja celiku,zrinjskom,sirokom,borcu,sarajevu,velezu....su manje lagana.po meni ta prica nema mjesta.ovdje biju,na ostalim gostovanjima su ekipe bolje,isto ti ga dodje nekako.arapinho1 je napisao/la:Bice bolje!Rijesili smo se 2 najteza gostovanja
2 poraza gol razlika 1-4
BICE ZELJO OPET SAMPION!!!!!
VOLIM TE ŽELJO
barem se tamo moze igratijordan 23 je napisao/la:hoces da kazes,da gostovanja celiku,zrinjskom,sirokom,borcu,sarajevu,velezu....su manje lagana.po meni ta prica nema mjesta.ovdje biju,na ostalim gostovanjima su ekipe bolje,isto ti ga dodje nekako.arapinho1 je napisao/la:Bice bolje!Rijesili smo se 2 najteza gostovanja
2 poraza gol razlika 1-4

"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
- bistrikboy
- Kontakt:
Realizacija nam je rinaka isto k'o lani,ako ga Mirso il Zeba ne zabiju nema ko,treba nam spic i to kvalitetan jer Lazo i Rovcanin to vise ne mogu iznijeti...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
koji **** vise osim gura ovog popovica, iz tekme u tekmu se blamira
Imali smo više prilika od Slobode. To što ih nismo znali iskoristiti ne znači da smo "položili oružje čim smo prešli stupsku petlju."Mandrak je napisao/la:Ko kritikuje Osima? gdje sam njega pomenuo u postu? procitaj malo bolje post i razmisli šta može znaciti.elSaik je napisao/la:Tačno tako! Ko god ima bilo šta negativno da kaže u vezi Amara Osima neka to isto zadrži za sebe ili pusti vodu. Treće nema.Mandrak je napisao/la:I opet ce nam naredne godine ,uoci utakmice nekakv Jogunčić poruciti da se ne nadamo nikakvim bodovima, da smo njihove stalne mušterije (kao što i jesmo to realno, evo danas smo to opet dokazali)....a i Varupa ce nam to isto poruciti dogodine.
Ne smije se kritikovati igrac koji promaši prazan gol.
Ne smije se kritikovati cinjenica da bilo koja ekipa koja iole igra malo trvđe protiv nas ima zagarantovana 3 boda protiv nas.
Ne smije se kritikovati cinjenica da se vracamo staroj praksi, polaganju oružja cim pređemo stupsku petlju.
Pa šta se smije pisati u tom slucaju?
Gledao sam danas Ingolstadt - Augsburg. I jedni i drugi igrali sasvim oke, jednak broj prilika imali. Domaći svoje nisu iskoristili, a gosti jesu i završi 1:4, iako uopšte nije bio takav odnos snaga na terenu. To je fudbal. Nekad pobijediš, nekad izgubiš.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Jer nema boljeg, jel ne shvataš? Rovcanin je pokazao kako je precizan na tekmi protiv Travnika pa smo vidjeli kako se zavrsilocala je napisao/la:koji **** vise osim gura ovog popovica, iz tekme u tekmu se blamira

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
- Kontakt:
jeste rovcanin nam je to pokazao u jednoj tekmi dok lazo 4 tekme zaredom fula...Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Jer nema boljeg, jel ne shvataš? Rovcanin je pokazao kako je precizan na tekmi protiv Travnika pa smo vidjeli kako se zavrsilocala je napisao/la:koji **** vise osim gura ovog popovica, iz tekme u tekmu se blamira
ma moze se igrati gdje hoces.ko je nama kriv,sto fulimo zicere.pa bas na pocetku je prilika da sa strane nafatas bodova,pogotovo u travniku i tuzli.pa vidjeces zadnjih 5-6 gostovanja.boda uzeti necemo.arapinho1 je napisao/la:barem se tamo moze igratijordan 23 je napisao/la:hoces da kazes,da gostovanja celiku,zrinjskom,sirokom,borcu,sarajevu,velezu....su manje lagana.po meni ta prica nema mjesta.ovdje biju,na ostalim gostovanjima su ekipe bolje,isto ti ga dodje nekako.arapinho1 je napisao/la:Bice bolje!Rijesili smo se 2 najteza gostovanja
2 poraza gol razlika 1-4
VOLIM TE ŽELJO
VJERUJ ti meni lakše je uzeti bod(ove) ŠB,borcu nego padavičarima u tuzli.jordan 23 je napisao/la:hoces da kazes,da gostovanja celiku,zrinjskom,sirokom,borcu,sarajevu,velezu....su manje lagana.po meni ta prica nema mjesta.ovdje biju,na ostalim gostovanjima su ekipe bolje,isto ti ga dodje nekako.arapinho1 je napisao/la:Bice bolje!Rijesili smo se 2 najteza gostovanja
2 poraza gol razlika 1-4
Vezano za zelju ja ostajem kod svoje tvrdnje da zeljo nama jak igrački kadar i da pobjeđuju uz pomoć osima koji dobro posloži ono što ima na raspolaganju,inače bolji igrački kadar od zelje po meni imaju 4 ekipe.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Samo mala zamjerka na ovo. U prvom poluvremenu ni jedna ekipa nije nesto specijalno uradila a po broju sansi smo bili izjednaceni. Po jedna prava sansa na obje strane. U drugom poluvremenu prvu pravu priliku i najbolju na utakmici imao je Beslija a odmah poslije nje i Zeba ali je realizacija zakazala.Mandrak je napisao/la:Ne smije se kritikovati cinjenica da se vracamo staroj praksi, polaganju oružja cim pređemo stupsku petlju.
Ovo sve ne upucuje nikako na to da smo se vratili taktici "skidanja gaca" odmah poslije prelaska stupske petlje ..

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- alan ford 26
- Kontakt:
Ma nema, pravo smo se rijesili "najtezih" gostovanja, samo da se ubuduce ovako ne rjesavamo istih, ne znam, jako lose stvarno, ne kritikujem Amara, nek je on nama ziv sto god i da bude na klupi isto toliko, ali se nesto mora promijeniti, mozda bude bolje sa tim Colicem, iskreno se nadam, al se moraju poceti donositi bodovi sa strane.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Šta pricate o napadacima, Lazaru,Rovcaninu...danas je Zeba, naš glavni igrac, promašio prazan gol doslovno i to pri rezultatu 0:0.
Mislim,ne treba ga pljuvati što je promašio ono što se inace ne smije mašiti, nije ušla i **** je... ali mi šega što se i nakon toga piše o Lazaru,Rovcaninu ili nekom trecem.
Mislim,ne treba ga pljuvati što je promašio ono što se inace ne smije mašiti, nije ušla i **** je... ali mi šega što se i nakon toga piše o Lazaru,Rovcaninu ili nekom trecem.
nervira me ova prica sto igra lazo sto igra ovaj halo ba igrali su i prosle godine i prosle godine smo gubili spustite se na zemlju,sta je trebo osim dovest 10 provjerenih spic igraca i potpisat na 6 mjeseci,vidjet ce te i celik i slobodu na polusezoni kad pocnu igraci odlazit,ovo sto smo doveli colica pravo je cudo ni sam ne znam kako je potpiso na 2 godine...lazo igra jer boljeg nemamo kad budemo imali boljeg sjedit ce na klupi ko sto je sjedio kad je mesanovic igro i to je to
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.