1.situacija- imamo 1 gol razlike i napad zadnji u PV mi bacamo ljudima loptu u ruke i ljudi u zadnjoj sekundi daju gol i dobijaju 2 minute u svoju korist.
2.situacija- Austrija dobija iskljucenje i mi penal, dajemo penal za 2 razlike i dvije minute igramo sa njima i u te dvije minute oni iskoriste to sto imaju igraca manje i zabiju 2 gola, a mi jedan hahahaha
3.situacija- Austrija opet dobija 2 minute i mi penal dajemo za 2 razlike te igramo dalje te 2 minute ali kod 2 razlike dobijamo napad i sta radimo opet im bacamo loptu u ruke te oni daju gol iz te akcije i mi dobijamo opet tu 2 minute.
4.situacija- imamo igraca manje i napad, Tarabocchia stoji i daje prvom Austrijancu do sebe loptu da zabije za vodstvo Austrije.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ne mogu nas ni sudije ukopati koliko mi sami sebe možemo. Dokazano milion puta pa evo i večeras.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"