FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 17 jun 2017, 20:40

Nek ide gdje hoce. Makar cemo sad nesto morati odigrati jer nece biti nabijanja lopti na njega pa ako sta uradi. Jednom nas je izradio ne vidim razlog zasto ne bi opet.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Buffon1

Post Postao/la Buffon1 » 17 jun 2017, 20:41

Daj ba uozbiljite se kakav Zrinjski, pa vi isto djeca jbt!

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 17 jun 2017, 20:51

LjoZee je napisao/la:Nek ide gdje hoce. Makar cemo sad nesto morati odigrati jer nece biti nabijanja lopti na njega pa ako sta uradi. Jednom nas je izradio ne vidim razlog zasto ne bi opet.
kad nas je to miro izradio?
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 17 jun 2017, 20:56

starigrad je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Nek ide gdje hoce. Makar cemo sad nesto morati odigrati jer nece biti nabijanja lopti na njega pa ako sta uradi. Jednom nas je izradio ne vidim razlog zasto ne bi opet.
Kad je odbio ugovor. Malo je to bilo nezahvalno. Mogao je potpisati pa da makar klub nesto zaradi. Puno vise je Zeljo dao njemu nego on Zelji. Neki dan gledam njegove i Sinisine komentare na instagramu. Ismijavaju navijace koji su pisali i molili da Miroslav ostane. I naravno sa njima Lendric.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 17 jun 2017, 21:06

LjoZee je napisao/la:
starigrad je napisao/la:
Kad je odbio ugovor. Malo je to bilo nezahvalno. Mogao je potpisati pa da makar klub nesto zaradi. Puno vise je Zeljo dao njemu nego on Zelji. Neki dan gledam njegove i Sinisine komentare na instagramu. Ismijavaju navijace koji su pisali i molili da Miroslav ostane. I naravno sa njima Lendric.
ne znam od kada ti pratis, ne samo Zelju, nego fudbal, igrace, ugovore i transfere, opcenito, ali...

sad ti mogu na desetine igraca Zelje nabrojati, iz glave, koji su odbili produziti ugovor, pa otisli dzaba, poslani na tribine, dobili slobodne papire na ime oprastanja potrazivanja.... od toga, dobar dio "nase djece".

treba shvatiti da je fudbal posao i da fudbaleri zive od tog posla. miro je zaradio svaki fening kod nas i ja mu zelim srecu, mada bih volio da je ostao. dovoljno je pokazao profesionalnosti i obraza, kada je presutio ovozimska prozivanja nase uprave i pranje putem medija kako su mu ponudili astronomske uslove, a on ih odbio. momak nastavio profesionalno trenirati i igrati, sutio, nije se prao putem medija, mahalao... na njegovom mjestu, ja ne bih sutio i presutio. + da razmislja kada ce mu **** mater neki sifrustrirani navijac na terenu, na treningu, na ulici, kada ce morati skidati dres po necijoj naredbi koji je posteno natopio znojem, kada ce mu neko od saigraca na treningu psovati i unositi se u lice...

to sto kvarnjaci lendric i onaj kepec sinisa zloupotrebljavaju njegovu dobrotu, a raja ko raja, pada na seljacke fore dvojice "junaka", pa ih dizu u zvijezde je drugi par cipela. svakom na obraz ponasanje i na terenu i van njega.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 jun 2017, 21:13

Napisao sam ja gore da nema tu neke ljubavi,ali sam mislio na neku zahvalnosti jer smo ga bukvalno vratili u zivot.
Meni onakvi komentari iskreno smetaju. Prvo su nas fino u crno zavili i onda imaju obraza da se javljaju i ismijavaju nekog. I Miroslav je ostavio komentar tako da su mi njih trojica u tom slucaju ista. Nije ni cudo sto nismo osvojili titulu kad sad pogledas koga smo sve imali u ekipi. Dobro im je neko napisao poslije. Kako su odigrali posljednje utakmici svi slobodno mogu otici bez izuzetka.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jun 2017, 21:24

Zenzo je napisao/la:Na stranu Sinan ako ode u Zrinjski neka se yebe vala ako je sve do para pa makar ih u Zrinjskom vise dobijao nego u Zelji.
Sinan procitao na forumu ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 17 jun 2017, 21:32

LjoZee je napisao/la:Napisao sam ja gore da nema tu neke ljubavi,ali sam mislio na neku zahvalnosti jer smo ga bukvalno vratili u zivot.
Meni onakvi komentari iskreno smetaju. Prvo su nas fino u crno zavili i onda imaju obraza da se javljaju i ismijavaju nekog. I Miroslav je ostavio komentar tako da su mi njih trojica u tom slucaju ista. Nije ni cudo sto nismo osvojili titulu kad sad pogledas koga smo sve imali u ekipi. Dobro im je neko napisao poslije. Kako su odigrali posljednje utakmici svi slobodno mogu otici bez izuzetka.
ti navijaci su, prvenstveno, ismijali sami sebe, Zelju kao klub, a onda sve nas ostale navijace. miro je makar kulturno odgovarao na te notifikacije, kojih je imao na stotine dnevno i time pokazao svoju kulturu. i sinisu su zatrpavali istim. za mene je to smijesno i djecije ponasanje od strane tih navijaca.

da bi imao dostojanstvo, moras ga zaraditi. takvo ponasanje i moljakanje navijaca je ispod svake mjere dostojanstva i sta onda ocekujes zauzvrat? da nije bilo te djecurlije, koja prati svaki korak igraca, trenera, ljudi iz uprave, ljudi iz "opozicije"... ne bi ni znali za te gluposti. i kazu nema vise mahale, a mahala u svakom drugom postu, gdje god da citas. te ovaj pred potpisom, onaj otpao, pregovara se s kapitalcem samo ne smijem reci ko je, lendra i sinisa na snjuri, miro trci u vilsu, u makijatu se prica ovo, u tuborgu se prica ono.... tako sam jednog od "insajdera" pitao sta je to violina toliko nagrdio Zelju, koliko je love ukrao, pa se pljuje i dobijem samo odgovor da je mutio sa kartama protiv njukastla, a ta utakmica bila prije 14 godina (sada i 15 godina). isti taj "insajder" mi je tvrdio da je kostic nas 100% samo je sklonjen u krsko (na kraju samo sjebasmo momku polusezonu), kao i da bokacini ostaje 100% samo sto se ceka kraj posudbe, jer ga na posudbi placamo samo 1.000 necega, a placat cemo ga 4.000 necega kad potpise ugovor sa nama, pa da ne bacamo pare. svi znamo sta bi.

je.bem ti internet i drustvene mreze i ko ih izmisli. fini radio prenosi gostovanja, tekme na grbavici ili kosevu (ako ne znas, dugo smo domacini bili na kosevu) pokoji odgledan trening i super bilo. nisam znao ni ko je direktor kluba, ni ko predsjednik, ko je u strucnom...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 jun 2017, 21:40

I meni je ono glupo sto su pisali. Ovdje sam napisao jedan post da se nadam da ce prestati. Ista stvar i sa Vukoticem. Ne sjecam se da je ikad ovako bilo. Nit je Miroslav Zeljeznicar nit ce Zeljo propasti bez Miroslava. Prema tome nije bilo potrebe pisati 197272 puta "Ostani" kad se znalo da ide i da mu je zadnja utakmica bila protiv Radnika,ali nisu trebali onako javno pisati komentare. Imaju Viber ili sta vec koriste pa nek pisu sta hoce do mile volje.
Za Sinisu sam mislio da je korektan momak,ali ocigledno nista nije bolji od Lendrica. Sto manje igrace bude tu iz prosle sezone nama ce biti ljepse i bolje.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 17 jun 2017, 21:52

@starigrad :thumbup: post.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Sema64
Kontakt:

Post Postao/la Sema64 » 17 jun 2017, 22:07

Mali Aldin Sehic je svemirskii brod za ovog malog glupka Sinisu.

Sema64
Kontakt:

Post Postao/la Sema64 » 17 jun 2017, 22:25

Da nije bilo Bekrica i navijaca u zadnjih 6 kola bi se ekipa totalno raspala.A zna se koje pravio nered ,probleme i nejedinstvo u ekipi.Ti papci sad ismijavaju sve one i ono sto cini zelju porodicom.Za svakog normalnog sportistu su navijaci svetinja kao i onaj grb sto nose.

LAPAZ
Kontakt:

Post Postao/la LAPAZ » 17 jun 2017, 22:30

@Ljoze, jel ovo Zec objavio? Ako jeste nemojte se onda zacudit ako i kod nas neki ekces napravi.
Volim Zeljeznicar

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 jun 2017, 22:30

LAPAZ je napisao/la:@Ljoze, jel ovo Zec objavio? Ako jeste nemojte se onda zacudit ako i kod nas neki ekces napravi.
Jeste,ali je izbrisao cini mi se.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 jun 2017, 22:38

Sema64
Kontakt:

Post Postao/la Sema64 » 17 jun 2017, 22:59

Malo je reci ;Gospodine Samire ti si u klubu Zeljinih vjecnih .Bekric je pokazao koliko voli Zelju a covjek gospodin veliki.Ti si uvijek dobro dosao u nasu tvoju porodicu Zeljinih,cekamo te i nasi mladi trebaju tvoje znanje fudbala.Neka papci igraju i neka se igraju sa Zeljinim renomeom.I sad cu reci po prvi put da i Celinog masla ima u ovih zadnjih 6 kola stvorio je svojim odlukama klanove medu igracima.Sretno majstore Bekrija

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 17 jun 2017, 22:59

Hvala jos jednom bekrija na svemu i puno ti srece zelim u nastavku karijere, jeste da nije opravdo ocekivanja igracki ali iza kulisa posebno prosle polusezone jos jednom pokazo kakav je zeljovac, stavio je ego po strani i stavio zelju na prvo mjesto, nadam se da ce saznati svi punu pricu, sada nije vrijeme o tome zbog mira u kuci
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jun 2017, 23:02

Jedan od rijetkih koje bih volio gledati u klubu i nakon završetka karijere.

Bekrija :salut:
Voli te tvoje Sarajevo.

mohikanac123
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac123 » 17 jun 2017, 23:03

Zaimeeee j.bo si nas za sva vremenaaa.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jun 2017, 23:04

Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, Anpa, avalPacidoroP, Bing [Bot], brig i 16 gostiju.