gdje to pratis?Fk_zeljo_1921 je napisao/la:40. Žuti karton za Gavarića. Treći za Slobodu. Oštro je sa leđa startovao na Perka i tako spriječio kontru gostiju.
Mamu im mesarsku

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
gdje to pratis?Fk_zeljo_1921 je napisao/la:40. Žuti karton za Gavarića. Treći za Slobodu. Oštro je sa leđa startovao na Perka i tako spriječio kontru gostiju.
Mamu im mesarsku
http://tuzlainfo.ba/novosti/1505-tuzlai ... eljeznicaramer_zeljoo je napisao/la:gdje to pratis?Fk_zeljo_1921 je napisao/la:40. Žuti karton za Gavarića. Treći za Slobodu. Oštro je sa leđa startovao na Perka i tako spriječio kontru gostiju.
Mamu im mesarskuna ss.ba nema taj podatak
I zeba i beslija su beskorisni otjerat podhitno, nasi izlaze sa stadiona ...alan ford 26 je napisao/la:Mislim da je to to sto se tice ove tekme, nisam optimista nazalost, s razlogom mislim, jbg. Nek misli ko sta hoce al mi jako lose igramo vani protiv objektivno losijih protivnika, igramo ko p... i manite se prica tipa ubili nas, sudija siljio za njih i sl, to su vise isprane price i vadiona za poraz i losu igru. Dosta vise i Laze, to sto on igra u napadu moze igrati i Bogicevic ili Kerla ili bilo ko drugi. Ne pametujem niti kritikujem al cinjenica brate da je taj covjek beskoristan u napadu, koliko god on nama drag bio
Ma jašta.Željovac je napisao/la:Mesari, seljaci, bunker.
koji mesari imali smo prilike koje nismo iskoristili i to je to pa necemo se stalno na to vaditŽeljovac je napisao/la:Mesari, seljaci, bunker.
Zaboravih sudiju, izvinjavam se. Evo Olimpik uze i u Trebinju i u Zvorniku. Dva od dva sa pravih gostovanja.Mandrak je napisao/la:Ma jašta.Željovac je napisao/la:Mesari, seljaci, bunker.
Vazda ista prica kad god nas neko pobjedi uvijek se potegnu ti epiteti plus sudija...a to što mi meda ne možemo na gostovanjima, to se ne gleda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.