FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

anonimni
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 17 jun 2017, 17:18

Nama je pouzdan stoper neophodan svakako, s Bogičevićem ili ako Bog da bez njega jer on svakako ima još pola godine ugovora, i da Kemo i Graovac igraju prvu (što vjerujem većina priželjkuje) neko mora biti na klupi, svi mi želimo tu ublehu van kluba ali očito to nije izvedivo, zato i strah tih ljudi da će Kemo ostati na klupi, on svakako ima vremena da produži ugovor, a da nije ovih stvari forumi bi bili mrtvi na pauzama :mrgreen: Živio!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 jun 2017, 17:22

Bogicevic ima ugovor jos 6 mjeseci i vjerovatno se ceka da mu taj ugovor istekne. Valjda ga poslije toga vise nikad ne vidimo ni blizu stadiona.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Refferals
Kontakt:

Post Postao/la Refferals » 17 jun 2017, 17:29

anonimni je napisao/la:Nama je pouzdan stoper neophodan svakako, s Bogičevićem ili ako Bog da bez njega jer on svakako ima još pola godine ugovora, i da Kemo i Graovac igraju prvu (što vjerujem većina priželjkuje) neko mora biti na klupi, svi mi želimo tu ublehu van kluba ali očito to nije izvedivo, zato i strah tih ljudi da će Kemo ostati na klupi, on svakako ima vremena da produži ugovor, a da nije ovih stvari forumi bi bili mrtvi na pauzama :mrgreen: Živio!
Cvrsto vjerujem u takav razvoj dogadjaja. Preventivno sam htio da preduhitrim poneku usijanu glavu i da se obrusi na Kemu, jer definitvno stojim iza cinjenice, da taj decko zivi uz Zelju i sa Zeljom, kao i mnogo druge nase djece. Da mi budemo prvaci aBd dogodine! :)

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 17 jun 2017, 17:45

Momci kvalitetna diskusija. Molim Vas da imate na umu da nas ima ovdje koji smo stava da uvijek treba i mora igrati najboljih 11. Nema veze ko su odakle, nasa djeca, polovnjaci, matori...SAMO NAJBOLJI...na zalost zadnju sezonu nisu donijeli sto smo ocekivali pa sa pravom svi mi imamo mnogo dilema oko ekipe, djece, stranaca a Bgm i trenera...

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 17 jun 2017, 17:57

"Istina je da smo poslali dopis u NSFBIH i čekamo njihov odgovor. Postoji sporazum koji je u januaru potpisao Zec i obavezao se da će produžiti ugovor s nama za još šest mjeseci. Nakon toga nas je izigrao, a mi tražimo od Saveza da se očituje i opovrgne sumnje u dvostruke aršine koji se primjenjuju kada su u pitanju klubovi i advokati igrača u sporu", rekao je Kikanović, pa je dodao:

"Po ovim sporazumima koji nisu verifikovani u Savezu, po pravilniku NS BiH ne pruža pravnu zaštitu. Ali obzirom da je Savez već pružio zaštitu igrača po istim sporazumima kako sad da ne pruža zaštitu kluba".
Hocemo zbog banija imati problema.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 17 jun 2017, 17:59

aleksandar_veliki je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Ovi nasi kadeti bas nemaju srece. Sve u zadnjeg kolu gube. I titulu i plasmane u finala.
Niste zasluzili, evo gledam utakmice. Izgledate zdravije od Buducnosti, no oni su mnogo bolje potkovaniji, prije svega takticki. Trener ih vodi perfektno. Prica o Projicu nije jos zavrsena, ako Zeljo podeblja uslove moguce da dodje.
Nema potrebe da mu daju bolje uslove. Uopste mi se ne cini kao igrac koji bi mogao popuniti tu poziciju.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 17 jun 2017, 18:12

aleksandar_veliki je napisao/la: Ne poznajem njegove kvalitete, no nije prica gotova. Moze on otici kad hoce iz Napretka.
Danas je srpski žurnal objavio da je Projić produžio ugovor sa Napretkom. Ne znam koliko je to tačno, ti vjerovatno bolje znaš.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 17 jun 2017, 18:17

LjoZee je napisao/la:Ovi nasi kadeti bas nemaju srece. Sve u zadnjeg kolu gube. I titulu i plasmane u finala.
Niste zasluzili, evo gledam utakmice. Izgledate zdravije od Buducnosti, no oni su mnogo bolje potkovaniji, prije svega takticki. Trener ih vodi perfektno. Prica o Projicu nije jos zavrsena, ako Zeljo podeblja uslove moguce da dodje.
Gledo sam i ja utakmicu i slazem se sa Acom da nismo zasluzili prolaz. Skroz slaba igra danas. Ni juce nije bilo puno bolje i da olimpija nije dobila crveni karton sigurno ih ne bi pobjedili.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 jun 2017, 18:19

Zasto jos nisu na zvanicnoj objavili da je onaj Gotal potpisao ugovor ? Na transfermarktu stoji da je nas novi igrac.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 17 jun 2017, 18:38

braco je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la: Ne poznajem njegove kvalitete, no nije prica gotova. Moze on otici kad hoce iz Napretka.
Danas je srpski žurnal objavio da je Projić produžio ugovor sa Napretkom. Ne znam koliko je to tačno, ti vjerovatno bolje znaš.
Zato i govorim. Produzio je, no zadrzao opciju da moze otici, a pouzdano znam da bi dosao kod vas ako ponuda bude malo izdasnija.
Hvala na informaciji. Ništa onda, ako će ga dovoditi nadam se da će se to desit što prije da se može uigrati fino sa ekipom.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 17 jun 2017, 19:27

braco je napisao/la:
Zato i govorim. Produzio je, no zadrzao opciju da moze otici, a pouzdano znam da bi dosao kod vas ako ponuda bude malo izdasnija.
Aco lik ima Blanko ugovor, sa time da ako dodje ponuda drugog kluba on moze otici, njemu se dolazi u Zelju i ponudio je uslove svoje e sad ocel zeljo pristat na to vidjecemo, mada postoji jos jedan bek s kojim se pregovara tako da bice zanimljivo..
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 17 jun 2017, 19:28

Neymar11 je napisao/la: Aco lik ima Blanko ugovor, sa time da ako dodje ponuda drugog kluba on moze otici, njemu se dolazi u Zelju i ponudio je uslove svoje e sad ocel zeljo pristat na to vidjecemo, mada postoji jos jedan bek s kojim se pregovara tako da bice zanimljivo..
Brate, kakav je taj Blanko ugovor? Jeko taj drugi bek?
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 jun 2017, 19:29

Ako Sinan dodje u ponedjeljak da li on moze biti registrovan za Evropu ili ce propustiti prvo pretkolo ? Znam da imamo pravo na "dzoker",ali kontam da ce to iskoristiti za lijevog beka ako dodje u toku sedmice.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 17 jun 2017, 19:30

Zeljo92 je napisao/la: :ljepota: moguce da je ovo VIP BOX sto je Vedran spominjao
slika
Malo sminke pred europu, samo neka se radi, ovaj simbol gore sve podsjeca na neku pticu, pomalo Lazio. :mrgreen:

Dugo nismo imali neke slike sa Grbavice a izgleda da se imaju neki manji radovi, onaj delegat UEFA sto nas je posjetio neki dan je zadovoljan viđenim. :thumbup:
- Zeljeznicar -

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 17 jun 2017, 19:35

LjoZee je napisao/la:Ako Sinan dodje u ponedjeljak da li on moze biti registrovan za Evropu ili ce propustiti prvo pretkolo ? Znam da imamo pravo na "dzoker",ali kontam da ce to iskoristiti za lijevog beka ako dodje u toku sedmice.
Do ponedjeljka navece se igraci mogu registrovati + taj dzoker

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 jun 2017, 19:44

Zec [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] slika

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 17 jun 2017, 20:10

Zove se Zec a izgleda ko Mrkva aka Šargarepa.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 17 jun 2017, 20:19

Fudbal = novac. Ljubavi 1%

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 jun 2017, 20:27

Ne bi me cudilo da ode u Zrinjski. Njemu Zeljo nista ne znaci. Vecina navijaca je umislila da je njemu stalo do nas,ali je on samo obavljao svoj posao za koji je bio placen.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 17 jun 2017, 20:31

Kad je Figo mogao iz Barse u Real .... moze i ovaj vala u Zrinjski ali opet taj njegov menađer i gluposti, idi bolan vani mani se ove lige.
- Zeljeznicar -

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.