što dalje od lente crvene...
Sto je polovan igrac?Jesi li ga ikad gledao uzivo?Procjenjujes igraca na osnovu komentara navijaca FK Sarajevo.Nije isto igrat u Sarajevu i Mostaru.Gore je puno veci pristisak i nakon jednog pogresnog pasa slijedi j.e.bavanje majke.Treba momku dat sansu.Ja bas mislim da ce bit pravo pojacanjeTaramba je napisao/la:Kakav Rustemović, kakvi manekeni i polovni igrači![]()
Ono što sam ga gledao, moram priznati da ga nisam zapazio po nekoj klasi vrijedna Zrinjskome, a zadnji put ga primjetio kada je pucao penal na Pecari,adidas12 je napisao/la:Sto je polovan igrac?Jesi li ga ikad gledao uzivo?Procjenjujes igraca na osnovu komentara navijaca FK Sarajevo.Nije isto igrat u Sarajevu i Mostaru.Gore je puno veci pristisak i nakon jednog pogresnog pasa slijedi j.e.bavanje majke.Treba momku dat sansu.Ja bas mislim da ce bit pravo pojacanjeTaramba je napisao/la:Kakav Rustemović, kakvi manekeni i polovni igrači![]()
Znači ne ostaje naš kako god okreneš, velika je kvota stranaca svakako.. Sretno mu, al' sam ga gotivio kao De RossijaPiazzaGrande je napisao/la:Jucer je bio na treningu Zrinjskog...mario11111 je napisao/la:
Šta je s treningom, jel trenira Petrak s nama još
Nadam se da će biti "loš" k'o Bića i Lasta!adidas12 je napisao/la:Sto je polovan igrac?Jesi li ga ikad gledao uzivo?Procjenjujes igraca na osnovu komentara navijaca FK Sarajevo.Nije isto igrat u Sarajevu i Mostaru.Gore je puno veci pristisak i nakon jednog pogresnog pasa slijedi j.e.bavanje majke.Treba momku dat sansu.Ja bas mislim da ce bit pravo pojacanjeTaramba je napisao/la:Kakav Rustemović, kakvi manekeni i polovni igrači![]()
Jak je k'o bik, dominantan na centru...Navodno je dogovorio sve sa FKS, ali mu je ispala neka opcija vani...26 mu je godina, ako sada ne ugrabi nešto vani, neće nikad...mario11111 je napisao/la:Znači ne ostaje naš kako god okreneš, velika je kvota stranaca svakako.. Sretno mu, al' sam ga gotivio kao De RossijaPiazzaGrande je napisao/la:Jucer je bio na treningu Zrinjskog...mario11111 je napisao/la:
Znači ne ostaje naš kako god okreneš, velika je kvota stranaca svakako.. Sretno mu, al' sam ga gotivio kao De RossijaPiazzaGrande je napisao/la:Jucer je bio na treningu Zrinjskog...mario11111 je napisao/la:
Po meni ključ svake dobre ekipe je sredina i duga klupa.Mislim da smo se mi u to uvjerili zadnjih godina.Mi smo sada ostali bez glavnih igrača u sredini i pitanje je koga smo doveli i koga ćemo dovesti.Mislim da nam slijedi slaganje nove ekipe ako ne budemo potrefili sa ovim mladim igracima. Tko zna,možda smo medju ovim mladim doveli nekog extra igraca a nismo svjesni šta imamo.Zato polako i bez sekirancije bit ce to opet dobro.Stevanović bi nam lego samo tako.hskzmostar je napisao/la:Stevanovic u Zrinjskom???
Sa njim bi mogli nesto ,problem je sto smo izgubili srce terena Tomic Petrak ako jos ode i Katanec uz Mesanovica imat cemo velikih problema u europi za PL se ne sekiram,europa ce se izboriti !
No ako dodje neki kvalitet kao Stevanovic ili jedan kvalitetan napadac tipa Krpic mogli bi se opet nadati tituli.
Pozdrav i dobrodošao!tutankamon1905 je napisao/la:Misljenja sam da bi nakon ovog osipanja(racunam da odu i Mesa i Katanec) jedino dolazak Stevanovica i jos nekog takve klase za ovu ligu malo ujednacio ekipu pa bi se dalo nesto kemijat, sve i da nisu pozicije na kojima su nam otisli igraci.
Ali neka realnost je da ce doci prinove rustem i bekic i nekog ce se izmislit za odbranu. Ne sto je uprava nesposobna(sposobna je itekako) nego sto kvalitetni igraci bjeze glavom bez obzira odavde.
Svidjaju mi se ove najave da ce se podmladjivat ekipa.
Od ovih mladih igraca netko ce sigurno iskocit(mulahusejnovic bi mogo bit strasan igrac), ali rizicno je odma prvu sezonu skoro sve izmijenit mladim igracima. Treba tu i neko 'ime' da to poveze. Treba bit pesimist pa da ti je draze kad sleti dobar igrac haha
I usput pozdrav momci...prvi mi je komentar, citam odavno forum nego sam imo problema sa registracijom pa sam evo nakon pola godine skentro da mi se aktivira akaunt.
Danas je Hadžić produzio ugovor sa nama a slijedece sedmice se trebaju ocekivati pojacanja, vec sutra jedan, Petrak se jos ceka da bira između nas ili inostranstvo itd. pitao si jednom pa da ti odgovorim sad, ne rade ti privatne porukePiazzaGrande je napisao/la:Direktore izvuci nam neku lakšu momčad u 2.pretkolu..![]()
Nemoj k'o prošle godine, najgoru moguću...![]()
SRETNO!
MortemHz je napisao/la:Danas je Hadžić produzio ugovor sa nama a slijedece sedmice se trebaju ocekivati pojacanja, vec sutra jedan, Petrak se jos ceka da bira između nas ili inostranstvo itd. pitao si jednom pa da ti odgovorim sad, ne rade ti privatne porukePiazzaGrande je napisao/la:Direktore izvuci nam neku lakšu momčad u 2.pretkolu..![]()
Nemoj k'o prošle godine, najgoru moguću...![]()
SRETNO!
Hvala Ćoriću!KingJamesMVP je napisao/la:Sretno vam sutra na ždrijebu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.