Uvijek im ista prica. Neka zive u iluzijama, a mi se pomoliti Bogu da se pokazu kao pojacanja. Ne trebamo ih prcati da nam se ne vrati. Prcali smo ih sa Petrovicem i sta smo dobili?Zenzo je napisao/la:Nisam znao da nisu zadovoljili kod divova, pa nama doalaze.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Neka malo šale i pozitive previse se negativnosti desilo u proteklom periodu.
Sad neka Petrovic konacno obavi te pripreme kako treba, naredna sezona je kljucna za nas.

Sad neka Petrovic konacno obavi te pripreme kako treba, naredna sezona je kljucna za nas.
- Zeljeznicar -
- Neandertalac
- Kontakt:
Sinan Ramović, potencijalno pojačanje.
24 godine
87 nastupa u Pl BiH 4 sezone
11 golova
10 asistencija
16/17 5 golova i 7 asistencija.
Statistika bez kupa.
24 godine
87 nastupa u Pl BiH 4 sezone
11 golova
10 asistencija
16/17 5 golova i 7 asistencija.
Statistika bez kupa.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Drago mi je zbog Ramovica. Napokon neko ko je ima odlicnu sezonu pa dosao kod nas.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma Sinan je dobar i ko momak, sto je jos najvaznije veliki navijac Zelje , bice dobro pojacanje sigurnoLjoZee je napisao/la:Drago mi je zbog Ramovica. Napokon neko ko je ima odlicnu sezonu pa dosao kod nas.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Jos lijevi bek i jedan zadnji vezni. Sami bi sebe ukopali ako nam Jovan i Markovic opet u paru igrali. Vidjeti da li ce Osmankovic produziti ugovor. Ako onaj njegov debilni menadzer bude pravio probleme gurati Dzindu umjesto Keme dok se ne skloni od onog. Onakvi menadzeri i ljudi nam ne trebaju oko kluba. Eno mu Koseva i Mladosti pa nek provodi svoje gluposti.
Imamo navijace ko niko u Europi. Analiticari i finansijski strucnjaci samo takvi. Ne mogu da vjerujem da nisu clanovi uprave, to su vizionari donijeli bi pare Dinamo bi pichkin dim za nas bio. Za 10 minuta nakon interview-a sa Vukoticem izbace analitiku samo tako. Inace samo navijaju za Zelju i nista ih drugo ne zanima

Da mi šarenemo Ramovica i Sandra jer se do ponedjeljka moraju igraci prijavit za europu.
- Zeljeznicar -
Nadam se da naredne sezone nećemo isključivo ovisiti o golovima našeg napadača, kao što je to bio slučaj ove sezone u većini slučajeva. Falio nam je prethodne sezone konkretniji golgeterski učinak igrača sa krilnih pozicija ili ofanzivnog veznog. Realno tanko je što je drugi strijelac ekipe bio Križman koji je bio 2-3 mjeseca u Želji,a treći strijelac ekipe Darko Marković koji je DMF/CMF. Fakat mizeran učinak golova ostatka ekipe, nadam se da će se to popraviti uz dolazak Zeca i Ramovića koji imaju finu gol statistiku prethodne sezone, a Zec iako može igrati napadača ima bolju statistiku kad igra na krilnim pozicijama. Računam naravno i na dizanje forme Zakarića i Crnova koji itekako znaju biti raspoloženi za golove kad su u formi.
Braco falilo je nama TIMSKE IGRE. To je osnovni preduslov da vise igraca sa razlicitih pozicija zabija golove. Sjecam se samo u derbiju na Grbavici Crnov sam ko duh a ne daju mu loptu. Bilo je jos takvih situacija. Takodje lose smo kornere i faulove sa strane izvodili, baloni lete po minutu. Nismo bili kompaktni, zato nije bilo razlicitosti, golova sa vise strana i samim tim naravno nije bilo niti rezultata...
Hvala bogu, izbjegosmo ovogVernost Napretku su produžili Bojan Miladinović, Josip Projić, Nenad Šljivić i Slobodan Janković.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Stanicu se smijesi jos jedna sezona na lijevom beku izgleda.[emoji2] [emoji38]
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
- MocMahale444
Dobar post.[emoji106]
Posto sam ja zadnji pisao o Osmankovicu mozda si mislio na mene. Kemo zasluzuje sansu i ja ocekujem da on bude u prvih 11 sa Graovcem. Bilo mi je zao sto se gurao Kerla,a i Bogicevic. Tu je Slavko kriv. Nije imao hrabrosti da proba Kemu i Boccacinija kad je bila potrebna promjena na stoperskoj poziciji. Napisao sam da ako nece novi ugovor treba na klupu. Medjutim,probati nekako udaljiti Osmankovica od onog menadzera. Nista mu on nece dobro donijeti,a takvi ljudi ne trebaju da se motaju oko naseg kluba.
Kemo je zasluzio sansu. Nadam se da sad Slavko ima hrabrosti da Bogicevica skloni iz prvih 11. Ukoliko opet bude gurao Sindikalca onda nije ni on nista bolji od njeg.
Posto sam ja zadnji pisao o Osmankovicu mozda si mislio na mene. Kemo zasluzuje sansu i ja ocekujem da on bude u prvih 11 sa Graovcem. Bilo mi je zao sto se gurao Kerla,a i Bogicevic. Tu je Slavko kriv. Nije imao hrabrosti da proba Kemu i Boccacinija kad je bila potrebna promjena na stoperskoj poziciji. Napisao sam da ako nece novi ugovor treba na klupu. Medjutim,probati nekako udaljiti Osmankovica od onog menadzera. Nista mu on nece dobro donijeti,a takvi ljudi ne trebaju da se motaju oko naseg kluba.
Kemo je zasluzio sansu. Nadam se da sad Slavko ima hrabrosti da Bogicevica skloni iz prvih 11. Ukoliko opet bude gurao Sindikalca onda nije ni on nista bolji od njeg.
Jednim dijelom da. Stvarno velika nepravda i orkestrirana negativnost se provodi nad tim momkom. Apsolutno je bez ikakvih sansi, sam protiv sistema. Definitivno ovdje ima jako jezgro ljudi koji zeli nasoj djeci dobro, jedan od njih si i ti, ali isto tako ima dosta njih koji nisu, koji su dosta bucniji, a nemaju argumentaciju za bilo sto. Menadzer jeste boljka, definitivno, ali ja ne mogu njega nikako gledati kroz menadzereve oci. Ako momak nije kvalitet, zasto ga onda mrcvariti po treninzima, klupama i tribinima. Hvala, druze!LjoZee je napisao/la:Dobar post.[emoji106]

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Ovi nasi kadeti bas nemaju srece. Sve u zadnjeg kolu gube. I titulu i plasmane u finala.
@Refferals
Fin post, vidim da pratiš našu djecu što je svakako za pohvalu, iznio si par informacija koje nisam znao, ali me interesuje ko pljuje Kemu direktno? Ja to niti sam čuo niti vidio bilo gdje, na Radniku je svaki put dobio aplauz i valjda jedan od rijetkih kojem se nije psovalo, ovdje ga svi isčekujemo u prvoj postavi, on je naše dijete i to sve i zato mi nije jasno otkud ti to, jedno je on, drugo ovaj debil od menadžera mu... To treba razgraničiti i za dobrobit nas i kluba kao svakako najvažnijeg u cijeloj priči
Fin post, vidim da pratiš našu djecu što je svakako za pohvalu, iznio si par informacija koje nisam znao, ali me interesuje ko pljuje Kemu direktno? Ja to niti sam čuo niti vidio bilo gdje, na Radniku je svaki put dobio aplauz i valjda jedan od rijetkih kojem se nije psovalo, ovdje ga svi isčekujemo u prvoj postavi, on je naše dijete i to sve i zato mi nije jasno otkud ti to, jedno je on, drugo ovaj debil od menadžera mu... To treba razgraničiti i za dobrobit nas i kluba kao svakako najvažnijeg u cijeloj priči
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Svaka cast, @anonimni. Na moj post, ponukala me cinjenica, da vec ove 3 godine momak je konstantno u nekom spinu. Jedan od posljednih spin tipa, "Ako je kvalitet, zar ne mislite da bi mu Slavko dao sansu?!". Moj post je generalno osvrt na cinjenicu postojanja SANSE. Kao sto sam maloprije u odgovoru na post @Zeljo92, rekao da ovdje postoji jako jezgro ljudi, koje podrzava nasu djecu, isto tako postoji i veliki broj ljudi, pa i na ovom forumu, koji su vise za dovodjenje jos jednog provjerenog stopera, uzimajuci u obzir cinjenicu da je Bogicevic, koliko god to nama odgovaralo ili ne, jos uvijek stoper broj 1. Te iz te implikacije slijedi nepovjerenje prema Kemi, uz simbiozu price o neproduzenju ugovora, alarmira Kemu kao crnu ovcu. Apsolutno se slazem sa cinjenicom da je klub na prvom mjestu, i to uvijek tako treba ostati. Vjeruj mi direktno se niko ne etiketira, ali ocito animozitet postoji, a moj post je reakcija na isti, te neke generalne cinjenice. Sve najbolje!anonimni je napisao/la:@Refferals
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.