Ma dobro je to, malo pretjeruju nasi, ja prosli mjesec bio u pansionu obicnom u Becu, reko bi čovjek 4 zvijezde hotel xDRaonffa je napisao/la:Možda je unutar ove zgrade gdje su smješteni naši zapravo sve all inclusive
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
-
zlatnidjecaci
- Kontakt:
Ulog je plasman na Evropsko prvenstvo u HR. Očito su sva sredstva dozvoljena. Samo što to nismo očekivali od uglađenih austrijanaca. Treba prevaziči te stvari i fokusirati se na tekmu i dobiti ih i poniziti. I onda ove stvari nečeg biti bitne.
Derali smo mi prije jedan Island i onda je došlo SP u Kataru gdje smo ispušili i igra je bila loša otada pa naovamo ništa se ne popravlja,manje više roster je sličan ali igra je posle onog baraža sa Islandom sve lošija i lošija..
Idemo po pobjedu! Idemo po Euro!

Rezultat je trend, ideal je vječan!
Ja bi pokusao sa ovom postavom:
G:
Grahovac
LK:
Nuic
DK:
Predragovic
SB:
Peric
LB:
Vegar
DB:
Malinovic
P:
Buric
- Terzu , Vranjesa i Celicu u odbranu samo , a bekove rotirati i traziti najraspolozenije ...
G:
Grahovac
LK:
Nuic
DK:
Predragovic
SB:
Peric
LB:
Vegar
DB:
Malinovic
P:
Buric
- Terzu , Vranjesa i Celicu u odbranu samo , a bekove rotirati i traziti najraspolozenije ...
Interesantno zaista, poslije tog nesretnog Katara kao da gledamo neku potpuno drugu reprezentaciju, do tog SP-a smo stvarno djelovali izvrsno, nadigrali bjeloruse tamo, nosili se sa dancima i onda pad, trenutno mi izgledaju još lošije nego prije. Nadam se da će se večeras desiti preokret na bolje, no vidjet ćemo.zgembo89 je napisao/la:Derali smo mi prije jedan Island i onda je došlo SP u Kataru gdje smo ispušili i igra je bila loša otada pa naovamo ništa se ne popravlja,manje više roster je sličan ali igra je posle onog baraža sa Islandom sve lošija i lošija..
-
edinjo-bih
- Kontakt:
isto je bilo i nakon baraznih utakmica protiv madjara.
Ko nam je drugi golman vcrs...Idemo na EP aBd

ocekujem ludnicu veceras i smatram da uz veliku podrsku nasih navijaca mozemo napravit iznenadjenje, kao protiv Islanda, ili kao protiv Danske, u tim tekmama smo pokazali da kada nas opali "luda", da mozemo napravit iznenadjenje
Suman je svoj posao tek zapoceo, cak i ako ne izborimo plasman, nema veze, ocekujem rezultate u buducnosti
Suman je svoj posao tek zapoceo, cak i ako ne izborimo plasman, nema veze, ocekujem rezultate u buducnosti
Moze li mi neko reci sta je s malog Josipa Perica? Nisam u toku, gledao sam protiv Spanije nije ga bilo?
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Damir EfendićBellucci je napisao/la:Ko nam je drugi golman vcrs...Idemo na EP aBd![]()
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije mi jasno zašto Perić ne dobiva više minuta? Bolji je od Karačića, može nam više pomoći.
Šuman je pokrenuo rukomet u BiH, digao ga je na jedan veći nivo, ozbiljniji nivo. Vidjet ćemo do kad će to ići i kako će ići. Večeras je pravi test za njega da vidimo da li ima viziju kako da ova reprezentacija izgleda. Kako god, sretno nam večeras i da pobjedimo.
Šuman je pokrenuo rukomet u BiH, digao ga je na jedan veći nivo, ozbiljniji nivo. Vidjet ćemo do kad će to ići i kako će ići. Večeras je pravi test za njega da vidimo da li ima viziju kako da ova reprezentacija izgleda. Kako god, sretno nam večeras i da pobjedimo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
A tu je znaci Peric? Kontam povrijedjen, il neka druga ludnica karakteristicna za nase reprezentacijeUnofficialpage je napisao/la:Nije mi jasno zašto Perić ne dobiva više minuta? Bolji je od Karačića, može nam više pomoći.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Ma tu je Perić, u reprezentaciji je, ni meni nije jasno što mu nije davao minute protiv Španije. al' eto bilo je nekih čudnih odluka protiv Španaca, možda je to neka Šumanova zamisao pred ovu večerašnju odlučujuću utakmicu. Vidjet ćemo večeras, mnoge će stvari biti jasnije.
Očekujem naravno infarkt meč, na jedan gol, i po navici ćemo ispušiti EP vjerovatno
Očekujem naravno infarkt meč, na jedan gol, i po navici ćemo ispušiti EP vjerovatno
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel veceras vrijeme da konacno na povrsinu jednom u 100 utakmica i pokusaja ispliva nas pobjednicki mentalitet u sportu? 
aBd jestetuzlak1987 je napisao/la:Jel veceras vrijeme da konacno na povrsinu jednom u 100 utakmica i pokusaja ispliva nas pobjednicki mentalitet u sportu?
Sta vam je ba, tucemo ih veceras 100%! 
Mene samo zabrinjava izostanak Burica, jer se vrlo lahko moze desiti da se Grahovac ne razbrani, ali i njemu je ovo najbitnija utakmica u karijeri i nadam se da ce pokazati kvalitet.
Mene samo zabrinjava izostanak Burica, jer se vrlo lahko moze desiti da se Grahovac ne razbrani, ali i njemu je ovo najbitnija utakmica u karijeri i nadam se da ce pokazati kvalitet.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Dajte snaga vise da se furate da smo dobri , ako sebi u glavi zamislite da smo rang C lakse ce vam bit . Uzmi u obzir da nismo pobjedili veliku selekciju odavno a i kad nam se desilo da nekog spotaknemo sto je na prste jedne ruke podcjenili su nas do bola, mislim vas ove najvece , Patimo se sa relativno prosjecnim repkama . Igra nam nije za Evropsko , odbrana i nekako , napad ko da se ljudi nikad sreli nisu i to mi nije jasno sa obzirom da sam trenirao rukomet , isto ko da nemaju nista uigrano , to se napravi 10 akcija sa planom a b c za svaku . Kontre i polukontre uzas , mentalitet ne znam jedinstven za nas i kosa i rukomet . Mi da bi dobili Austriju koja je recimo B moras nas krenut od starta , mi moramo vodit 4 5 razlike da bi imali sanse kad dodje nasa ona rupa, tako smo se sa Islandom izvukli , mada su ljudi imali napad za pobjedu i bacili ga u bunar. Manje se nadajte pa ako se desi super , nemojte se zivcirat jer ja kad vidim kako prce nonsalantno profula sedmerac kad trebamo izjednacit sa Spancima krivo mi sto se raja sekira. Morate razumjet da vecina nasih sportista nema pritisak javnosti i dodju ko na odmor ovdje, kakav je rukometni savez niko ih ne moze ni krivit. Veceras ako ne naprave bum na startu to jr gotovo , jer ja se ne sjecam kad smo mi preokrenuli protiv iole jace repke
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
edinjo-bih
- Kontakt:
U odnosu na meč protiv Španije u sastavu će biti i Dejan Malinović, desni bek, a na tribinama će ostati Kosta Savić, te Josip Perić.
Naš sastav će izgledati ovako: Grahovac, Efendić, Nuić, Ovčina, Čelica, Terzić, Prce, Vegar, Tarabochia, Karačić, Panić, Malinović, Predragović, Vranješ, S. Burić i Toromanović.
Podsjećamo, meč se igra od 20 sati i 25 minuta, a samo pobjeda vodi bh. tim na Evropsko prvenstvo 2018. u Hrvatskoj.
Naš sastav će izgledati ovako: Grahovac, Efendić, Nuić, Ovčina, Čelica, Terzić, Prce, Vegar, Tarabochia, Karačić, Panić, Malinović, Predragović, Vranješ, S. Burić i Toromanović.
Podsjećamo, meč se igra od 20 sati i 25 minuta, a samo pobjeda vodi bh. tim na Evropsko prvenstvo 2018. u Hrvatskoj.
Cuj nema Perica.
Ostajemo na dva srednja beka, a ne zna se koji je kreativniji.
Sta ce mu Celica kad svakako nece igrati, a Peric je mogao biti svjeza krv sa klupe u slucaju da nam bas zakuje u napadu (a realne su sanse da hoce).
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.