HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Taramba
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Taramba » 17 jun 2017, 11:28

Kakav Rustemović, kakvi manekeni i polovni igrači :thumbdown:
što dalje od lente crvene...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

adidas12
Kontakt:

Post Postao/la adidas12 » 17 jun 2017, 11:36

Taramba je napisao/la:Kakav Rustemović, kakvi manekeni i polovni igrači :thumbdown:
Sto je polovan igrac?Jesi li ga ikad gledao uzivo?Procjenjujes igraca na osnovu komentara navijaca FK Sarajevo.Nije isto igrat u Sarajevu i Mostaru.Gore je puno veci pristisak i nakon jednog pogresnog pasa slijedi j.e.bavanje majke.Treba momku dat sansu.Ja bas mislim da ce bit pravo pojacanje

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 17 jun 2017, 11:48

adidas12 je napisao/la:
Taramba je napisao/la:Kakav Rustemović, kakvi manekeni i polovni igrači :thumbdown:
Sto je polovan igrac?Jesi li ga ikad gledao uzivo?Procjenjujes igraca na osnovu komentara navijaca FK Sarajevo.Nije isto igrat u Sarajevu i Mostaru.Gore je puno veci pristisak i nakon jednog pogresnog pasa slijedi j.e.bavanje majke.Treba momku dat sansu.Ja bas mislim da ce bit pravo pojacanje
Ono što sam ga gledao, moram priznati da ga nisam zapazio po nekoj klasi vrijedna Zrinjskome, a zadnji put ga primjetio kada je pucao penal na Pecari,
za to mu svaka čast :clap:
Sreća da u Mostaru nema pritiska na putevima do titula :kralj:
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

mario11111
Kontakt:

Post Postao/la mario11111 » 17 jun 2017, 12:33

PiazzaGrande je napisao/la:
mario11111 je napisao/la:
Šta je s treningom, jel trenira Petrak s nama još
Jucer je bio na treningu Zrinjskog...
Znači ne ostaje naš kako god okreneš, velika je kvota stranaca svakako.. Sretno mu, al' sam ga gotivio kao De Rossija :tokralju:
1905

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 17 jun 2017, 13:00

adidas12 je napisao/la:
Nadam se da će biti "loš" k'o Bića i Lasta! :D
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 17 jun 2017, 13:11

Znači ne ostaje naš kako god okreneš, velika je kvota stranaca svakako.. Sretno mu, al' sam ga gotivio kao De Rossija :tokralju:
Jak je k'o bik, dominantan na centru...Navodno je dogovorio sve sa FKS, ali mu je ispala neka opcija vani...26 mu je godina, ako sada ne ugrabi nešto vani, neće nikad...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

mario11111
Kontakt:

Post Postao/la mario11111 » 17 jun 2017, 17:08

Znači ne ostaje naš kako god okreneš, velika je kvota stranaca svakako.. Sretno mu, al' sam ga gotivio kao De Rossija :tokralju:[/quote]
Jak je k'o bik, dominantan na centru...Navodno je dogovorio sve sa FKS, ali mu je ispala neka opcija vani...26 mu je godina, ako sada ne ugrabi nešto vani, neće nikad...[/quote]

Nek ide vani :pray:
1905

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 17 jun 2017, 17:25

Mesanovic odlazi cim Kajkut ostaje? :hmmmmm:
Nije pokretljiv kao Mesanovic ali vjerujem da bi zabio vise od njega da prodje pripreme i da ima Mesinu minutazu,vjerovatno ce nasi dovesti jos jednog napadaca ako Mesanovic ode pogotovo jer je Mrkaic nekvalitetan za Zrinjski.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 17 jun 2017, 21:55

Stevanovic u Zrinjskom???
Sa njim bi mogli nesto ,problem je sto smo izgubili srce terena Tomic Petrak ako jos ode i Katanec uz Mesanovica imat cemo velikih problema u europi za PL se ne sekiram,europa ce se izboriti !
No ako dodje neki kvalitet kao Stevanovic ili jedan kvalitetan napadac tipa Krpic mogli bi se opet nadati tituli.

ALOBOLA
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ALOBOLA » 17 jun 2017, 22:28

hskzmostar je napisao/la:Stevanovic u Zrinjskom???
Sa njim bi mogli nesto ,problem je sto smo izgubili srce terena Tomic Petrak ako jos ode i Katanec uz Mesanovica imat cemo velikih problema u europi za PL se ne sekiram,europa ce se izboriti !
No ako dodje neki kvalitet kao Stevanovic ili jedan kvalitetan napadac tipa Krpic mogli bi se opet nadati tituli.
Po meni ključ svake dobre ekipe je sredina i duga klupa.Mislim da smo se mi u to uvjerili zadnjih godina.Mi smo sada ostali bez glavnih igrača u sredini i pitanje je koga smo doveli i koga ćemo dovesti.Mislim da nam slijedi slaganje nove ekipe ako ne budemo potrefili sa ovim mladim igracima. Tko zna,možda smo medju ovim mladim doveli nekog extra igraca a nismo svjesni šta imamo.Zato polako i bez sekirancije bit ce to opet dobro.Stevanović bi nam lego samo tako.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 17 jun 2017, 22:41

Kad bi doveli Stevanovica,i kad bi nam napadacki dio ekipe bio : Kukoc,Bilbija,Stevanovic ,pa da sam ja napadac dao bi 15 golova u sezoni :D

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 17 jun 2017, 22:42

Misljenja sam da bi nakon ovog osipanja(racunam da odu i Mesa i Katanec) jedino dolazak Stevanovica i jos nekog takve klase za ovu ligu malo ujednacio ekipu pa bi se dalo nesto kemijat, sve i da nisu pozicije na kojima su nam otisli igraci.

Ali neka realnost je da ce doci prinove rustem i bekic i nekog ce se izmislit za odbranu. Ne sto je uprava nesposobna(sposobna je itekako) nego sto kvalitetni igraci bjeze glavom bez obzira odavde.

Svidjaju mi se ove najave da ce se podmladjivat ekipa.
Od ovih mladih igraca netko ce sigurno iskocit(mulahusejnovic bi mogo bit strasan igrac), ali rizicno je odma prvu sezonu skoro sve izmijenit mladim igracima. Treba tu i neko 'ime' da to poveze. Treba bit pesimist pa da ti je draze kad sleti dobar igrac haha

I usput pozdrav momci...prvi mi je komentar, citam odavno forum nego sam imo problema sa registracijom pa sam evo nakon pola godine skentro da mi se aktivira akaunt.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 17 jun 2017, 22:59

Stevanovicu se nadam koliko i Ronaldu,jedina sansa jeste da mu ama bas sve propadne vani pa u 7 ili 8 mjesecu potpise za nas ,takav je slucaj i sa Ordagicem ili ce sacekati da mu istekne ugovor ili ce ga Sloboda natjerati da potpise za nas jer smo jedini spremni platiti za njega ostetu FK Slobodi koja grca u dugovima,to su dva igraca koja mogu dici Zrinjski na jednu vecu razinu nego sad.
Ako ode Katanec ne znam zasto se nebi probalo sa Spahicem mogao bi odigrati nasu ligu bez problema,trenutno je slobodan a vidim nema nesto ponuda za njega.
On i Kukoc bi bili tandem samo takav :rol:

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 18 jun 2017, 10:33

tutankamon1905 je napisao/la:Misljenja sam da bi nakon ovog osipanja(racunam da odu i Mesa i Katanec) jedino dolazak Stevanovica i jos nekog takve klase za ovu ligu malo ujednacio ekipu pa bi se dalo nesto kemijat, sve i da nisu pozicije na kojima su nam otisli igraci.

Ali neka realnost je da ce doci prinove rustem i bekic i nekog ce se izmislit za odbranu. Ne sto je uprava nesposobna(sposobna je itekako) nego sto kvalitetni igraci bjeze glavom bez obzira odavde.

Svidjaju mi se ove najave da ce se podmladjivat ekipa.
Od ovih mladih igraca netko ce sigurno iskocit(mulahusejnovic bi mogo bit strasan igrac), ali rizicno je odma prvu sezonu skoro sve izmijenit mladim igracima. Treba tu i neko 'ime' da to poveze. Treba bit pesimist pa da ti je draze kad sleti dobar igrac haha

I usput pozdrav momci...prvi mi je komentar, citam odavno forum nego sam imo problema sa registracijom pa sam evo nakon pola godine skentro da mi se aktivira akaunt.
Pozdrav i dobrodošao!
Priča se, ali ja nešto ne vjerujem, da bi nas mogli napustiti i Meša i Matija...ako se to i desi mislim da su glavni kandidati da ih zamjene Bekić i Dupovac...
Iskreno, nešto ne vjerujem da smo u mogućnosti angažirati Stevanovića nakon ovakve sezone u Željezničaru, a izgleda da i FKS zateže nešto u vezi Rustemovića, navodno mu ne daju papire nakon objave da bi mogao kod nas...
Kajkut je najavio ostanak tako da bi još jedan napadač bio nepotreban ( naravno uz uvjet da Meša ostane )...
Mnogo je mladih igrača na treningu, naravno neće svi naći mjesto u autobusu za Kupres...( lijevi bek Šetka je jučer odličan bio, brz, agresivan i zna, prekjučer su Mulahusejnović i Kobiljar fino odigrali....mislim, jeste trening ali nema zayebancije, igra se... )
U svakom slučaju jedan defanzivni vezni bi dobro došao, koji bi sa Jamakom čuvao sredinu terena, ostalo sve imamo, i opet ćemo biti glavni kandidat za titulu...

Nevezano za ovu priču-rok za prijavu igrača za 2. pretkolo LP je 06.07.
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 18 jun 2017, 16:30

Direktore izvuci nam neku lakšu momčad u 2.pretkolu.. :pray:
Nemoj k'o prošle godine, najgoru moguću... ;)
SRETNO!
Volim te bola'!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 jun 2017, 17:06

PiazzaGrande je napisao/la:Direktore izvuci nam neku lakšu momčad u 2.pretkolu.. :pray:
SRETNO!
Danas je Hadžić produzio ugovor sa nama a slijedece sedmice se trebaju ocekivati pojacanja, vec sutra jedan, Petrak se jos ceka da bira između nas ili inostranstvo itd. pitao si jednom pa da ti odgovorim sad, ne rade ti privatne poruke
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 18 jun 2017, 17:08

Sretno vam sutra na ždrijebu
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 18 jun 2017, 17:11

MortemHz je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:Direktore izvuci nam neku lakšu momčad u 2.pretkolu.. :pray:
SRETNO!
Danas je Hadžić produzio ugovor sa nama a slijedece sedmice se trebaju ocekivati pojacanja, vec sutra jedan, Petrak se jos ceka da bira između nas ili inostranstvo itd. pitao si jednom pa da ti odgovorim sad, ne rade ti privatne poruke
:thumbup:
Jucer i prekjučer je Oly trenirao Pod BB...Upoznat sam sa situacijom oko njega-FKS ili negdje vani...
Tnx!
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 18 jun 2017, 17:13

KingJamesMVP je napisao/la:Sretno vam sutra na ždrijebu
Hvala Ćoriću! :nedam: ;)
Sretno i vama!
Trebaće nam i jednima i drugima...
Volim te bola'!

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 18 jun 2017, 18:05

A preokret je bio u vezi toga
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.