Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Ja ko da negdje pročitah da mu je otkupna klauzula 60 mil €.
-
- Kontakt:
Ne vjerujem da ima iko od naših igrača otkupnu klauzulu, to se ugl ne postavlja u italiji osim ako ti nije menadzer raiola pa nekako da sebe ugradi.
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
#ALLEGRIOUT
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nakon sinocnjeg Beppeovog intervjua sam poceo vjerovati da idemo po Verrattija. Djubre lazljivo 

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Al realno sta ce nam Veratti....slican tip igraca ko i Mire....veoma slican....nama treba jedan razbijac pored Mireta al da zna i lopte odigrat.....nesto tipa Arturo...
- BuffonGigi
- Kontakt:
Evo Matuidi se vraca u modu, stvarno ne znam sta nam moze donijeti sto nemamo u postojecim veznjacima.
Ako postoji i promil sanse da se dovede marco marotta istog trena mora reagovati... verrati je izumiruca vrsta veznjaka... plemenite registe poput pirla...
Dolazak njegov znaci i prelazak na formaciju sa 4 u vezi... ista ona formacija koja je izbacila reala iz lp prije 2 godine... u zadnje 4 godine jedino je juventus pobijedio u dvomecu reala... koji ima 3 lp u 4 god, gdje im je jednu juve uskratio...
Dolazak verrati znaci prebacivanje mireta na poluspica sto apsolutno moze igrati... jer ima znanje u nogama... a i trci... i onda bi se trebao dovesti samo jos n zonzi ili slična fosna koja udara po terenu...
Krila se ne bi trebala ni dovoditi u tom slučaju...
To je win win situacija... vracanje na dokazano najbolju postavku... uz novi kreativni juventus...
Ali dolazak marca je nerealan jer po svemu sudeći marotti i allegriu nije interesentan taj tip veznog... jer hoce graditi igru sa krilima...
Dolazak njegov znaci i prelazak na formaciju sa 4 u vezi... ista ona formacija koja je izbacila reala iz lp prije 2 godine... u zadnje 4 godine jedino je juventus pobijedio u dvomecu reala... koji ima 3 lp u 4 god, gdje im je jednu juve uskratio...
Dolazak verrati znaci prebacivanje mireta na poluspica sto apsolutno moze igrati... jer ima znanje u nogama... a i trci... i onda bi se trebao dovesti samo jos n zonzi ili slična fosna koja udara po terenu...
Krila se ne bi trebala ni dovoditi u tom slučaju...
To je win win situacija... vracanje na dokazano najbolju postavku... uz novi kreativni juventus...
Ali dolazak marca je nerealan jer po svemu sudeći marotti i allegriu nije interesentan taj tip veznog... jer hoce graditi igru sa krilima...
Ocekivano raspitujemo se za Donnarummu...
Kaze Marotta Tolisso je bio "zavrsen" ali odlucili se za promjenu formacije i pustili ga niz vodu.Sto imam osjecaj da su nesto sa Bayernom dogovorili.Et vam Tolisso a vi nama Costu, da se ne koljemo dalje
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Apsolutno se slazem. I jos u nekom paketu Sancez na posudbuSissoko je napisao/la:Kaze Marotta Tolisso je bio "zavrsen" ali odlucili se za promjenu formacije i pustili ga niz vodu.Sto imam osjecaj da su nesto sa Bayernom dogovorili.Et vam Tolisso a vi nama Costu, da se ne koljemo dalje

Max Allegri
Pirlo
Pogba
Llorente
Coman
Khedira
Dani Alves
...

Pogba
Llorente
Coman
Khedira
Dani Alves
...

- BuffonGigi
- Kontakt:
Tu je negdje i Lucio 
A ne vidim koga besplatnog mozemo dovesti ovo ljeto a da valja.

A ne vidim koga besplatnog mozemo dovesti ovo ljeto a da valja.
Sky Sport @SkySport
#SkyCalciomercato: @juventusfc, in dirittura l’operazione @13Szczesny13, @Cuadrado in uscita interessa al @PSG_inside
Szczesny uskoro, Cuadrado na izlaznim vratima
#SkyCalciomercato: @juventusfc, in dirittura l’operazione @13Szczesny13, @Cuadrado in uscita interessa al @PSG_inside
Szczesny uskoro, Cuadrado na izlaznim vratima
Kod nas sve glavni igraci na izlaznim vratima....Moratta svima ispunjava zelju ko zeli otic....Sandro , Dybala , Alves , Bonuci , Cuadrado....
Umjesto da ostve ekipu i dodaju samo Costu , Shika i jednog veznog opet ce izgleda biti egzodus najbolji igraca ....nece nikad uzet Lp
Umjesto da ostve ekipu i dodaju samo Costu , Shika i jednog veznog opet ce izgleda biti egzodus najbolji igraca ....nece nikad uzet Lp
-
- Kontakt:
Ja bih vala prodao Cuadrada, postao mi je nešto iritantan drama. Tamnoputi Miloš Krasić. Kvalitetniji doduše.
Btw. ne znam dal iko traljavije šuta loptu kad se nađe u izglednoj prilici u šesnaest metara.
Btw. ne znam dal iko traljavije šuta loptu kad se nađe u izglednoj prilici u šesnaest metara.
Sturaro?gojzerica je napisao/la:
Ps.zbog gola interu i njegove velike zelje da nosi nas dres kao i cinjenice da covjek bez problema prihvata da bude na klupi,a kada udje daje sve od sebe...ne bih ga davao tako lahko.
-
- Kontakt:
Stoji i to što kažeš, a i potreban je ekipi. Tanki na krilnim pozicijama.
Čeka se Costa.
Čeka se Costa.

Sissoko je napisao/la:Kaze Marotta Tolisso je bio "zavrsen" ali odlucili se za promjenu formacije i pustili ga niz vodu.Sto imam osjecaj da su nesto sa Bayernom dogovorili.Et vam Tolisso a vi nama Costu, da se ne koljemo dalje
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kakve veze to ima bgt....i ja sam imo ko mali dres od Bvb , i Psva pa ne navijam za njih....imam cak i slike 

- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja sam imao od Fiorentine devetku 
Sta sad ako nam bekovi odu, koga dovesti?

Sta sad ako nam bekovi odu, koga dovesti?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.