FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

RagazziDelSud
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la RagazziDelSud » 21 avg 2010, 14:38

tm87gigo je napisao/la:Željo je kao magnet gdje god stigne izaziva euforiju, evoo citam forum duzeod goodinu dana, na svakommjestu se o Želji pise, SVI BI VI ŽELJELI DA STE SRETNI KAO MANIJACI DA MOZETE SA PONOSOM RECI JA SAM ŽELJIN MANIJAK, ALI JBG TO SU SAMO ODABRANI :D
To jeste tako ISTINA !
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 21 avg 2010, 15:16

SaltCityAttack je napisao/la:care moj Hordasa u tuzli?... care imaju dvojica koja se nikada nisu krila u zivotu i koji citav svoj zivot su navijali za Sarajevo i koji su starije generacije naravno.... znaci naseg starijeg navijaca Midze buraz Zure veliki navijac Sarajeva i uvjek i prije rata je isao na sva gostovanja sa Hordama.Takav je ostao i dan danas i ako mu je stari brat bio uvjek prva ekipa Fukara prije i poslije rata.Zure je ipak imao obraza prema svom bratu i nama svima i nikada nije u toku utkamice Sloboda-Sarajevo bio sa Hordama... poslije rata svaku utkamicu na Tusnju je bio ublizini nas na istoku-stajanju u dresu i sa salom sarajeva.Nikada g aniko nije mrko pogledao....nadjes li mi jos barem dva-tri koja se ne kriju ja cu svoj qurac sad osjeci :)

To mozes smao nekom drugom pisati, meni ne mozes reci da ih ima jos kao sto je pomenuti Zure :)
jel to onaj momak sa naočarama i uvijek u star-kama

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 21 avg 2010, 15:36

sretno nam danas ljudi,pa da ovo dobijemo...odo ja lagano dole.pozz
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 avg 2010, 15:41

seven je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:care moj Hordasa u tuzli?... care imaju dvojica koja se nikada nisu krila u zivotu i koji citav svoj zivot su navijali za Sarajevo i koji su starije generacije naravno.... znaci naseg starijeg navijaca Midze buraz Zure veliki navijac Sarajeva i uvjek i prije rata je isao na sva gostovanja sa Hordama.Takav je ostao i dan danas i ako mu je stari brat bio uvjek prva ekipa Fukara prije i poslije rata.Zure je ipak imao obraza prema svom bratu i nama svima i nikada nije u toku utkamice Sloboda-Sarajevo bio sa Hordama... poslije rata svaku utkamicu na Tusnju je bio ublizini nas na istoku-stajanju u dresu i sa salom sarajeva.Nikada g aniko nije mrko pogledao....nadjes li mi jos barem dva-tri koja se ne kriju ja cu svoj qurac sad osjeci :)

To mozes smao nekom drugom pisati, meni ne mozes reci da ih ima jos kao sto je pomenuti Zure :)
jel to onaj momak sa naočarama i uvijek u star-kama

jeste to je on... stari buraz mu je i dan danas u starija ekipa fukara, u kojoj je i prije rata bio.Znaci tom momku nikad u zivotu niko nebi niti bi pokusao reci nesto sto navija za Sarajevo i sto je Hordas i nema ralzoga da se krije, a ni da glumi.Svi smo ga postovali godinama i tako ce ostati.Momak na svim drugim utkamicama Slobode je bio sa nama,jer Sloboda je takodjer klub kojeg on voli, ali ipak on je Hordas uvjek bio i ostao
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 avg 2010, 16:52

pa imate hordasa u Tuzli, isto ko BBB u Mostaru...
Vise je mislio na TK kanton gdje smo stvarno jaki i ima nas..nego na grad Tz,slican situacija je i u drugim kantonima gdje je broj hz svakim danom sve veci...mozda tako nije prije bilo al...postavljamo standade,korak smo ispred svih.tako da ne treba iznenadit.

Danas pobjeda slobode 2-0..smajlovic i milosevic 8-) 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Snickers5
Kontakt:

Post Postao/la Snickers5 » 21 avg 2010, 16:53

sarajlija89 je napisao/la:
Vise je mislio na TK kanton gdje smo stvarno jaki i ima nas..nego na grad Tz,slican situacija je i u drugim kantonima gdje je broj hz svakim danom sve veci...mozda tako nije prije bilo al...postavljamo standade,korak smo ispred svih.tako da ne treba iznenadit.

8-)

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 21 avg 2010, 16:55

sarajlija89 je napisao/la:

igra u celiku sine :mrgreen:
1921-2011

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 avg 2010, 16:58

hahaha...znam.. :oops: :oops: lapsus..joguncic mislim....

semjon je prosle godine bio u slobodi sad u celiku..ma isto je to :D 8-)

a mogo bi i gavaric :mrgreen: 8-)

Hvala na korekciji :P 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 21 avg 2010, 16:58

ljudi poznaju svoje igrace nema sta...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 avg 2010, 16:59

sarajlija89 je napisao/la:hahaha...znam.. :oops: :oops: lapsus..joguncic mislim....

semjon je prosle godine bio u slobodi sad u celiku..ma isto je to :D 8-)

Hvala na korekciji :P 8-)
Jos jedan navijac slobode, kad si vec tu da te pitam na nekom tuzlanskom portalu ima live prenos utakmice a ne znam tacno na kom...pa ako ti nije problem da mi kazes.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 avg 2010, 17:04

eki pileta :D :lol: nemoj spamat :lol: :P

probaj na BH radio1..bice tu :mrgreen:

ipak sam ljubazan 8-) 8-)

Dosta i mene...pozz :arrow: :arrow: 8-)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 avg 2010, 19:01

Danas pobjeda slobode 2-0

hhh...rekoh ja,rutinski...sad ce ga i oni zapamtit :D gavaric,gavaricu :lol: 8-)

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 21 avg 2010, 19:02

Cestitam na pobjedi Slobode, zaslužene.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 21 avg 2010, 19:08

Čestitam na pobjedi, još više mi je draža jer je Dajić strijelac :)
Svaka čast, to je prava Sloboda od koje se uvijek očekuje samo pobjede( osim protiv Zvijezde :D )
Dragon Town

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 avg 2010, 19:28

hvala na cestitkama i sretno Zelji u nastavku sezone
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 21 avg 2010, 19:36

Pobjedismo, mada mi prvo poluvrijeme nije bas na to mirisalo :D. Svaka cast sto su zeljini navijaci korektni (vecina njih) i negovore da smo mesari i bla bla bla, zeljo je sam sebe ukopao sa onim sto je promasio (hvala bogu), a da su to pogodili tesko bi mi i do boda dosli. Prica glavas da je sretan sa igrom, ali moze to i bolje nemora nas svaku utakmicu golman cupat. Uglavnom cestitke momcima na pobjedi dobra utakmica :).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

soda_
Kontakt:

Post Postao/la soda_ » 21 avg 2010, 19:40

SaltCityAttack je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Halo kakvo je to ponizavanje raje iz Kalesije,Lukavca i ostalih mjesta.To vi Pariz ili slicno.Ko vam je kriv kad vam raja iz komsiluka navija za klub iz dalekog Sarajajeva.To braco dodzite i navijajte jog glasnije da vas ovi iz Pariza dobro cuju.

ma kakvi ponizavanje boze sacuvaj.. zna se zasto za nas ne navijaju jer mi imamo drugaci mentalitet... mi nikad anismo dozvolili ljudima sa strane da nam dolaze i to je to.Ti ljudi vecina ih ima lose iskustvo u tuzlanskim skolama i onda nas ne vole ebiga i ja repektujem to sto navijaju za druge klubove.Naravno mi nismo nikada isli po nasem kantonu i pravili skupove i pozivali momke da nam se pridruze....

Kako da ocekujemo da ljudi iz Lukavca i Srebrenika navijaju za nas?... pa poslije rata dobro se zna kako su se vazda znali skupa sastati siouxi i apachi na utkamicama protiv nas i koliko su nas mrzili iz poznatih razloga :)....imamo nesto momaka iz Gracanice i Gradacca koji su u nasoj grupi i koji dolaze skoro sve utakmice...evo gledam na facebook momci iz lukavca osnivaju sebi podgrupu FUKARE LUKAVAC sto me jako raduje....znam vec par momaka iz lukavca koji dolaze na utakmice, ali ipak da planiraju osnovati podgrupu to me bas raduje.Uglavnom kada se tribina izgradi skroz drugacija ce situacija biti oko organizacije i prihvatanja clanova sa strane.

oj druze ti ovdje bas me nasmija..kakva podgrupa fukare lukavac...to je 3-4 momka koja navijaju za slobodu...a sto navijaju za slobodu jer se boje da ne bi dobili batine pa se uvlace u supak gore...i de mi reci kako moze biti podgrupa 3-4 momka??
a zar ocekujes da malo zreliji momci koji znaju rivalitet izmedju Tz i LK navijaju za Slobodu...Zato je normalno da navijaju za Sa i Zelju posto je Radnicki u vec dugo godina u saban ligi...
Sad smo mi nije jasno zasto udarate momke koji dodju bez navijackih obiljezja i ne provociraju po fakultetima i skolama...samo zato sto voli Sa ili Zelju..pa zamisli da horde i manijaci ganjaju tuzlake koji studiraju u sarajevu?? malo razmisli o tome...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 avg 2010, 19:41

Ono vidjeno od Slobode nije ni malo zadovoljilo moje apetite. Za razliku od utakmice sa Travnikom ova danasnja je vrlo blijeda. Ali, bitno je da se doslo do nova tri boda koja su itekako vazna.....
Zeljo je imao svoje prilike, dvije 100%-tne, ali nisu ih iskoristili i sloboda je to znalacki kaznila i ostavila bodove kod sebe.

Gavaric i Smajlovic definitivno najbolji kod Slobode. Prvi je odradio ogroman posao na sredini terena i uz pregrst presjecenih lopti uspio je i da postigne vrlo lijep gol, a sto se tice Smajlovica, pa momak je veliki borac. Mozda je i najvise trcao od svih igraca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 21 avg 2010, 19:42

Utakmica jako monotona i dosadna. Sloboda loša, Željo gori. Prvo poluvrijeme proteklo velikom bitkom na sredii terena i po bokovima. Imao je Željo na samom početku priliku preko Popovića mislim ali Mujka skida. 0:0 se završilo prvo poluvrijeme. Eh, drugo je već bilo puno bolje. Spustili smo loptu na zemlju i igrali bolje i organizovanije ali je opet bilo previše zadržavanja i bezidejnosti. Ipak, dajić je iskoristio centaršut sa lijeve strane i u padu zabio za 1:0 za nas. Eh, sada se i Željo otvara. Utakmica utihnula sve do 89 minute kada Gavarić sa ruba šesnaesterca postiže eurogol za slavlje mnogo ljudi na Tušnju. Sve u svemu, zaslužena pobjeda Slobode. Moram pohvaliti ponašanje svih navijača koji su učinili ambijent sjajnim. Hvala ćao.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 avg 2010, 19:53

Ja cu sam reci Mujkic,izvukao nas je 1 na 1 sa Lazarom,da smo tad primili gol,utakmicu bi Zeljo rijesio u svoju korist,imalo su preko Zebe jednu dobru sansu,ali na nasu srecu profulao je prazan gol.Sve u svemu idemo dalje .. Nije bas sjajno odigrano prvo,sudija malo sjeckao igru,previse faula itd.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.