FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gledajuci sve ekipe iz vrha dobro su oslabljene.Posebno kone ako im ode Stevanovic i Lendric,
Mi smo oslabljeni ako ode Dulja,ostalo su otisli igraci za koje i necemo tugovati(donekle Kovacevic,ali tu je Mihojevic)
Znaci imamo kostur ekipe od prošle godine, sa kojom smo do zadnjih 3-4 kola bili u igri za duplu titulu.Ako bi uspjeli dovesti od tri igraca, dva veznjaka,i napadaca za ove lige bi ekipa bila vrh.
Ima li istine da bi Stojcev mogao kod nas na posudbu.Mislim da bi nam mogao biti od koristi,ako nista svojim iskustvom.
Mi smo oslabljeni ako ode Dulja,ostalo su otisli igraci za koje i necemo tugovati(donekle Kovacevic,ali tu je Mihojevic)
Znaci imamo kostur ekipe od prošle godine, sa kojom smo do zadnjih 3-4 kola bili u igri za duplu titulu.Ako bi uspjeli dovesti od tri igraca, dva veznjaka,i napadaca za ove lige bi ekipa bila vrh.
Ima li istine da bi Stojcev mogao kod nas na posudbu.Mislim da bi nam mogao biti od koristi,ako nista svojim iskustvom.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 16 jun 2017, 18:34, ukupno mijenjano 2 puta.
PitarBordo je napisao/la:Treba pratiti dešavanja u Derventi...
Bio je u Sarajevu klub koji je bio prijavljenu kantonalnoj, sa igraćima iz Afrike(sjećate se da su sa nam igrali prijateljsku), mislim da se ugasio ...
Ništa novo
Prvo Benfica i West Ham pa sad Crotone, jos malo pa ce bit Maribor i na kraju ce zavrsit u Olimpicu. U ovoj situaciji samo on ispasta, kasno je kad propusti sansu kakvu sad ima. Tesko da ce ga klub pustit sad da ide za dzabe a pripreme svakako nije odradio tako da je za njega sezona izgubljena i prije nego je pocela ako ne promjeni stav.amypitar je napisao/la:Dragulj s Koševa Nedim Hadžić jedan je od fudbalera koje Crotone želi vidjeti u svojim redovima.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/italijan ... one/241256
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
- Kontakt:
Zamisli imas ljude u upravi koji su sposobni da dovedu Stojceva na posudbu,i Komazeca ,a pare od prodaje Catakovica usmjere na Ordagica,gdje bi nam bio kraj 

FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
kinosvra je napisao/la:Zavrseno sve, sutra bi trebao potpisati.suarez000000 je napisao/la:@kinosvra jel petrak zavrsen ? Danas izjavi da traži ino angazman.
Imal tog Olivera?

Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
preuzeto sa talijanskih novina sta pises gluposti opetEsport je napisao/la:20-50 KM objava na portalu, mislio sam Da SS uzima više.muhamedhulk je napisao/la:Sta ovo Hadzica sad hoce i Crotone?Valjda mu ponude vise od 1,5k eura
@Evander Ako ces placati Rustema, neka ga na tribini. Nije on na izlaznim vratima sto ga hoce neko, nego sto ga mi necemoVelika razlika.
![]()
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kad na kraju zavrse na branju malinaPitarBordo je napisao/la:Treba pratiti dešavanja u Derventi...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
To je prevelik rizik, zaboravi.HaRakIRi46 je napisao/la:Zamisli imas ljude u upravi koji su sposobni da dovedu Stojceva na posudbu,i Komazeca ,a pare od prodaje Catakovica usmjere na Ordagica,gdje bi nam bio kraj
Haris Handžić u Albaniji, steta sto nama ne treba napadac, sto Harise nisi lijevo krilo...
Bitna je ekonomska računica ko da nas vodi Grospićka! Kažu za Petraka sve dogovoreno, ostalo samo da Valentin potpiše. Da li je Valentin shvatio da je Petrak preskup ili? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Ma ja cuo da je rizik dovesti Petraka, sta ako se povrijedi? Kazu da iz tog razloga mozda nikog ni ne dovedu, Čala je sve zadovoljniji kako treninzi odmicu..joker90 je napisao/la:Bitna je ekonomska računica ko da nas vodi Grospićka! Kažu za Petraka sve dogovoreno, ostalo samo da Valentin potpiše. Da li je Valentin shvatio da je Petrak preskup ili?
Evo još malo i gotov trening Zrinjskog, možda će Petrak nakon treninga ovamo da potpiše. Zar neko sumnja u pregovaračke sposobnosti našeg Faruka Kerine Ihtijarevića??SiouxLukavac je napisao/la:Ma ja cuo da je rizik dovesti Petraka, sta ako se povrijedi? Kazu da iz tog razloga mozda nikog ni ne dovedu, Čala je sve zadovoljniji kako treninzi odmicu..joker90 je napisao/la:Bitna je ekonomska računica ko da nas vodi Grospićka! Kažu za Petraka sve dogovoreno, ostalo samo da Valentin potpiše. Da li je Valentin shvatio da je Petrak preskup ili?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- muhamedhulk
- Kontakt:
Petrak do jucer imao ugovor, tako da nema prepreka za potpisivanje 
PS. Jel' ovo @kinosvra dobio po usima od Kluba, kad ga nema danas?
Treb'o je sacekati dok ne bude zvanicno.

PS. Jel' ovo @kinosvra dobio po usima od Kluba, kad ga nema danas?

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Memara je napisao/la:joker90 je napisao/la:Dobra slika na prepucavanjima.. [emoji38]
![]()
dobra.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- escobarpablo
- Kontakt:
Cilj je dati maksimum u svakoj utakmici, ne znam šta se sekirate 

FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Radije bih volio da za hljeba nemamo, nego što nas ovaj Tan ovako zayebava. Pa gdje su ta pojačanja, novci? Svega mi treba nešto učiniti po pitanju toga. Pa ako neće ulagati nek ide u Maleziju crk'o dabogda.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Drug, nebi tvog Olivera 
@Evander je l' moguće brate da si ti toliki kontraš da se i Rustema konačno ne bi riješio? Trebamo im poslat i buket cvijeća umotan u šahovnicu, braća naša kockasto-bijela.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk

@Evander je l' moguće brate da si ti toliki kontraš da se i Rustema konačno ne bi riješio? Trebamo im poslat i buket cvijeća umotan u šahovnicu, braća naša kockasto-bijela.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Osttribine
- Kontakt:
Fkt ne volim izigravati insajdera, niti sam kad izigravao, ali vidim da smo svi u nekoj nervozi i neizvjesnosti, a ja imam info doduse od juce vezano za Petraka, a glasilo je kao jos nista sto posto, daleko je to od onoga sto je svrakino juce pisao,a evo i pokazalo se danas, takodje vezano za Stojceva kao nista od toga, a i za ovog Gotala sam znao mnogo prije nego je na portalima izaslo da je i sa nama voljan pregovarati, ali tako je to u ovim stvarima, danas ovako sutra onako pa je zato glupo izigravati nekog insajdera. Eto vidjecemo sta nam nose naredni dani, ali ne treba nikad pred rudu letiti. Za ponedeljak u izvlacenju prizeljkujem Zetu i ono njihovo "uragansko" navijanje "rika se cini" 

- streamnavijac
- Kontakt:
Ko je taj maher sto je jednim pozivom zavrsio Petraka. 
Radovac novi kapiten Sarajeva za sezonu 2017/2018.

Radovac novi kapiten Sarajeva za sezonu 2017/2018.

I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'
Muhammad Ali
Muhammad Ali
Poče kiša, valjda ovo neće ometati Petraku put do Sarajeva večeras.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Samir Radovac novi kapiten.
Sta ce nam DM dze ce igrat pored kapitena
Kae zamjenik kapitena Mihojevic ili Almir Bekic
Nadam se da je ovo zajeba.ncija sto sam procirao
Sta ce nam DM dze ce igrat pored kapitena

Nadam se da je ovo zajeba.ncija sto sam procirao
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 16 jun 2017, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Ferroviere1987, miguelramos, napoleon72, skoJaa, WeekendOffender i 31 gost.