Uvijek hrvatski,a igracki uvijek najkvalitetniji, koje god nacionalnosti bili !KrajisnikBosnjak je napisao/la:Zrinjski prema igračima sve više postaje "Bošnjački sportski klub", a ne "Hrvatski". Nebitno, interesuje me kakav je ovaj Petrak? Valja li ičemu?
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
-
Strpi seBesic je napisao/la:Osim ovog malog iz Zadra,ovi ostali što su došli sve neki xevi

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Blaž Slišković:...na igračima će biti da se pokažu i dokažu, te onaj koji se najbolje pokaže taj će i iskočiti u prvi plan. Svi startamo od nule, bez obzira na godine i iskustvo.
Izvolite mladi momci, do vas je!
Izvolite mladi momci, do vas je!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Za ove prije me bolio ku.rac, ali baš će mi bit krivo vidjet ako Petrak ode u Sarajevo.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- kupus army
- Kontakt:
Gledao sam prilicno veliki broj vasih utakmica prosle godine,po meni Petrak i Tomic su vam pravili razliku u odnosu na konkurenciju,a imam osjecaj da ga se zelite rijesiti,sto mi je van pameti.Lillard je napisao/la:Za ove prije me bolio ku.rac, ali baš će mi bit krivo vidjet ako Petrak ode u Sarajevo.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- hskzmostar
- Kontakt:
lani zaradio za 1.god ugovora 84 000KM ove godine hoce preko 120 000KM po sezoni,ako mu dajete te pare svaka vam cast!kupus army je napisao/la:Gledao sam prilicno veliki broj vasih utakmica prosle godine,po meni Petrak i Tomic su vam pravili razliku u odnosu na konkurenciju,a imam osjecaj da ga se zelite rijesiti,sto mi je van pameti.Lillard je napisao/la:Za ove prije me bolio ku.rac, ali baš će mi bit krivo vidjet ako Petrak ode u Sarajevo.
stranac a em dosao Cirjak koji je takodjer stranac na njegovu poziciju,petraka ne mozes prodat jer nece da potpise vise od 1.god po meni ne vrijedi te novce,bolje gonjati Ordagica
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- kupus army
- Kontakt:
Koliko su kod nas uzimali slijepci koji nisu odigrali 3 utakmice to i nije puno za igraca njegovih kvaliteta.Kako rekose Ordagic vas je odbio,valjda ganja nesto za Tursku.hskzmostar je napisao/la:lani zaradio za 1.god ugovora 84 000KM ove godine hoce preko 120 000KM po sezoni,ako mu dajete te pare svaka vam cast!kupus army je napisao/la:Gledao sam prilicno veliki broj vasih utakmica prosle godine,po meni Petrak i Tomic su vam pravili razliku u odnosu na konkurenciju,a imam osjecaj da ga se zelite rijesiti,sto mi je van pameti.Lillard je napisao/la:Za ove prije me bolio ku.rac, ali baš će mi bit krivo vidjet ako Petrak ode u Sarajevo.
stranac a em dosao Cirjak koji je takodjer stranac na njegovu poziciju,petraka ne mozes prodat jer nece da potpise vise od 1.god po meni ne vrijedi te novce,bolje gonjati Ordagica
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
ako je istina da dolazi rustemović to je odlična vijest, idealna zamjena za petraka, a nije stranac
HŠKZ!
Kakav je Rustemovic u usporedbi sa Petrakom? Ili mi se cini ili nije bas omiljen u FKSA bio?
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
ma dobar je igrač, odličan za naše lige, sličan petraku.. ma pusti fks, njima nije valjo bilbija, todor, vučina... a nama su ti igrač donosili tituleDuff je napisao/la:Kakav je Rustemovic u usporedbi sa Petrakom? Ili mi se cini ili nije bas omiljen u FKSA bio?

HŠKZ!
mara1905 je napisao/la:ako je istina da dolazi rustemović to je odlična vijest, idealna zamjena za petraka, a nije stranac
Defanzivno i nije los.
Problem mu je da ne zna iznijeti lopu,panicar,dva pasa ne moze tacna odraditi.Al eto možda kod vas proradi.Sjetim se Todorovica,Barica gluho bilo, kod vas i nisu bili toliko losi.
Kod njih će sigurno proraditi. Mi ga ne pamtimo po dobrome 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ajmo ,ajmo pojačanja,pojačanja.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
Petrak i Kajkut na treningu...ALOBOLA je napisao/la:Ajmo ,ajmo pojačanja,pojačanja.

Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Dobar Mulahusejnović...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- hskzmostar
- Kontakt:
Orginalni Husejinovic odlazi u povijest,stize Mula carPiazzaGrande je napisao/la:Dobar Mulahusejnović...

- hskzmostar
- Kontakt:
Rustemovica smo htjeli dovesti i prije par sezona al onda je Sarajevo imalo para vise od nas i uzelo ga ispred nosa,momak je zainteresiran igrati za sampiona drzave i nadam se da ce potpisati,relativno je mlad a i nije stranac ,Sarajevo ne znam sta je od njega ocekivalo ali momak uopce nije bio los igrac igra koliko bh prilike dozvoljavaju 

-
- Kontakt:
Šta je s treningom, jel trenira Petrak s nama jošPiazzaGrande je napisao/la:Petrak i Kajkut na treningu...ALOBOLA je napisao/la:Ajmo ,ajmo pojačanja,pojačanja.
1905
-
Jucer je bio na treningu Zrinjskog...mario11111 je napisao/la:
Šta je s treningom, jel trenira Petrak s nama još
Volim te bola'!
Volim te bola'!
nije on loš igrač, očajan jehskzmostar je napisao/la:Rustemovica smo htjeli dovesti i prije par sezona al onda je Sarajevo imalo para vise od nas i uzelo ga ispred nosa,momak je zainteresiran igrati za sampiona drzave i nadam se da ce potpisati,relativno je mlad a i nije stranac ,Sarajevo ne znam sta je od njega ocekivalo ali momak uopce nije bio los igrac igra koliko bh prilike dozvoljavaju

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.