Koja ekipa ulazi u Premijer ligu

Moderator/ica: GracanicaAA

Koja ekipa ulazi u Premijer ligu

Velež
59
33%
Zvijezda
16
9%
Jedinstvo
6
3%
Rudar
5
3%
Sloga SH
69
39%
Bratstvo
3
2%
Čapljina
3
2%
Olimpik
15
8%
Travnik
2
1%
Bosna
1
1%

Ukupno glasova: 179

Probisvjet
Kontakt:

Re: Koja ekipa ulazi u Premijer ligu

Post Postao/la Probisvjet » 16 jun 2017, 10:18

Jedinstvo je po meni napravilo najvecu glupost ono prvenstvo kada se borilo da udje u PL pored Slobode sa Azmirom. Fino im pisao da ne trose djaba jer ne mogu idzrzati financijski i da ce pasti u besparicu slijedece sezone. Receno im fino da cuvaju sredstva i pokusaju slijedece godine.
Mislim da nece ove godine niko ispasti toliko glup i da se nadmece sa Tuzla City i da ce cekati slijedecu sezonu kada bude dosta slabija konkurencija, ne po imenu nego jednostavno financijski. Po tome kontam da je Tuzla City prvi i glavni favorit za ulazak u PL.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 jun 2017, 10:21

Mislim da bi Olimpik mogao da nahebe, vidim da su vec poceli sa pojacanjima.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 16 jun 2017, 10:49

Probisvjet je napisao/la:Jedinstvo je po meni napravilo najvecu glupost ono prvenstvo kada se borilo da udje u PL pored Slobode sa Azmirom. Fino im pisao da ne trose djaba jer ne mogu idzrzati financijski i da ce pasti u besparicu slijedece sezone. Receno im fino da cuvaju sredstva i pokusaju slijedece godine.
Mislim da nece ove godine niko ispasti toliko glup i da se nadmece sa Tuzla City i da ce cekati slijedecu sezonu kada bude dosta slabija konkurencija, ne po imenu nego jednostavno financijski. Po tome kontam da je Tuzla City prvi i glavni favorit za ulazak u PL.
E yebiga sad si nas syebo Morattijem brato :urnebes: :urnebes: odo prekopirat tvoj post i maksuz ga poslat Hasic Šemsudinu :rol: tacno smo se syebali pojacanja iz Banovica,tridesettrogodisnjaka iz Viteza i atronomskog pojacanja u djelu Beckenbauera iz Kuang Fa. Idi bola tacno nekad mislim.da si puko ko kokica. Jbte ti koji si stari slobodas drkas na ovakve. Brato ne brini bit ce pojacanja i u Velezu. Jos kad krene armija grmit na svakoj tekmi. Fali Husicu jos jedan igrac. Nema on to. Bit ce gutavo ali ti ko da je doveo Pjacu i Roga
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 jun 2017, 10:54

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Jedinstvo je po meni napravilo najvecu glupost ono prvenstvo kada se borilo da udje u PL pored Slobode sa Azmirom. Fino im pisao da ne trose djaba jer ne mogu idzrzati financijski i da ce pasti u besparicu slijedece sezone. Receno im fino da cuvaju sredstva i pokusaju slijedece godine.
E yebiga sad si nas syebo Morattijem brato :urnebes: :urnebes: odo prekopirat tvoj post i maksuz ga poslat Hasic Šemsudinu :rol: tacno smo se syebali pojacanja iz Banovica,tridesettrogodisnjaka iz Viteza i atronomskog pojacanja u djelu Beckenbauera iz Kuang Fa. Idi bola tacno nekad mislim.da si puko ko kokica. Jbte ti koji si stari slobodas drkas na ovakve. Brato ne brini bit ce pojacanja i u Velezu. Jos kad krene armija grmit na svakoj tekmi. Fali Husicu jos jedan igrac. Nema on to. Bit ce gutavo ali ti ko da je doveo Pjacu i Roga
Jbg. nisam za podyebavanje dok Velez ne udje u PL. Sacekaj jos par dana. Sto se tice nije uopste ista stvar kao u Mostaru relacija Velez-Zrinjski u odnosu Sloga - Sloboda. Vecina navijaca koji su isli na utakmice Slobode subotom u nedjelju su bili na utakmicama Sloge. Ja nisam jer tada mi nisu bili zanimljivi, slijedecu sezonu mozda budu. Takodje pogledam i Proleter Tuzla, i OFK Tuzla sam neka da pogledao. Normala.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 16 jun 2017, 11:00, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

castro
Kontakt:

Post Postao/la castro » 16 jun 2017, 10:59

ove fukare vise prate Husica i city nego Slobodu.

vise bi voljeli da Sloboda ispadne, nego da Velez udje.
OJ SUZANA OBJESI SE TI, NEK LOZA TEČE NERETVOM DA PIJU ROĐENI !

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 16 jun 2017, 11:02

Probisvjet je napisao/la:
Jbg. nisam za podyebavanje dok Velez ne udje u PL. Sacekaj jos par dana.
De bola nije tebi 16. Radimo u miru bez ikakvih curenja informacija. Da ti sad napisem koji su se igraci nudili Velezu nebi vjerovao. Volimo kad se otkrije triling da slozimo fleš :D ne podcjenjuj ljude koji su sada u Velezu direktno i indirektno :wave:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 jun 2017, 11:07

De bola nije tebi 16. Radimo u miru bez ikakvih curenja informacija. Da ti sad napisem koji su se igraci nudili Velezu nebi vjerovao. Volimo kad se otkrije triling da slozimo fleš :D ne podcjenjuj ljude koji su sada u Velezu direktno i indirektno :wave:
Nisam ba nigdje spomenuo Velez. Kako je ispao nije mi do zayebancije na racun Veleza. Veliki klub BH i zelim sve najbolje. Ipak tuzlanski imaju prednost sto se tice simpatija. Ne zamjeri.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 16 jun 2017, 11:14

Nešto ne pratim puno ovu ligu ali mi je pažnju privukla zbog Veleža a evo sada i Sloge ili ti Tuzla City od sledeće sezone. Biće žestoka borba između ova dva kluba i slobodno mogu reći šteta što oba ne mogu ući u PL, kada vidim kako se radi aktivno u Veležu, a i kako Azmir ulaže u Slogu. Kako god ako ovo potraje ovako i jedne i druge vidim kao buduće prvoligaše i to dosta stabilne.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 16 jun 2017, 11:16

Brato niko od nas ne pise da cemo popisat Slogu dok ti potenciras o nekoj moci. Moze Sloga uci,moze Velez a mogu i Olimpic ili Zvijezda. Tacno ko da si sisao s Majevice pogledo jednu tekmu i vratio se u nju ko Tomislav Ivic. Ono ne mogu da vjerujem koje nebuloze pises. Treba ekipu novu uigrat,treba imati srece,treba mnogo toga. Moze i Rudar uci zato stipu te price.

Ne kazem ti da gotivis Velez ispred Sloge. I meni je Capljina draza od Slobode ali bar umjerenost i realnost u pisanju. Opet kazem moze svako uci. Imas Velez Slogu Zvijezdu i Olimpic koji isto pravi finu ekipu. Tu ce svak svakome uzimat bodove u ovoj smijesnoj ligi.
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 jun 2017, 11:44

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato niko od nas ne pise da cemo popisat Slogu dok ti potenciras o nekoj moci. Moze Sloga uci,moze Velez a mogu i Olimpic ili Zvijezda. Tacno ko da si sisao s Majevice pogledo jednu tekmu i vratio se u nju ko Tomislav Ivic. Ono ne mogu da vjerujem koje nebuloze pises. Treba ekipu novu uigrat,treba imati srece,treba mnogo toga. Moze i Rudar uci zato stipu te price.

Ne kazem ti da gotivis Velez ispred Sloge. I meni je Capljina draza od Slobode ali bar umjerenost i realnost u pisanju. Opet kazem moze svako uci. Imas Velez Slogu Zvijezdu i Olimpic koji isto pravi finu ekipu. Tu ce svak svakome uzimat bodove u ovoj smijesnoj ligi.
Nemam volje za raspravu o Velezu od kada je ispao u cvajtaru. Smo sto mogu pozeliti srecu nekada YU fudbalskom velikanu. Sve najbolje zelim.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 16 jun 2017, 11:52

Probisvjet je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato niko od nas ne pise da cemo popisat Slogu dok ti potenciras o nekoj moci. Moze Sloga uci,moze Velez a mogu i Olimpic ili Zvijezda. Tacno ko da si sisao s Majevice pogledo jednu tekmu i vratio se u nju ko Tomislav Ivic. Ono ne mogu da vjerujem koje nebuloze pises. Treba ekipu novu uigrat,treba imati srece,treba mnogo toga. Moze i Rudar uci zato stipu te price.

Nemam volje za raspravu o Velezu od kada je ispao u cvajtaru. Smo sto mogu pozeliti srecu nekada YU fudbalskom velikanu. Sve najbolje zelim.
Ma mogu ti samo reci da ide sve ko podmazano i nismo na normi. Sretno i Slobodi nekada solidnom Yu timu
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 16 jun 2017, 12:34

TNT je napisao/la:Nekontam sto Azmir ovo radi. Znam da je ljut da upravu Slobode, Jasmina i na koga vec nije u Tuzli ali na ovaj nacin se nesto svetiti i prkositi je bas bezze.
Ide naivno i negleda ko ce mu podapet i gdje moze past.
Njegov je problem sto nije "domaci" i zato ga i nemozemo porediti sa Musijom.
Ovo se dokazalo dok je bio u Slobodi. Par ljudi ga otjerase i djaba mu svi milioni sto je dao.
U nas nekad i nije sve u parama jer ima ovi i sa parama, prijateljima i dobro uhodanim vezama.
Mislim da Husic djaba gubi pare i da bi trebo okrenut se necem drugom. Nemoze on u tom gradu uspijeti.
Zbog čega se inati ? otkud tebi da se čovjek inati ?
Lik ima novac i kapital i hoće to da uloži i da osvaja trofeje, tj da se nadmeće i takmiči.
Zašto se ustvari igra fudbal i bilo koji sport ako ti nije težnja ka đšto boljem rezultatu ?
ako ima pare, želi i može dovodit igrače koji će mu izboriti ligu šampiona, neka izvoli, zbog čega to sad nazivati prkosom nekim i inatom ?
jel samo tzato što je klub iz TZ a nije Sloboda ?
Ma hajte molim vas čovjek je navikao na uspjeh i rezultate i ima svo pravo da ulaže i radi sa svojom ekipom šta hoće i to je jedini ispravan put, a ne tavorenje i igra samo da se igra, jer onda je upravo to bacanje para bez veze.....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 16 jun 2017, 12:43

Ovi baš onanišu na tog Husića :tokralju: :tokralju:

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 16 jun 2017, 12:50

Meni nije jasna nikako ta fama oko Husica, sta je lik neki milijarder, vlasnik hedge fonda il sta? Pola toskove uprave je bogatije od njega a vjerujem ima jos takvih klubova. Samo je pitanje tvrdoglavosti.
Ne vjerujem da ce on biti problem za Velez ove sezone.
TŽV!

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 16 jun 2017, 13:28

E svaka čast tuzlaci, Husic vam draži od Slobode a naguzio vas :tokralju: :tokralju:
Husic otac svih tuzlaka :lol:
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 16 jun 2017, 14:37

nije ovdje u pitanju Azmir Husić kao čovjek koji ulaže u sport, već je problem što su se nakačili na čovjeka pojedinci iz vlasti kojima je on ugrozio interese i talove, zbog čega su ga sklonili iz Slobode, pa ga sad blate kako umiju i kad stignu. Kako god da se osoba zove, ako ima novac i želi da ulaže u sport, privredu ili bilo šta, treba ga pustiti i ohrabriti i pozdraviti takve poteze. Ovdje nije riječ samo o Azmiru Husiću, već o tome da je on postao simbol osobe, kojoj je uskraćeno da iskoristi svoje potencijale, zbog toga što urožava talove vlastodržaca, a sigurno je da u BiH ima još Azmira Husića, samo što se o njima ne priča toliko.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 jun 2017, 14:55

atomac123 je napisao/la:Meni nije jasna nikako ta fama oko Husica, sta je lik neki milijarder, vlasnik hedge fonda il sta? Pola toskove uprave je bogatije od njega a vjerujem ima jos takvih klubova. Samo je pitanje tvrdoglavosti.
Toskova, Velezova i uprava Mladosti kod Kanja je neuporedivo bogatija od njega.

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 16 jun 2017, 15:27

paulus je napisao/la:
dvokorak je napisao/la:
Babatunde je napisao/la:GOŠK je ušao, mi ove sezone. Sloboda u k ko i uvijek. Da li ce se historija ponoviti sljedeće sezone :njanjanja: :njanjanja:
Prejak je velez. Kakvi su planovi za narednih 50 sezona? Ukoliko vas Husic ove sezone otrese za ulazak u PL ide prica kako vam promocija "na seljacki nacin nije potrebna" a ukoliko se kojim slucajem (a necete sigurno :D ) plasirate, ide nesto tipa " 'Ta ce ba Husic kamiondzija" zamisli koliko ste jaki kad vas "kamiondzija" penetrira :D
Kamiondzija je spremat ulozit ogroman novac , sa obzirom na mentalitet da nam lopovluk, potplacivanje , masovni kriminal ,ne smeta ni najmanje moze osvojit titulu ako hoce u pl. On ima nerascicenih racuna u pl. Ma vidjeces cirkusa, o ovoj sezoni niko rjeci nije napiso , nasi novinari , ako se ima sta iskopirat moze , a ic bavit se novinarstvom , jos istrazivackim , ma ajde
Totalno sam saglasan kad je rijec o licemjernom kvazi-novinarstvu jadnog nam podneblja. Zanimljivo je kako se sve vrijeme prica o necasnim radnjama samo jednog covjeka i ne razumijem kako nikakvi dokazi ne postoje vezano za sav taj kriminal Husic Azmira. Paulus, ko je po tebi najveci krimos ove lige, izuzev samog izopacenog Saveza, delegata i pijuna u zutim dresovima?
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 jun 2017, 15:50

AlemC85 je napisao/la:
atomac123 je napisao/la:Meni nije jasna nikako ta fama oko Husica, sta je lik neki milijarder, vlasnik hedge fonda il sta? Pola toskove uprave je bogatije od njega a vjerujem ima jos takvih klubova. Samo je pitanje tvrdoglavosti.
Cisto sumnjam, covjek je vjerovatno ulozio u fudbal zadnjih godina koliko oni svi zajedno.
Nisam Tuzlak, ali imam jarane koji su igrali za njeg, covjek je maksimalno postovao zato je sad Sloga na dobrom glasu.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 jun 2017, 15:56

ASD je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
Cisto sumnjam, covjek je vjerovatno ulozio u fudbal zadnjih godina koliko oni svi zajedno.
Nisam Tuzlak, ali imam jarane koji su igrali za njeg, covjek je maksimalno postovao zato je sad Sloga na dobrom glasu.
Velezova uprava je dosad u stadion ulozila milion i 500.000 KM i vratila skoro sve dugove prema poreznoj. Jos je ostao manji dio.

Velez ima 6 Husica u klubu, ne samo Hasica, koji su za 1 godinu uradili nemoguc posao.

Kad se zavrsi stadion, to ce biti vise novca nego sto je Husic ulozio u Slobodu. A gdje su nove klupske prostorije u Cernici, dosad vraceni dugovi i dugovi koji su jos ostali da se vrate, igracki kadar, novi parking, led semafor, vec naruceni reflektori.

A jos nije zapoceta izgradnja nove tribine do predionice.
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 16 jun 2017, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.