Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

velez_mostar
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la velez_mostar » 16 avg 2010, 17:06

Iskren da budem, nakon povrede Ibisevica, i citavu zadnju polusezonu u Bundesligi, kao i u nacionalnom timu Ibisevic je djelovao jako slabo, veoma tromo se kretao, nedostajalo mu je snage, gubio je koncentraciju, jednom rjecju bio mrtvi prosjek od napadaca, za razliku od polusezone u kojoj je postigao 18 golova.

Danas Vedo izgleda puno bolje, isto kao da je ojacao, kao da je dobio na samopouzdanju, zelja je veca, na brzini je poradio (koliko se na tom segmentu igre moze poraditi), stamina je bolja, jednom rjecju "dobar napadac".
Ovo je jos jedan pokazatelj kako se forma mijenja, i kako se sve moze postici radom, tako da se ne bi slozio s Analiticarom@ da je kloc, Vedo je veoma dobar napadac, i jos vise ce napredovati.

Sto se tice gola, pa nije se ni Dzeko bas puno razgulio, Pjanic mu je poslao savresnu loptu u prazan prostor, on je povukao i iza zadnje linije je uputio, i Vedo je to sve lijepo ispratio, isao na loptu, i finalizirao.(malo mi je nejasno kako zadnji igrac nije dosao do lopte, mogao je mozda uklizati), ali zasluge za gol idu podjednako Dzeki, Pjani, i Ibisevicu.

usput, gledajuci ove pripremne Hoff-a, pa oni zestoki pritisak na zadnju liniju prave, i vjerujem kako mogu opet neki vid iznenadjenja napraviti, za razliku od Wolfsa, koji kupuju neka bolja imena, a igra kriminalna.

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 16 avg 2010, 17:20

velez_mostar je napisao/la:Iskren da budem, nakon povrede Ibisevica, i citavu zadnju polusezonu u Bundesligi, kao i u nacionalnom timu Ibisevic je djelovao jako slabo, veoma tromo se kretao, nedostajalo mu je snage, gubio je koncentraciju, jednom rjecju bio mrtvi prosjek od napadaca, za razliku od polusezone u kojoj je postigao 18 golova.

Danas Vedo izgleda puno bolje, isto kao da je ojacao, kao da je dobio na samopouzdanju, zelja je veca, na brzini je poradio (koliko se na tom segmentu igre moze poraditi), stamina je bolja, jednom rjecju "dobar napadac".
Ovo je jos jedan pokazatelj kako se forma mijenja, i kako se sve moze postici radom, tako da se ne bi slozio s Analiticarom@ da je kloc, Vedo je veoma dobar napadac, i jos vise ce napredovati.

Sto se tice gola, pa nije se ni Dzeko bas puno razgulio, Pjanic mu je poslao savresnu loptu u prazan prostor, on je povukao i iza zadnje linije je uputio, i Vedo je to sve lijepo ispratio, isao na loptu, i finalizirao.(malo mi je nejasno kako zadnji igrac nije dosao do lopte, mogao je mozda uklizati), ali zasluge za gol idu podjednako Dzeki, Pjani, i Ibisevicu.

usput, gledajuci ove pripremne Hoff-a, pa oni zestoki pritisak na zadnju liniju prave, i vjerujem kako mogu opet neki vid iznenadjenja napraviti, za razliku od Wolfsa, koji kupuju neka bolja imena, a igra kriminalna.

Kao sto sam govorio Vedo je dobar napadac , i aBd nek ovu sezonu zabije 3-4 gola vise bit ce odlicno , povreda je bila preeteska a oporavak jos tezi .. MI navijaci smo ga trebali mnogo vise/bolje podrzati da osjeti da nije sam, al kod nas je dok zabija valja dok ne zabije trazi drugog.Vidjet cete ako Dzeko ne zabije u 3 utakmice gol pljuvanja po njemu...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 16 avg 2010, 17:45

analiticar_ je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
analiticar_ je napisao/la:Ono protiv Katra je Dzekin gol...on je sve odradio a ovaj samo postavio nogu i lopta usla u mrezu....Dzeko je odradio cijeli posao...
Vedo je dao gol ,sto nije na njegovom mjestu bio Zlatan, Miske ili Pjanic, zadesio se Vedo i to se pamti.
Jadna je tvoja logika ako ocekujes da neko primi loptu predribla 5 igraca i da gol.

Jednostavno Dzeko asist Vedo gol. ;)

Dzeko uradio 50% posla, Vedad 1% a ostatak onaj ko je Dzeki poslao loptu...Tako ja gledam na fudbal.... A sad je druga stvar sto se mase loze na statistiku....Nije dzaba da su napadaci najbolje placeni, zbog tih masa, jer mase prate i finansiraju fudbal..No ja fudbal gledam na drugaciji nacin...Npr ovdje su na forumu svrsavali svi na Dzekinih 20 i nekoliko golova u prosloj sezoni, no ja sam vise pratio Misketove asistencije....
vidis. a ja na to gledam ovako - dzeko 10%, onaj sto je dzeki dodao 20% , jos jedno 20% ibisevica, i najmanje 50% onog njihovog odbrambenog koji se prepao lopte. budimo realni, 99% ljudi koji i ne igraju fudbal bi u onoj situaciji ako nista drugo pruzili nogu, a i to bi bilo dovoljno da se uzme lopta i tako dzeko nebi dobio ni tih 10% za onu akciju ;(

ozbiljno sada, dzeko mi izgleda bas nekako ... truntavo u zadnje vrijeme, barem u ovih nekoliko prijateljskih (govorim o utakmici repke), al ja mislim da je to najvise zbog onih epskih transver saga i tako tih sitnica. ipak niko nemoze ostati ravnodusan na sve to, al valjda se sada vec pomirio s tim da ostaje jos jednu sezonu pa sada krene na bolje ;D
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 avg 2010, 15:44

2 goals and 2 assists in cup victory

Hi guys,

the first hurdle in the german cup is cleared.

We were the favorites in the match against the third division team Hansa Rostock and we lived up to expectations deservedly. Right from the start we've been on fire and played absolutely concentrated. After an unlucky ball from a Rostock' defender I passed the ball directly in the run of Demba and he scored the 1:0 icecold. Just a few minutes later it was my turn when I could reach a return pass from Rostock and marked our second goal. In this period of the match we managed it to put a good pressure on our opponent to enforce errors. And just like that I reached a missdirected pass again and passed it on to Peniel Mlapa who scored the 3:0. And again a few minutes later I got a perfect cross from Peniel and just had to chip it in. Here you can all the goals again if you would like to:

Unfortunately, we weren't determined enough in the second half to score more goals but all in all I'm satisfied with our performance. But we are aware that Werder Bremen on the next weekend will be lot a harder to play. They also won their cup match against Rot Weiss Ahlen with 4:0, but we will prepare ourselves this week as good as possible to let the good cup match a succesfull season start follow.

Take care and enjoy your week!

Vedo

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 17 avg 2010, 22:44

Bio malo na odmoru...vec tamo sam znao da je Vedo "silovao" Hansu... :mrgreen: Da Bog da on vazda vako lose igrao. I ne znam zasto nesto objasnjavate analiticaru i botu...to su dvojca djecaka kojima je dosadno i jos vas uspiju naloziti...i vi se raspravljate...nevjerovatno! :roll:

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 18 avg 2010, 00:42

vidi botaga se vratio... :mrgreen:
raduje me ovaj nastup vede,nadam se da je ovo znak da ce konacno biti konstantan....prvo gol za repku,pa sada ova dva gola..i vidi se na njemu da je zeljan igre,trci,trudi se,a uz to i golovi dolaze....
samo nek ovako nastavi....
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 avg 2010, 00:44

BaOrT je napisao/la:haj ti ibi ustani rano ujutro najedi se ko covjek
uzmi krampu ili lopatu pa radi u tom selu
okopavaj krompir pusti ti fudbal
Ma nije ti on jarane ni za krampu, vidis kako je slab fizicki. Nego Dzeko je kao rodjen za okopavanje krompira. Dodji ti na sljedecu tekmu sa krampom pa vidi je li zainteresovan za poslovnu saradnju. Bolje mu je nego u Wolfsburgu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 avg 2010, 00:50

BaOrT je napisao/la:haj ti ibi ustani rano ujutro najedi se ko covjek
uzmi krampu ili lopatu pa radi u tom selu
okopavaj krompir pusti ti fudbal
Poljoprivedna reprezentacija BIH.
Ali bi onda traktoristu morali dovesti na ''kormilo'' :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 avg 2010, 09:13

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 avg 2010, 10:39

Season 2010/2011 - it's finally starting off!

Dear friends,

an unbelievably intense preparation is finally coming to an end on Saturday - the new Bundesliga season is starting off!

I'm so excited about the minutes right before the match is starting and I'm standing together with my mates in the players' tunnel, hearing the crowd from the stands and then finally...the new season will start! It's a real highlight for me personally to have the first match at home in the Rhein-Neckar Arena because the atmosphere is just incredible.

The preparation was really successful. We had two training camps in Baiersbronn (Germany) and Leogang (Austria) and proved in the test matches that everyone can count on us in the next season. Thank god we hadn't got any injuries and the new players integrated as great as the players from the U23 team. For me personally the wins again Sunderland and Rostock were pretty important because my self-confidence grew a lot, especially in the match against Rostock I was on fire with two goals and two assists. Due to the fact that we never won against Werder Bremen in the Bundesliga before I'm expecting a tough match, but I'm sure we have good chances to actually win this time. Bremen could also win their cup match with 4:0 and after the 3:1 against Sampdoria Genua they are already with one foot in the Champions League' group stage. I promise you that I'll do everything to start this season successfully!

Thank you so much for your support during the pre-season!

Vedo

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 21 avg 2010, 11:23

danas i od njega ocekujemo pogodak!!! :)))))

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 21 avg 2010, 11:29

Zabiti ce danas Vedo. Mislim da ce cak Hoffenheim pobjediti. Werderu je vaznije da ode u LP.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

BH_Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH_Patriot » 21 avg 2010, 11:36

SRETNO DANAS VEDO
NE DAJ SE BOSNO !!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 avg 2010, 15:51

Nisi pogodio, ali si napravio budalu od svog čuvara. Bravo Vedo, ti si najzaslužniji za ovaj pogodak.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 21 avg 2010, 15:52

Uh sto ih Vedad pobaca covjece,

jeli ovo njegova asistencija ili ?

Jao Glupog Komentatora na EuroSportu 2
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

n0body
Kontakt:

Post Postao/la n0body » 21 avg 2010, 15:52

Ibisevic najbolji do sada

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 21 avg 2010, 15:53

bas tako kako ih je pobaco,vidi se da je pun samopouzdanja...bravo Vedade
1921-2011

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 21 avg 2010, 16:00

Ovo je Vedina sezona siguran sam,stariji je,ozbiljniji,jaci nego ikad!!!
Evo minijatura od malo prije pa kacite ako hocete na YT ;)

Kod: Označi sve

http://www.2shared.com/file/RUA0YaUm/Majstorija_Ibisevic.html
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 21 avg 2010, 16:11

bravo kralju
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 21 avg 2010, 16:12

Vedo King !

Kada igra on igra i Hoff
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.