Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

juznjak>
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la juznjak> » 16 avg 2010, 22:32

Portillo je napisao/la:I hocel opet kolega Hadzic prenosit tekmu? :mrgreen:
iskreno nadam se da nece :lol: :roll:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 16 avg 2010, 22:41

juznjak> je napisao/la:
Portillo je napisao/la:I hocel opet kolega Hadzic prenosit tekmu? :mrgreen:
iskreno nadam se da nece :lol: :roll:
A de ti meni iskreno reci, gdje cu ja moci gledati tu tekmu.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 avg 2010, 22:46

Koliko sam video nema na OBN-u,ima na AS1.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 19 avg 2010, 23:01

Mladi Argentinac Eduardo Salvio, koji je u zimskom prelaznom roku stigao u Atletico Madrid iz Lanusa kao veliko pojačanje, posuđen je portugalskom prvaku Benfici na jednu sezonu.
"Očekujem odličnu sezonu u dresu Benfice. Došao sam u ovaj klub da uspijem, želim naslov prvaka u Portugali u što bolji plasman u Ligi prvaka. Imao sam ponudu i Porta, ali sam se za Benficu odlučio zbog svojih zemljaka Javiera Saviole i Pabla Aimara. Kada sam čuo da se Benfica zanima za mene nisam se dvoumio", rekao je Salvio na predstavljanju.

Salvio je za deset miliona eura doveden kao veliko pojačanje u Atletico, ali se pored Aguera i Forlana nije uspio izboriti za mjesto u prvoj postavi. Ovog ljeta je doveden i Diego Costa, pa se Salvio odlučio na posudbu u Benficu.

8-)
Jako dobar igrac i velika nada nadam se da ce pokazati u Benfici kvalitet sretno mu !

Portillo@ izgleda da cemo morati gledati na internetu :cry: Devil@ koja je to TV imali na Kablovskoj :?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 avg 2010, 23:37

To ti je, ako se ne varam, Arena Sport. Niti jedan kablovski operater u mom gradu nema u ponudi AS1. :(
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 avg 2010, 23:38

Jeste Arena,nego imate snimak od 23:15 na RTRS-u u petak,malo mi je to cudno ali eto oni daju snimak.To sam video nekidan kada sam gledao sta prenose od rukometa.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 19 avg 2010, 23:39

Imal' na Astri zna li ko? Mozda bi moglo bit na onim svapskim ili na TeleMadrid

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 19 avg 2010, 23:46

Devil je napisao/la:Jeste Arena,nego imate snimak od 23:15 na RTRS-u u petak,malo mi je to cudno ali eto oni daju snimak.To sam video nekidan kada sam gledao sta prenose od rukometa.
mislis super kup evrope Inter - Atletico ce biti u snimci i to na rtrs-u....Otkud njima to pravo, prosle godine nije niko to prenosio. da nece biti na bht-u ili ftv dok je snimak na rtrs-u :? :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 avg 2010, 23:50

vuvu_zzz je napisao/la:
Devil je napisao/la:Jeste Arena,nego imate snimak od 23:15 na RTRS-u u petak,malo mi je to cudno ali eto oni daju snimak.To sam video nekidan kada sam gledao sta prenose od rukometa.
mislis super kup evrope Inter - Atletico ce biti u snimci i to na rtrs-u....Otkud njima to pravo, prosle godine nije niko to prenosio. da nece biti na bht-u ili ftv dok je snimak na rtrs-u :? :roll:
Da,evo ti njihov program za petak 28.
http://rtrs.tv/tv/raspored.php?date=2010-08-27
Za BHT jos nije izasao program za taj dan,a na FTV me mrzi gledati.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 avg 2010, 16:38

Ima prenos na BHT-u od 20:35.

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 20 avg 2010, 16:44

Gdje to nadje cuj na BHT ja gledo maloprije nema nista :S .
Samo jedan klub Velež Mostar

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 avg 2010, 16:46

Adnel je napisao/la:Gdje to nadje cuj na BHT ja gledo maloprije nema nista :S .
Malopre mi rodjak sa posla doneo Dnevni Avaz i onaj dodatak sto izlazi u njemu petkom.

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 20 avg 2010, 16:48

Aha Mislis Extra tako se zove dodatak ima pregled programa sve do sljedece subote.
Samo jedan klub Velež Mostar

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 avg 2010, 19:27

Devil je napisao/la:Ima prenos na BHT-u od 20:35.
Kako lijepa vijest :D Sinoc na turniru u Heulvu Atletico pobjedio 3 WANDERERS 0 a u prvoj tekmi izgubio od Sportinga Gijona sa 1-0 :roll:

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 20 avg 2010, 19:28

Devil je napisao/la:
Adnel je napisao/la:Gdje to nadje cuj na BHT ja gledo maloprije nema nista :S .
Malopre mi rodjak sa posla doneo Dnevni Avaz i onaj dodatak sto izlazi u njemu petkom.
haha jesil procitao onu najavu, kaze: "na teren ce istrcati sve same klase poput Snejidera, Forlana, Milita, Aguera, Ujfalusija" heh gdje li Ujfalusija ubode :D
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 21 avg 2010, 15:32

Cuj BHT prenosi. Aj fino.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 22 avg 2010, 00:24

Sretno komsije, mozda je malo rano, al aj...

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 23 avg 2010, 13:20

Osvajač Lige prvaka Inter i osvajač Evrospke lige Atletico Madrid će se u petak boriti za naslov evropskog Superkupa.
Ostalo je još nekoliko dana do utakmice Superkupa Evrope, a novinarima u Madridu se povodom ovog duela obratio Filip Luis, igrač koji je u Atletico stigao iz Deporitva.

"Inter ima velike igrače, ali isto tako i mi. Prije svega mislim na Sergija Aguera i Diega Forlana koji su također zastrašujući igrači. Obje ekipe imaju kvalitetne igrače", kazao je Filipe Luis na press konferenciji za novinare uoči utakmice evropskog Superkupa s Interom, koja se igra ovog petka.

"To će biti zanimljiva utakmica, ali želimo osvojiti trofej. Ako postoji favorit, onda to sigurno nismo mi, jer je Inter prošle sezone osvojio Ligu prvaka. Naš cilj je osvojiti ovaj naslov. Znamo da je teško, ali sve se može dogoditi i zbog toga smo spremni", dodaje Luis koji je ovog ljeta u Atletico stigao iz Deportivo La Corune za 12 miliona eura.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 25 avg 2010, 13:46

Urugvajski napadač Diego Forlan priželjkuje trijumf njegovog Atletico Madrida u duelu sa Interom koji se igra u petak. Riječ je o utakmici evropskog Superkupa.
Osvajač Lige prvaka Inter i osvajač Evropske lige Atletico Madrid u petak će u Monacu odmjeriti snage. Iako je uloga favorita pripala Neroazzurrima, Diego Forlan vjeruje da on i njegovi suigrači mogu iznenaditi aktuelnog prvaka Italije i Evrope.

"Inter ima jako kvalitetne igrače. No, europski Superkup osvaja onaj ko pobijedi samo jednu utakmicu, a mi ćemo pokušati iskoristiti naše šanse. Nadam se pobjedi Atletica, to bi uistinu bilo fantastično za nas. Gledao sam Inter protiv Rome u subotu navečer i primijetio sam da imaju istu bazu kao prošle sezone", kazao je napadač Atletica Diego Forlan, te dodaje:

"Inter radi jako dobro na kolektivnoj i individualnoj razini. Spektakularan su i kompletan tim i zaslužili su da prošle godine osvoje Ligu prvaka."

Urugvajski reprezentativac se za kraj osvrnuo na špekulacije koje ga povezuju sa Manchester Unitedom i pojedinim evropskim klubovima.

"Uvijek sam govorio da sau to samo glasine. Nije stigla još nijedna ponuda. Ostalo mi je još tri godine ugovora i jako sam sretan u Madridu".
8-)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 25 avg 2010, 15:34

Benítez: "El Atlético se ha reforzado mucho, no somos favoritos"

Atletico se pojacao mnogo ,nismo favoriti . 8-)

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.