FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 15 jun 2017, 22:28

BelminM23 je napisao/la:
High je napisao/la:
Mokes je napisao/la:

:opaopa: :opaopa: :opaopa:
Vjerujem da je krivo tvojoj generaciji što ste rođeni nakon ove utakmice. :kafa:
Mogu slobodno reći da sam nakon ove utakmice počeo navijati za Sarajevo.

Cluja se malo slabije sjećam, ali od Orebra je sve krenulo, barem za mene.

Dječak od 14 godina. :mrgreen:

High, očekivanja od nove pjesme?
Ako je to bio tvoj izbor, a ne nagurivanje ljubavi od tvojih, onda tim bolje. Uvijek sam bio protiv trenda da se odmalehna djeca, čim se rode, bez ikakvog njihovog izbora, umotaju u boje nekog kluba, pa poslije, kad porastu, samo nastave to što im je nametnuto. To je čisto ispiranje i to je rigidno nametanje nečeg. Slobodni izbor je najbolji.

Maloprije sam vidio isječak. Obećava. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 15 jun 2017, 22:34

DenchiNL je napisao/la:
Evander je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la: ne kontaš banalne stvari , to što mu se ne nude pare , ne znači da nemamo niti da mu se neće ponuditi ako/kad pokaže nešto....
jedino menadžeri skiče i cvile zbog koraka nove uprave, navijačima i fudbalerima je to ok.... :wave: :kafa:

je li ikom poznato zvuči ova podvučena rečenica :D
ode kartel :urnebes: :rol:
Mrs u PM papak!
omaklo ti se , nisi ti bezze pljuvo ;) sve je jasno :wave:
Moram ti se izvinuti.
Napiso si banalne, a ja sam procitao "balvane".
Sorry, moja greska.
Povlacim post iznad i izvinjavam se jos jednom.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 15 jun 2017, 22:37

High je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:
Ako je to bio tvoj izbor, a ne nagurivanje ljubavi od tvojih, onda tim bolje. Uvijek sam bio protiv trenda da se odmalehna djeca, čim se rode, bez ikakvog njihovog izbora, umotaju u boje nekog kluba, pa poslije, kad porastu, samo nastave to što im je nametnuto. To je čisto ispiranje i to je rigidno nametanje nečeg. Slobodni izbor je najbolji.

Prvu susretanje sa domaćim fudbalom i ljubav se desila. :ljepota: Legenda Reala završila svoju eru u Realu iz Madrida, tako da se moralo nešto pronaći i hvala Bogu našao sam smiraj(ako se ovo tako može nazvati :lol: ) u FK Sarajevo.

Sljedeće sezone prskanje Saida po bugarima, još više ljubav porasla (ugovor doživotno dati Saidu Husejinoviću).

Vakat je bio da nešto izbaci ove godine, hit u najavi. :salut:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 jun 2017, 22:44

I kad cemo vec jednom mi navijaci prestati pricati ko koliku platu ima?
Za to treba da nas zaboli neka stvar, ne placamo mi iz svog dzepa. Da li ce Petrak imati 4 ili 6 hiljada, to ne treba da nas zanima niti malo, treba da nas zanima kakav ce biti na terenu.
Mi trebamo prizeljkivati dobre igraca, o parama neka brinu oni koji su placeni za to.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 15 jun 2017, 22:45

slika
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

streamnavijac
Kontakt:

Post Postao/la streamnavijac » 15 jun 2017, 22:47

Zagor je napisao/la:slika
Brate ne razumijem ti se ja u ovu tehnologiju. :mrgreen:
Sta je ovo. :hmmmmm:
I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'

Muhammad Ali

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 15 jun 2017, 22:48

Nedimov instagram profil. Objavio neku sliku sa treninga igraca naseg tima.. I neki tuzni smajlij stavio.. I eto ovaj ga pita, on mu odgovara da ne ide nigdje.sad sta se tu misli nemam blage
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 15 jun 2017, 22:53

:kafa:slika

streamnavijac
Kontakt:

Post Postao/la streamnavijac » 15 jun 2017, 22:57

Zagor je napisao/la:Nedimov instagram profil. Objavio neku sliku sa treninga igraca naseg tima.. I neki tuzni smajlij stavio.. I eto ovaj ga pita, on mu odgovara da ne ide nigdje.sad sta se tu misli nemam blage
Nisam jos nikad otvorio taj instagram, i ovo mi je previse. :)

Hvala. :thumbup:

Situacija je. :crazy:
I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'

Muhammad Ali

High

Post Postao/la High » 15 jun 2017, 22:58

Možda psuje kob, jer nema 15 kg više!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 15 jun 2017, 22:58

Na ono što je Vinko Soldo pristao, kod Kalaice očito ne prolazi. Desetak mjeseci već pregovaraju ali uvijek priča staje kad se bace cifre na stol. Kalaica, kako doznajemo, traži "kamione i avione". S druge strane, Zoran Mamić ne želi mu dati ni kune više od ugovora koji se nudi njegovim talentiranim vršnjacima.

Argumente je trener i sportski direktor pronašao u nedavnoj odluci kluba da svi talenti na pragu punoljetnosti mogu dobiti identičan ugovor. Nećemo se lagati, naravno da postoje izuzeci, ali i talent Ante Ćorića je izuzetak...

Uostalom, što sprečava Kalaicu i Soldu da za sezonu, dvije naprave iskorak, nametnu se kao prve stoperske opcije i izbore se za nove ugovore? Ovako bi različite cifre među klincima lako mogle dovesti do narušavanja harmonije u svlačionici, ali i opasnog presedana. Ako Kalaica i dobije cifru koju traži, što sprečava nadolazeće generacije da zauzmu identičan stav u pregovorima? A to je ipak nešto što si Dinamo ipak ne smije dopustiti.

Epilog? Ili će se cifra svesti na normalne okvire ili slijedi suspenzija do isteka aktualnog ugovora a onda "kuda koji, mili moji".
Možda će primjeri Murića i Brodića obeshrabriti Kalaicu na tom putu, a opet možda se rizik isplati... Ovaj slučaj neodoljivo podsjeća na onaj Filipa Benkovića koji se dugo tvrdoglavio, a kada je potpisao ugovor, dobio je priliku i sada u CV-ju ima nastup u Ligi prvaka. Pametnom dovoljno.

Klub iznad svega!

Velika je steta i za Klub i za Nedima sto ima lose savjetnike i vec druge po redu dragocjene seniorske pripreme propusta ali Boze moj, imat ce se kad kajati svi zajedno.

Ja bih volio da mi svi zajedno imamo vise razumijevanja za nase mladje igrace koji u buducnosti budu potpisivali ugovore i dobivali sansu u prvom timu.

A Nedim, **** Nedima, svaki klub ima svoje Nedime, i uvijek ce ih biti.

Smetljari potpisu 9 juniora, i dadnu im po 300-400 KM, a Nedimu malo milja....

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 jun 2017, 23:01

BelminM23 je napisao/la:
High je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:

Prvu susretanje sa domaćim fudbalom i ljubav se desila. :ljepota: Legenda Reala završila svoju eru u Realu iz Madrida, tako da se moralo nešto pronaći i hvala Bogu našao sam smiraj(ako se ovo tako može nazvati :lol: ) u FK Sarajevo.

Sljedeće sezone prskanje Saida po bugarima, još više ljubav porasla (ugovor doživotno dati Saidu Husejinoviću).

Vakat je bio da nešto izbaci ove godine, hit u najavi. :salut:
Kasno si ti buraz počeo onda :P ja se sjećam potopa od Bešiktaša na Koševu, suza k'o da mi je neko umro. Cijeli komšiluk za Želju navijao, ja k'o dijete napravim zastavicu Sarajeva od papira, stoka mi podere. Nikad im halalit neću. :cry:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 jun 2017, 23:06

Evander je napisao/la:Petrak bi bio napredak. Dobar igrac, puno bolji od Rustemovica. Stojceva ne zelim. Dosta vracanja istrosenih bivsih igraca.
Ta nas politika nigdje nije dovela.
Želiš reći da navijači prizvaju povratak istrošenog igrača. Po čemu je istrošen :?:
SRETAN BROJ - 1725

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 15 jun 2017, 23:06

skoroalen je napisao/la: Kasno si ti buraz počeo onda :P ja se sjećam potopa od Bešiktaša na Koševu, suza k'o da mi je neko umro. Cijeli komšiluk za Želju navijao, ja k'o dijete napravim zastavicu Sarajeva od papira, stoka mi podere. Nikad im halalit neću. :cry:
A da sam iz Sarajeva, možda bih od ranije počeo, ovako kao seljačko dijete iz Doboja, gdje nisi imao šta od lokalnog pratiti osim rukometnog turnira, onda si morao nalaziti alternativu uz TV i najboljeg fudbalera svijeta Raula. :D

suarez000000
Kontakt:

Post Postao/la suarez000000 » 15 jun 2017, 23:07

@kinosvra jel petrak zavrsen ? Danas izjavi da traži ino angazman.

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 15 jun 2017, 23:10

suarez000000 je napisao/la:@kinosvra jel petrak zavrsen ? Danas izjavi da traži ino angazman.
Zavrseno sve, sutra bi trebao potpisati.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 jun 2017, 23:15

Šteta prava ovo s Nedimom. I mene nerviraju te priče o plati i njegov lagodan život u vrijeme kad bi trebao da se 100% posveti klubu i treningu, al' grehota će bit ako ga izgubimo. Iako mi je drago što uprava pokazuje karakter, bojim se da ga na krivim ljudima pokazuje. Tačnije, da su odabrali slabu kariku da petlju treniraju. Nadat' se da će ovo izać' na dobro.
Stojčev nije istrošen, za cijelu ligu je i sad Juan Mata. Od same pomisli na vezni red Petrak - Sarić - Stojčev se naježim. Mislim da bi taj trojac nadmašio i Tomić - Petrak - Bilbija, što znači da bismo imali najbolju sredinu u ligi. I onda samo još napadač i na konju smo. Obraduj nas Gospodaru u zadnjoj trećini ovog mubarek mjeseca. Amin.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 jun 2017, 23:16

kinosvra je napisao/la:
suarez000000 je napisao/la:@kinosvra jel petrak zavrsen ? Danas izjavi da traži ino angazman.
Jel prije il poslje dzume :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

suarez000000
Kontakt:

Post Postao/la suarez000000 » 15 jun 2017, 23:22

@kinosvra jel petrak zavrsen ? Danas izjavi da traži ino angazman

:thumbup:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 jun 2017, 23:28

Petrak je igračina, ko je pogledao barem dvije utakmice Zrinjskog ove sezone mogao se uvjerit. Ovo će nam bit ogromno pojačanje u sredini.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”