Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Los*Blancos
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Los*Blancos » 21 avg 2010, 08:16

Danas, na naslovnoj bosanski dijamant , MARCA slika
Madrid otvorio vrata Dzeki, "9" od wolf se peca, Mou priznao, Llorente i Drogba druga opcija, interes koji imaju njemci za V.der Varta mogao bi olaksati transfer
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 21 avg 2010, 08:23, ukupno mijenjano 3 puta.
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 21 avg 2010, 08:19

dajte mi reci sta je sa onim euro sportom **** ga corba pa hocu da gledam hofenheim dana s. mogu samo reko neta..:((((....neznam moram zvat kablovsku nema drugee...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 21 avg 2010, 11:39

Kao sto rekoh Dzeko i ako ostane odigrat ce na visokom nivou sigurnu,al njemu treba izazov on e ovu ligu prekucao ;)
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

BH_Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH_Patriot » 21 avg 2010, 11:42

De mi recite neku listu programa na kojim se moze gledati Hoffenheim osim Eurosport2.
Na netu nemogu gledat.
NE DAJ SE BOSNO !!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 21 avg 2010, 11:44

miralem444 je napisao/la:dajte mi reci sta je sa onim euro sportom **** ga corba pa hocu da gledam hofenheim dana s. mogu samo reko neta..:((((....neznam moram zvat kablovsku nema drugee...
kako sam ja skontao na eurosport2.rs ,taj srpski,nema bundes lige vise,nego na tim drugim eurosportovima2 koji naravno nemaju na vecini nasih kablovskih operatera u BiH
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 21 avg 2010, 11:51

JuveSissoko je napisao/la:
miralem444 je napisao/la:dajte mi reci sta je sa onim euro sportom **** ga corba pa hocu da gledam hofenheim dana s. mogu samo reko neta..:((((....neznam moram zvat kablovsku nema drugee...
kako sam ja skontao na eurosport2.rs ,taj srpski,nema bundes lige vise,nego na tim drugim eurosportovima2 koji naravno nemaju na vecini nasih kablovskih operatera u BiH
ja imam eurosport srpski i sinoc sam gledao Bayern-Wolfsburg :?

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 21 avg 2010, 11:53

e jbga ovdje su nam uvalili neki eurosport2 gdje nema vise njemacke,nista ,jbe lud zbunjenog :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 21 avg 2010, 12:00

Evo ovdje mozete procitati sta Marca pise o Dzeki. Trebate imate Zinio Reader na Pc-u. Molio bi nekoga ko zna spanski da nam napravi kraci sazetak teksta.

http://se.zinio.com/reader.jsp?o=int&pu ... =202859029

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 21 avg 2010, 12:01

Ja ne znam jestel vi upratili sinoc sta je Edin sve uradio, pored gola, imao je jos dvije -tri dobre prilike na zalost nije ih realizirao, a sto se tice odbrane i njegovog ucinka tu je također fantstican. 70% ubacaja iz prekida bayerna Edine je docekao i izbio iz 16 metara e to je odika velikih igraca, i u napadu i u odbrani se pokazati.

Edin = Van Basten
Mes Que Un Club

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 21 avg 2010, 12:31

mrjasmin je napisao/la:Evo ovdje mozete procitati sta Marca pise o Dzeki. Trebate imate Zinio Reader na Pc-u. Molio bi nekoga ko zna spanski da nam napravi kraci sazetak teksta.

Imam istu molbu bas me zanima ovaj tekst :)
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 21 avg 2010, 12:37

Real ima previse igraca i mogli bi ponuditi 3-4 igraca za Dzeku. Valjda bi oni kreteni prihvatili. Recimo VDV, Drenthe i jednog Diarru

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 avg 2010, 12:40

Edo nastavio tamo gdje je stao, izgleda da su imali posebnu kameru za njega :P , glavni igrač, shvatio je Hoeness da bi Wolfsburg bio prosječna ekipa bez Edina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 21 avg 2010, 12:44

Hocete da vam ja prevedem ??
Samo jedan klub Velež Mostar

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 21 avg 2010, 12:45

Adnel je napisao/la:Hocete da vam ja prevedem ??
Ma moze ako znas spanski ha ya
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 21 avg 2010, 12:50

mrjasmin je napisao/la:Evo ovdje mozete procitati sta Marca pise o Dzeki. Trebate imate Zinio Reader na Pc-u. Molio bi nekoga ko zna spanski da nam napravi kraci sazetak teksta.

Bosanac u 2 godini postigao 48 golova u Bundesligi
"San od Mou se zove Dzeko"

Madrid je za njega pitao u junu ali velika cijena koju su njemci rekli, povukla je sve..interes Wolf prema V.der Vartu otvara mogucnost.

Edin Dzeko je uz Drogbu i Llorenta napadac koji se najvise svidja J.Mourinhi.Real Madrid je u junu pokazao interes ali cijena koju trazi njemacka ekipa je blizu 40 mill eura i odma je povukla predstavnike Real Madrida..Wolf je citavo ljeto trazio Diega, nakon sto su vidjeli da ga nemogu dovesti, zelja im je V.der Vart, Real Madrid ce u posao uci samo ako se ukljuci E.Dzeko,..Igrac je u 2 godine zabio 48 golova sto puno pokazuje o kakvom se napadacu radi..Jedini problem je njegova cijena koju trazi Wolf..u sport.diraktivi kluba svi se slazu da je golgeter, jak, potencijal veliki, igrac koji moze da igra na Santiago.B..Problem moze predsavljati i Vder Vart koji je rekao da nezeli iz Madrida da ide nigdje " da bi za njega to bio korak nazad" jedina opcija kad bi napustao RM bila bi odlazak u Man.Und, jer su klub koji svake sezone zeli titulu u prv.eng, i igra u LP, dok ostale opcije za njega pred.korak u nazad..Real Madrid ce zadnje snage da ukljuci prema Edinu Dzeki kako bi zadovljio svog trenera koji ga od samog dolaska zeli u klubu, naravno da se pojaca konkurencija PIPITI,BENZEMI..

Urednik ovih madridski novina MARCA o E.Dzeki
"9" u stilu Drogbe
E.Dzeko rodjen u Sarajevu 1986, dosao je u Wolf iz ceskih Teplica ljeti 2007..Kostao je 4 mill eura Wolf i sigurno je najveca investicija kluba u historiji, u zadnjih 2 godine postigao je 48 golova, osvojio je titulu 2009 iako wolf spada u klub koji je iza HSV,Bayern.M,W.Bremen,BVB..
Visok je 192 cm, vrlo opasan u sesnestercu, igra sa obadvije noge vrlo dobro, cesto ide na krilo, perfektan je za igru direktnu, udara glavom vrlo dobro..Fizicki je vrlo jak, iako je vrlo visok ima vrlo dobru kontrolu lopte, brz je zbog vrlo dugog koraka kojeg ima, on je jedno oruzje za postizanje golova.Njegova eksplozija se poredi sa D.Drogbom, daje razlika u timu, svi veliki klubovi su pitali za njega ali svi su se povukli jer Wolf je postavio preveliku cijenu..Trenutno jucer je debitovao u novoj sezoni Bundeslige protiv Bayern.M na Alianz Areni i postigao 1 gol...??Ko zna mozda mu je to posljednji u Bundesligi??

Arhiva: E.DZEKO
17.3.1986
Sarajevo, 192 cm, 84 kg
klubovi:
03-04 Zeljeznicar 20 utkm/4 g
04-05 Zeljeznicar 20 utkm/1 g
05-06 Teplice 28 utkm/9g
06-07 Teplice 30 utkm/13g
07/08 Wolfsburg 32 utkm/9g
08/09 Wolfsburg 42 utkm/36g
09/10 Wolfsburg 48utkm/29g
10/11 Wolfsburg 2utkm/1g

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 avg 2010, 13:44

Rekao je Mourinho da mu treba jos jedan napadac, Dzeko bi im bio perfektan. A i za njega je RM perfektna opcija. ALi kao sto znamo Hoenes ga ne zeli pustiti, odu li on i Miske Wolf ce igrati u cvajti iducu sezonu.

Bez_komentara
Kontakt:

Post Postao/la Bez_komentara » 21 avg 2010, 14:37

Eh da je sreće...

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 21 avg 2010, 15:14

Bez_komentara je napisao/la:Eh da je sreće...
Ako bog da slika

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 21 avg 2010, 15:17

Ako Dzeko ode teska srca moram poceti navijati za RM al preci cu preko toga samo neka ode :p
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 avg 2010, 15:25

Ako dosad nije otisao, nece ni sad.
Neka njega u Wolfsima, stvarno je sinoc bilo lijepo vidjeti kako dva BH asa sami razvaljuju Bayern. U tome uzivam i tesko mi je zamislit da se Miske i Edo rastanu. Sigurno su top 3 tandema u Svijetu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Drum i 17 gostiju.