P.S Naprijed Zeljo ljubavi moja!!!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zadnje dvije tekme koje smo izgubili u ligi primili smo golove na otvaranju utakmice,tacnije u 7 min.Prosle sezone u Tuzli,i ove u Travniku...to je ravno samoubistvu,imajuci u vidu s kakvim ekipama igramo,jer kasnije se veoma tesko vratiti...jos ako sudija ima svoj dan
to je nemoguca misija.Danas ocekujem musku igru,ako treba da nekom i mi nogu slomimo,izgleda samo tako ove neke ekipe ce doci tobe.Nadam se bodu,a o trici necu ni da pomisljam...moja ekipa je vec na putu,zelim im sretan put i da se vrate nasmijani
i s pjesmom
Ja nemogu nazalost,moram na posao (treca smjena
)pa tako da cu biti na telefonskoj liniji...
1921-2011
Ko je rek'o da se u Travniku ništa nije moglo, nema pravo ni danas ničemu da se nada i treba da šuti dok tamo neki Jogunčić proglašava ŽELJU starom mušterijom. Za takve, izgubili smo onda kada je Glavaš rekao da želi pobjedu.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Samo tri boda dolaze u obzir!
Uprvo tako.Željovac je napisao/la:Ko je rek'o da se u Travniku ništa nije moglo, nema pravo ni danas ničemu da se nada i treba da šuti dok tamo neki Jogunčić proglašava ŽELJU starom mušterijom. Za takve, izgubili smo onda kada je Glavaš rekao da želi pobjedu.
Dok pojedinci mislie da Zeba i ekipa trebaju da cuvaju i štite svoje skupocjene noge, naš ce Jogunčić javno preko medija proglašavati "redovnim mušterijama" kao i Varupa,Šiljak,Sarajčić i ostali mesari iz Travnika.
Jer mi zaista i jesmo redovne mušterije takvim timovima ako pogledamo dosadašnje statistike, i bicemo i dalje dok god bude price tipa "mi smo neki viši nivo,a oni su mesari niži nivo, necemo da se spuštamo na taj nivo bla bla bla"
Nema frke, spustice nas takvi mesari ako necemo sami.
smrt fasizmu sloboda-ZELJO 0:2 
Udri jace Manijace , sa Juga kao grom , od kad sam se rodio Zeljo je u srcu mom !
I treba da ih cuvaju i da stite...ti i svako drugi bi dizao noge! To moraju da rade ako zele da nastave se baviti sportom uopste!Mandrak je napisao/la: Dok pojedinci mislie da Zeba i ekipa trebaju da cuvaju i štite svoje skupocjene noge
Problem je bio sto nisu vratili ili pokusali vratiti...
Jedno je biti glup i ne dici noge kada ti igrac uljece u kuk, a drugo odigrati u kost.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
kako mi para oci ovo "futbalski" na grbu slobodeSeyo_TM je napisao/la:Sloboda - Željezničar, najava
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sl ... car-najava
a jbg...nije do nas...sladoled je napisao/la:kako mi para oci ovo "futbalski" na grbu slobodeSeyo_TM je napisao/la:Sloboda - Željezničar, najava
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sl ... car-najava
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Zna li neko koliko je prodato do sada ovih godisnjih i polugodisnjih, jer bas me zanima..
Jako sam kivan na ovakve poput Joguncica, i bas zato sam ubjedjen da cemo ih dobiti danas. Kao da je Maldini ili Nesta sa svojim Milanom, a igraju protiv Chieva, pa kao nemaju oni tu sta traziti, oni su nam redovna musterija.
Eh svasta.
A prosle godine su nas jedva dobili tamo, a ovamo dozivjeli debakl, a sada imaju goru, a mi duplo bolju ekipu.
Nadam se samo da nece biti krvavih startova, i da cemo mi prvi postici gol pa da se oni moraju otvoriti, a mi cemo onda da udaramo i pucamo kontre.
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA
Jako sam kivan na ovakve poput Joguncica, i bas zato sam ubjedjen da cemo ih dobiti danas. Kao da je Maldini ili Nesta sa svojim Milanom, a igraju protiv Chieva, pa kao nemaju oni tu sta traziti, oni su nam redovna musterija.
Eh svasta.
A prosle godine su nas jedva dobili tamo, a ovamo dozivjeli debakl, a sada imaju goru, a mi duplo bolju ekipu.
Nadam se samo da nece biti krvavih startova, i da cemo mi prvi postici gol pa da se oni moraju otvoriti, a mi cemo onda da udaramo i pucamo kontre.
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Moze i bod nije lose....to je ipka nasa liga,a Zeljo je od 4 tekme 3 u gostima!!!!!!!!!elSaik je napisao/la:Samo tri boda dolaze u obzir!
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma ebo pitara, da je danas do boda u tuzli i jos plus da svi ostanu zivi i zdravi, ako hocemo do pobjede, moraju nam nekog povrijediti

Za zivot cijeli!
Cijena poraza u travniku su tri povrjedjena igraca, otprilike je tolika cijena kad i uzmes bodove nema se sta izgubiti ovdje, samo bez kalkulacija i hrabro.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma ebo pitara, da je danas do boda u tuzli i jos plus da svi ostanu zivi i zdravi, ako hocemo do pobjede, moraju nam nekog povrijediti![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
mesic, savic i visca, al sreca pa imamo dostojne zamjene za tu trojicu, ali opet krkani su to, prvo po igracu pa tek onda po lopti udaraju, strah me da nekog teze ne povrijede, da mu ne uniste karijerupile87 je napisao/la:Cijena poraza u travniku su tri povrjedjena igraca, otprilike je tolika cijena kad i uzmes bodove nema se sta izgubiti ovdje, samo bez kalkulacija i hrabro.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma ebo pitara, da je danas do boda u tuzli i jos plus da svi ostanu zivi i zdravi, ako hocemo do pobjede, moraju nam nekog povrijediti![]()
Za zivot cijeli!
- Interista di cuore
- Kontakt:
saretno i vama danas...al bodovi ostaju na Tusnju.
pozz
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
**** bodove vratite nam igrace u komaduInterista di cuore je napisao/la:saretno i vama danas...al bodovi ostaju na Tusnju.pozz
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Fight club Sloboda - Football club Zeljeznicar
0 - 1
svi zadovoljni
0 - 1
svi zadovoljni
Za zivot cijeli!
- Interista di cuore
- Kontakt:
pile87 je napisao/la:**** bodove vratite nam igrace u komaduInterista di cuore je napisao/la:saretno i vama danas...al bodovi ostaju na Tusnju.pozz
2 il 3 ce se vratit sa jednom nogom,a ostali sa izbijenim ocima...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ne seri ti bgti, znas i sam kako igrate, prvo u igraca, pa tek onda po lopti, tako da je nemoguce da se neko ne povrijedi, jbg igrate grubo, pomirite se s timInterista di cuore je napisao/la:pile87 je napisao/la:**** bodove vratite nam igrace u komaduInterista di cuore je napisao/la:saretno i vama danas...al bodovi ostaju na Tusnju.pozz
2 il 3 ce se vratit sa jednom nogom,a ostali sa izbijenim ocima...preseravate se vala i vi.
Za zivot cijeli!