FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nemoj Boga ti prizivati Kvesica, doci ce dobit ce platu iz snova povrjedit ce se na drugom treningu. On je invalid, svako malo povrjeđen.
Ni njega niti bilo kojeg bivseg ne prizivajte. Zayebite vise tu pricu nase djete, vraca se iz ljubavi da pomogne - neka dođe i igra za 100 KM ako je tako.
Da kao igraci valjaju ne bi im na pamet bio povratak u BiH.
Ni njega niti bilo kojeg bivseg ne prizivajte. Zayebite vise tu pricu nase djete, vraca se iz ljubavi da pomogne - neka dođe i igra za 100 KM ako je tako.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 15 jun 2017, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -
Čestitke djeci na pobjedi protiv Partizana !
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Ima talentovanih djecaka u omladinskim kategorijama, abd za pet godina od 25 igraca bit ce 80% iz nase skole 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- plavousrcu
- Kontakt:
Preoptimistican si. Ubiremo plodove rada iz proslosti i ovi jucerasnji potpisi su produkt tog rada. Za neke tri godine cemo vidjeti da li se u omladinskoj skoli radi kako se radilo u Doganovo vrijeme. Ako se ne varam vecina potpisanih je selektovano u to vrijeme kada smo bili koplje iznad svih ostalih. Pored toga sami potpisi nista be znace, velika je odgovornost tek sada na Petrovicu. Da li ce opet zanemariti djecu on jedino zna.irfo je napisao/la:Ima talentovanih djecaka u omladinskim kategorijama, abd za pet godina od 25 igraca bit ce 80% iz nase skole
Volio bih da je bar jedna prijateljska utakmica na Grbavici prije Evrope. Zelio bih da vidim Hrvanovica jer mi se cini da momak ima stvarno kvalitet. Dovoljno je razvijen( cak i previse[emoji2] ) za prvi tim. Cini mi se da je sa Bosna Semom igrao vec prvu ili drugu ligu tako da ce njemu trebati najmanje vremena da se prilagodi prvom timu. Ionako sam nedostaje desno krilo zasto ne pokusati sa njim. Ako se pokaze imat cemo koristi sigurno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Blage ti nemas.Zenzo je napisao/la:Nemoj Boga ti prizivati Kvesica, doci ce dobit ce platu iz snova povrjedit ce se na drugom treningu. On je invalid, svako malo povrjeđen.
Sta nemam ?Buffon1 je napisao/la:Blage ti nemas.Zenzo je napisao/la:Nemoj Boga ti prizivati Kvesica, doci ce dobit ce platu iz snova povrjedit ce se na drugom treningu. On je invalid, svako malo povrjeđen.
Gdje je sad taj Kvesic i sta radi, koliko igra ? Jeste li se lozili na Jahica, Kerlu, Bekrica, lafo neko iskustvo, znanje - jeste - oni dođose unazadise nas samo tako.
Sta ce nam bivisi, potroseni, da valjaju ne bi se vucarali i vracali u BiH. Da ne pricamo o tome da nas lopatom uzimaju.
- Zeljeznicar -
@Nea evo imas intervju Cenana na sc. Kaze nad SD samo sabura i bicemo ko dinamo u hr
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- grbavicka1921
- Kontakt:
Pitar je u jednom u pravu, kod nas nema strpljenja ni u jednoj sferi javnog života.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
-
- Kontakt:
Ćenane 

Lupas gluposti.Zenzo je napisao/la:
Sta nemam ?
Gdje je sad taj Kvesic i sta radi, koliko igra ? Jeste li se lozili na Jahica, Kerlu, Bekrica, lafo neko iskustvo, znanje - jeste - oni dođose unazadise nas samo tako.
Sta ce nam bivisi, potroseni, da valjaju ne bi se vucarali i vracali u BiH. Da ne pricamo o tome da nas lopatom uzimaju.
Mi cemo svakako dovesti istrosenog igraca kako god.
Gdje je to Lendric briljirao pa ga mi doveli. Prije nego sto smo ga doveli 2 god nije igrao kako treba.
Ja pratim sta ti pises i tebi je samo bitno da pljujes po nekom ko je bio ranije u klubu. Nije bitno uprava, igrac, bilo ko.
Ti veze nemas, a posebno, cisto sumnjam da uopce pratis Zelju baljezgas onako bezveze dok se neko ne upeca na tvoja sranja, kao neandrtalac npr.
Opa, sto se momciluk osilio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sveee ovooo JAAA

Ospem se od ovog bh Dinamo.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ovako kad procitas neke izjave shvatis da je nama dobro kako nam moze biti. Sad nam je u ekipi trebao biti jedan Sesar,ali nas Bog pogledao u toj situaciji pa nije zavrsio kod nas.
Crnov opet ima problema sa koljenom.
bez obzira svrstavas li me u neku od "suprotstavljenih strana", svaka cast na postu.MocMahale444 je napisao/la:Admine i Aco nemoj da brisete ovaj post, moram napisati.
hvala!
Vidi ovo vi ovdje mlatite praznu slamu iskreno.
Gledate da se svadjate jedni protiv drugih zbog interesa sigurno. Boli vas briga sto drugi to citaju i koriste, znaci nije vam vazan Zeljo nego novcaniceee.
Gdje ste to ucili, to nije nikad bio fazon.
Nema 10% Zeljinih vojnika ovdje da pisu.
Kako svi baratate informacijama? Kako stalno kukate?
Sve neki foteljasi i nehljebovici se nakotili i misle da su izmisli svijet. Ako znas neku info iz kluba sad si bolji od ostalih.
U zivot se kunem nema ga na ovom forumu sigurno da je vise krvi prolio svoje i tuđe zbog Zelje, hejbet puta sjebo sebe u cast Zelji.
Ime Muhamed nije moje ime nego ime jednog od mojih najboljih jarana koji je izboden 1998 na ilidzi (veliki Zeljova) i preminuo 24 sata poslije. Zbog njega sam nosio to ime na nicku. Rip.
Smeta vam Miske, smeta Amar, smeta vam **** moj. Dosta vise placenika, koji po naruđbi prave account I samo jedna te ista prica.
Boli me **** hoce kunto ili panto voditi klub. Nisam placen za to kao neki.
Ovo je samo za pojedine neka se prepoznaju.
sve se svelo na egoizam i branjenje imaginacija. bez da se realno sagleda situacija i trezveno, bez nerealnih ocekivanja i viska emocija, sagleda proslost i buducnost.
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 15 jun 2017, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- plavousrcu
- Kontakt:
Kako cemo imati strpljenja kada Uprava prije sezone kaze cilj nam je titula. Mi smo Zeljo i nama ne trebaju bajke o strpljenju. Treba nam dobar rad koji ce donijeti rezultate, a ovo sto gledamo u zadnje dvije godine nije ni d od dobrog. Sada se pili naopako, potpisuju se ugovori sa djecom, a kako vodimo racuna o njima vidjeli smo svi. Kraj intervjua govori kakav supljaner kod nas obnasa najodgovorniju funkciju u klubu.grbavicka1921 je napisao/la:Pitar je u jednom u pravu, kod nas nema strpljenja ni u jednoj sferi javnog života.
jedan ispravka, nisu dosli, nego su dovedeni i placeni da igraju.Zenzo je napisao/la:Sta nemam ?Buffon1 je napisao/la:Zenzo je napisao/la:Nemoj Boga ti prizivati Kvesica, doci ce dobit ce platu iz snova povrjedit ce se na drugom treningu. On je invalid, svako malo povrjeđen.
Blage ti nemas.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.