FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zato sto je Cala trazio da igra do kraja sezone
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
I šta smo dobili od togaEvolution87 je napisao/la:Zato sto je Cala trazio da igra do kraja sezone

SRETAN BROJ - 1725
- muhamedhulk
- Kontakt:
Zato sto nije dao Mehmed. Jer mu je trebao. Jedan od rijetkih igraca u Klubu koji zna lopte, ma koliko to nekad izgledalo previse komplikovano ili sl.
Duljevic najbolji igrac cijele sezone vs Hadzic - najbolji juniorski igrac Kluba. Ne moze se porediti. Veliki doprinos prvoj ekipi je dao Dulja, dok mali tek treba da pokaze sta zna
PS. Da se ja pitam isao bi i Dulja na tribinu, ali eto..trenerova je zadnja.
Duljevic najbolji igrac cijele sezone vs Hadzic - najbolji juniorski igrac Kluba. Ne moze se porediti. Veliki doprinos prvoj ekipi je dao Dulja, dok mali tek treba da pokaze sta zna

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Evolution87
- Kontakt:
Pa nisam rekao da smo nesto posebno dobili, mada bi drugacija prica bila da se osvojio makar jedan trofej. Uostalom, cisto sumnjam da bi se na Duljevicu nesto pretjerano odrazilo to sto bi presjedio 3 mjeseca na tribinama.pitic je napisao/la:I šta smo dobili od togaEvolution87 je napisao/la:Zato sto je Cala trazio da igra do kraja sezone
- adriano_leite
- Kontakt:
Mislim da se zna na cemu se sa Duljom i zbog toga je s ekipom. Kako god, ne moze se porediti neko ko je medju najboljim igracima lige, pa i reprezentativac, sa nekim ko treba tek da pokaze sta moze u seniorskom fudbalu. Momak je previse poletio u visine, lose je savjetovan i samo mu ta svita oko njega cini medvjedju uslugu. Umjesto da je s ekipom i da trenira, on glumi zvijezdu.muhamedhulk je napisao/la:Zato sto nije dao Mehmed. Jer mu je trebao. Jedan od rijetkih igraca u Klubu koji zna lopte, ma koliko to nekad izgledalo previse komplikovano ili sl.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Ybg i bez njega smo mogli biti treci bez problema. Treci bi bili i da se je umjesto Rustemovicu sansa dala Hericu ili umjesto Ahmetovica da je igrao Hadzic.Evolution87 je napisao/la:Zato sto je Cala trazio da igra do kraja sezone
Mada bi mi sada,poznavajuci nas,vjerovatno pricali o tome kako bi uzeli titulu da je igrao Dulja

Pa zar interesi Sarajeva nisu na prvom mjestuEvolution87 je napisao/la:Pa nisam rekao da smo nesto posebno dobili, mada bi drugacija prica bila da se osvojio makar jedan trofej. Uostalom, cisto sumnjam da bi se na Duljevicu nesto pretjerano odrazilo to sto bi presjedio 3 mjeseca na tribinama.pitic je napisao/la:I šta smo dobili od togaEvolution87 je napisao/la:Zato sto je Cala trazio da igra do kraja sezone

SRETAN BROJ - 1725
I vidim svi hvalite Valentina,a ja se bojim da je on samo hladni racunovodja koji ima zadatak da troskove svodi na minimum i u tome je ocigledno dobar. Bojim se da on i ekipa oko njega nemaju fleksibilnosti i zdrave strucne procjene igraca i toga ko zasluzuje podebljan ugovor,ko zasluzuje dugogodusnji ko zasluzuje vise/manje itd. A takode cini mi se da nam (opet) nije prioritet osvajanje trofeja pa se shodno tome i 'sklapa' ekipa.
Zivi bili pa (ubrzo) vidjeli

Pa da ponovim nakon slučaja Duljević za svakog igrača za kojeg postoji ponuda od 200 000 eura i više treba ga odmah prodati.
SRETAN BROJ - 1725
je li vi stvarno mislite da nam Duljevic nije pomogao? pa nosio nam je igru
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
I bez njega bi bili 3.zlo87 je napisao/la:je li vi stvarno mislite da nam Duljevic nije pomogao? pa nosio nam je igru
SRETAN BROJ - 1725
Ovoga je i mene strah, da mi ne možemo dovesti kapitalce jer bi Valentin da mu i takvi igraju za 3000-4000 maraka.zagorski je napisao/la:I vidim svi hvalite Valentina,a ja se bojim da je on samo hladni racunovodja koji ima zadatak da troskove svodi na minimum i u tome je ocigledno dobar. Bojim se da on i ekipa oko njega nemaju fleksibilnosti i zdrave strucne procjene igraca i toga ko zasluzuje podebljan ugovor,ko zasluzuje dugogodusnji ko zasluzuje vise/manje itd. A takode cini mi se da nam (opet) nije prioritet osvajanje trofeja pa se shodno tome i 'sklapa' ekipa.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Nekidan otišao Dal u Liverpool za 43.000 £ koliko se sjećam cifre.pitic je napisao/la:Kada smo zadnjeg igrača prodali i za koliko. Datum
Sabrine mi moje!
- Evolution87
- Kontakt:
Pa naravno da jesu, napasti oba trofeja bez najboljeg igraca bi unaprijed bilo osudjeno na propast. Bez trofeja smo ostali u fotofinisu kada nam je sreca okrenula ledja,a da se je kojim slucajem titula uzela, niko ni najmanje ne bi zamjerio Duljevicu sto bi na kraju sezone otisao dzabe.pitic je napisao/la:
Pa zar interesi Sarajeva nisu na prvom mjestu. Nismo ništa dobili ni titulu, ni kup ni pare za najboljeg igrača PLBiH. Ako ne možemo dobiti pare za najboljeg igrača PLBiH za koga onda možemo
mada ja sam opet pri stavu da je duljevic supcina na kvadrat.
A prije njega kada je zadnja prodaja bilaBosnianKingdom je napisao/la:Nekidan otišao Dal u Liverpool za 43.000 £ koliko se sjećam cifre.pitic je napisao/la:Kada smo zadnjeg igrača prodali i za koliko. Datum

Zadnja izmjena: pitic, dana/u 14 jun 2017, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725

Pofalici cijeli su bordo-bijeli
Da, ali sa koliko manje bodova? Kada bi ispali u kupu? Kada bi Ćala bio otjeran? Duljević je najbolji igrač lige, nije fer prema nama, ali to su činjenice.pitic je napisao/la:I bez njega bi bili 3.zlo87 je napisao/la:je li vi stvarno mislite da nam Duljevic nije pomogao? pa nosio nam je igru
Ja bih samo iskoristio priliku da se Nerminu Crnkiću i menadžeru mu najebem svega ciganskog!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jel mi to želiš reći da je Duljević spasio Čali stolicu ili možda da je Čala ostavio Duljevića da spasi njegazlo87 je napisao/la:Da, ali sa koliko manje bodova? Kada bi ispali u kupu? Kada bi Ćala bio otjeran? Duljević je najbolji igrač lige, nije fer prema nama, ali to su činjenice.pitic je napisao/la:I bez njega bi bili 3.zlo87 je napisao/la:je li vi stvarno mislite da nam Duljevic nije pomogao? pa nosio nam je igru

SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, bordospartanac, ErosViverosViv, goGlobal, Google Adsense [Bot], Pena i 33 gosta.