Da li je moguce da se pozelite/zelite rijesiti Galinarija?JHam je napisao/la:Ja bih bio prezadovoljan kad bi s njima trojicom gradili ekipu, a da Mudiay, Beasley budu zamjene na 1-2. I Beasley ima bruku potencijala, ali ga povreda zeznula. Nek postane nesto kao Kyle Korver s malo vise atletskih sposobnosti i ja prezadovoljan. A posto kazu da ce ici da potpisu odredjene FA, pretpostavljam da su to Porter, Griffin i Hayward mozda, ako Porter ili Hayward se ne uspiju dovesti, vise minuta bih dao Juanchu, ako popravi kondiciju malo mogao bi igrati na 3.NEZALAGANJE je napisao/la:To bi bio odlican temelj. On,Harris i Jokic.Meni se posebno tu Gary svidja.Igra na obje strane .JHam je napisao/la:Zato i pitam kakva je povreda u pitanju, posto je vec pokazao ogroman potencijal. Savrsen PG za Jokića, da hoce i on napredovati ko Harris to bi bilo vrh..
NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2016/2017
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Zavisi koliko bude trazio..Ako bude previse za nekog igraca koji ce odigrati 200 utakmica max u naredne 4 sezone(nagadjanja opet, al to bi mu trebalo spustiti malo cijenu, inace bi trazio preko 20-25mil sigurno..), onda bolje dovesti nekog drugog..adriano_leite je napisao/la:Da li je moguce da se pozelite/zelite rijesiti Galinarija?JHam je napisao/la:Ja bih bio prezadovoljan kad bi s njima trojicom gradili ekipu, a da Mudiay, Beasley budu zamjene na 1-2. I Beasley ima bruku potencijala, ali ga povreda zeznula. Nek postane nesto kao Kyle Korver s malo vise atletskih sposobnosti i ja prezadovoljan. A posto kazu da ce ici da potpisu odredjene FA, pretpostavljam da su to Porter, Griffin i Hayward mozda, ako Porter ili Hayward se ne uspiju dovesti, vise minuta bih dao Juanchu, ako popravi kondiciju malo mogao bi igrati na 3.NEZALAGANJE je napisao/la: To bi bio odlican temelj. On,Harris i Jokic.Meni se posebno tu Gary svidja.Igra na obje strane .
Meni su oni i Spursi već ispred Bullsa. Konstantniji kroz historiju, češće contenderi i slične stvari. Bullsi imaju Jordana i 90e samo.jose je napisao/la:Warriorsi još jedna titula i postaju treća najbolja franšiza u istoriji NBA.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pa dobro, po tom principu su i meni Lakersi najveća franšiza, iako imaju jednu titulu manje od Celticsa.Kawhi je napisao/la:Meni su oni i Spursi već ispred Bullsa. Konstantniji kroz historiju, češće contenderi i slične stvari. Bullsi imaju Jordana i 90e samo.jose je napisao/la:Warriorsi još jedna titula i postaju treća najbolja franšiza u istoriji NBA.
Ali čisto statistički, oni i Spursi imaju po 5 titula, jednu manje od Bullsa, koji su na trećem mjestu.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Pa i meni su Lakersi prvi.jose je napisao/la:Pa dobro, po tom principu su i meni Lakersi najveća franšiza, iako imaju jednu titulu manje od Celticsa.Kawhi je napisao/la:Meni su oni i Spursi već ispred Bullsa. Konstantniji kroz historiju, češće contenderi i slične stvari. Bullsi imaju Jordana i 90e samo.jose je napisao/la:Warriorsi još jedna titula i postaju treća najbolja franšiza u istoriji NBA.
Ali čisto statistički, oni i Spursi imaju po 5 titula, jednu manje od Bullsa, koji su na trećem mjestu.

Al dosta o ovome da ne spamamo više.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma svakako je tema za proslu sezonu.
Jos jedan faktor koji bih licno uzeo u razmatranje je broj godina koje fransiza ima u ligi.Primjera radi,GS ima titulu 46',a SA je usao u ligu 76'.Znaci u 30 god igranja vise,ima se isti broj titula.

Jos jedan faktor koji bih licno uzeo u razmatranje je broj godina koje fransiza ima u ligi.Primjera radi,GS ima titulu 46',a SA je usao u ligu 76'.Znaci u 30 god igranja vise,ima se isti broj titula.

Ne moze se tako gledatiNEZALAGANJE je napisao/la:Ma svakako je tema za proslu sezonu.![]()

Mada je i meni licno SA daleko ispred GS- a

"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa ne moze se gledati jer je broj titula ,broj titula i to ne moze niko osporiti.Medjutim,mora imati neku tezinu i to sto si u daleko manji broj godina osvojio isti broj titula.Barem procentualno.Bobadilla je napisao/la:Ne moze se tako gledatiNEZALAGANJE je napisao/la:Ma svakako je tema za proslu sezonu.![]()
Jos jedan faktor koji bih licno uzeo u razmatranje je broj godina koje fransiza ima u ligi.Primjera radi,GS ima titulu 46',a SA je usao u ligu 76'.Znaci u 30 god igranja vise,ima se isti broj titula.Da ti uzimas onako kako tebi stima
![]()
Mada je i meni licno SA daleko ispred GS- a

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
The Dallas Mavericks have emerged as serious contenders to sign Jrue Holiday and his brother Justin.
Idemo s glasinama.

Idemo s glasinama.

Pa dobro, s jedne strane je poen za Spurse jer su osvojili isto u manje godina ali, s druge strane, velik poen za GS, ono tipa "kad smo mi osvajali vi se još niste bili ni rodili"NEZALAGANJE je napisao/la:Jos jedan faktor koji bih licno uzeo u razmatranje je broj godina koje fransiza ima u ligi.Primjera radi,GS ima titulu 46',a SA je usao u ligu 76'.Znaci u 30 god igranja vise,ima se isti broj titula.

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Percepcija ti je pogresna,jer je SA jedini tim u NBAu koji je osvajao i ABA i NBA titule.Biscione je napisao/la:Pa dobro, s jedne strane je poen za Spurse jer su osvojili isto u manje godina ali, s druge strane, velik poen za GS, ono tipa "kad smo mi osvajali vi se još niste bili ni rodili"NEZALAGANJE je napisao/la:Jos jedan faktor koji bih licno uzeo u razmatranje je broj godina koje fransiza ima u ligi.Primjera radi,GS ima titulu 46',a SA je usao u ligu 76'.Znaci u 30 god igranja vise,ima se isti broj titula.. Spursi su mi nekako ko Chelsea, znači tek u novijoj historiji počeli na veliko pobjeđivat dok Goldeni su to fino rasporedili tako da i djedovi i očevi a klinci pamte šampionske generacije.

- AshburtonG
- Kontakt:
Kad?NEZALAGANJE je napisao/la:Percepcija ti je pogresna,jer je SA jedini tim u NBAu koji je osvajao i ABA i NBA titule.Biscione je napisao/la:Pa dobro, s jedne strane je poen za Spurse jer su osvojili isto u manje godina ali, s druge strane, velik poen za GS, ono tipa "kad smo mi osvajali vi se još niste bili ni rodili"NEZALAGANJE je napisao/la:Jos jedan faktor koji bih licno uzeo u razmatranje je broj godina koje fransiza ima u ligi.Primjera radi,GS ima titulu 46',a SA je usao u ligu 76'.Znaci u 30 god igranja vise,ima se isti broj titula.. Spursi su mi nekako ko Chelsea, znači tek u novijoj historiji počeli na veliko pobjeđivat dok Goldeni su to fino rasporedili tako da i djedovi i očevi a klinci pamte šampionske generacije.
Samo sto se ova prva ne broji,a to su bile 2 konkurentske lige.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Do mene,mislio sam da kao DAL Chaparrals imaju jednu titulu.Nemaju,ali je jedini tim iz ABA koji je uzeo NBA titulu.
Poenta i dalje stoji da je procentualno bolje u manji broj godina igranja uzeti isti broj titula. 

Poprilično je kul biti prvi osvajač nekog takmičenja ,a koliko znam Warriorsi su prvi osvojili NBA?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
izgleda da ce Blazersi trejdovat za Carmela, ako je vjerovat nekim pricama
samo je pitanje dal bi Carmelo htio doci, a ne bi :mrgreen:
samo je pitanje dal bi Carmelo htio doci, a ne bi :mrgreen:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:

Ovako je preglednije.
EDIT:Po meni,Tony Allen nije imao sta da trazi ispred Bradleya,kao ni cinjenica da James ima 12 prvih glasova sa jednom od najgorih odbrana lige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.