FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

streamnavijac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la streamnavijac » 14 jun 2017, 20:49

Nek nije dodao krmetu sa krmetnjaka.
Mico pitaru!
I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'

Muhammad Ali

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 jun 2017, 21:01

talijanska Bologna je kupila fudbalera Rijeke Filipa Bradarića (25) za pet miliona eura.
šta kaže betmen, ne mogu se uzet pare na 25+ igračima???

a dobar ti taj kiseljački kurs za "managera" , vrijedi cenera.... :facepalm:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BA1997
Kontakt:

Post Postao/la BA1997 » 14 jun 2017, 21:05

DenchiNL je napisao/la:
talijanska Bologna je kupila fudbalera Rijeke Filipa Bradarića (25) za pet miliona eura.
šta kaže betmen, ne mogu se uzet pare na 25+ igračima???

a dobar ti taj kiseljački kurs za "managera" , vrijedi cenera.... :facepalm:
druze sve to stoji ali ti poredis igrace rijeke sa ovim nasim? ljudi ce ove godine u grupnu fazu e lige a mi?

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 jun 2017, 21:07

BA1997 je napisao/la: druze sve to stoji ali ti poredis igrace rijeke sa ovim nasim? ljudi ce ove godine u grupnu fazu e lige a mi?
nisu juče počeli radit ovako , momak 5 sezona odigro bio na posudbi , radio i prodao se....proces ljepoto...nema preko noći...nije bježo sa 17 godina
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BA1997
Kontakt:

Post Postao/la BA1997 » 14 jun 2017, 21:09

DenchiNL je napisao/la:
BA1997 je napisao/la: druze sve to stoji ali ti poredis igrace rijeke sa ovim nasim? ljudi ce ove godine u grupnu fazu e lige a mi?
nisu juče počeli radit ovako , momak 5 sezona odigro bio na posudbi , radio i prodao se....proces ljepoto...nema preko noći...
oni imaju jasan plan a nasi nemaju. mi se ne mozemo porediti s njima jos su oni veliki za nas

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 14 jun 2017, 21:11

Kako nemaju? Zar ti nisu javili?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 jun 2017, 21:12

BA1997 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
nisu juče počeli radit ovako , momak 5 sezona odigro bio na posudbi , radio i prodao se....proces ljepoto...nema preko noći...
oni imaju jasan plan a nasi nemaju. mi se ne mozemo porediti s njima jos su oni veliki za nas
Da hoce i tebe sutra povesti tenisa da igras da ne smaras ovdje
You are someone else I am still right here

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 14 jun 2017, 21:12

smijesno je nas poredit sa Dinamom, Rijekom i Hajdukom. Sjecam se kad je Hajduk uzimao igrace za 5 miliona, Dinamo Roga isto tako.. A oni su daleko, daleko iza Evrope, sto kaze jedan drug ne zna se jesmo li ludi ili fakat volimo pratit ovaj jad od lige..
@fera hahahahahaahhahahahaahha
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 jun 2017, 21:20

Smijel se ko kladit sa mnom da nećemo ni sutra nikog dovesti?

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 14 jun 2017, 21:21

SiouxLukavac je napisao/la:Smijel se ko kladit sa mnom da nećemo ni sutra nikog dovesti?
:rol: :rol: :rol: :rol:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 jun 2017, 21:22

BA1997 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
čekaj zar nije momak bh Suarez :D šta je hnl za njega :rol:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 jun 2017, 21:26

zlo87 je napisao/la:smijesno je nas poredit sa Dinamom, Rijekom i Hajdukom. Sjecam se kad je Hajduk uzimao igrace za 5 miliona, Dinamo Roga isto tako.. A oni su daleko, daleko iza Evrope, sto kaze jedan drug ne zna se jesmo li ludi ili fakat volimo pratit ovaj jad od lige..
@fera hahahahahaahhahahahaahha
ne poredim ja to, nego način razvoja mladog igrača i rada sa istim, ugovori i trajanje istih , slanje na posudbe bez razmišljanja, i sad kad hoćeš da ideš tim putem dođu likovi i kao znaš "ne to radit"...jer prevelik talent li-la i bla-bla....daj profesionalizam al nemoj skroz nego daj nešto ispod stola ipak...

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 14 jun 2017, 21:26

Zvezda potpisuje ugovore vrijedne 360.000 €? Pa Sarajevo da nudi takve ugovore i da imamo ucinak poput zvezde(LP samo san), pa mrtva glava bi pala.
Zadnja izmjena: pasica, dana/u 14 jun 2017, 21:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 jun 2017, 21:29

pasica je napisao/la:Zvezda potpisuje ugovore vrijede 360.000 €? Pa Sarajevo da nudi takve ugovore i da imamo ucinak poput zvezde(LP salo san), pa mrtva glava bi pala.
s razlikom da oni imaju partizan u ligi a mi da uzmemo jednog njihovog jačeg igrača uzimali bi duple dok je živ...jer te niko ne bi mogao pratit...

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 14 jun 2017, 21:30

Ne znam ni sam ko koga ovde zaebae? :D
Samo znam da je steta da presjedi na tribini sezonu, jer je fakat lik potencijal. Jos napadac, nije odavno bio napadac iz Akademije da je bio ovako dominantan.
Mislim da ce malac popustiti i potpisati, jer ce skontati on i Co. da ipak Klub ima prednost...
Zato nemojte odmah pljuvati, pa da lizete kao sa Duljom. Nije problem da se Klub zastiti i bez pljuvanja na malca...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 14 jun 2017, 21:44

imamo li 11 igrača na pripremama, nešto mi ih slabo ima na slikama :kafa:

i boli me briga za pare , menadžere , transfere .....

HOĆEMO TITULU TITULU NA KOŠEVU :bih:
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 14 jun 2017, 22:29

HzHercegovac je napisao/la:imamo li 11 igrača na pripremama, nešto mi ih slabo ima na slikama :kafa:

Imamo li za SMS :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 14 jun 2017, 22:31

Derdiyok je napisao/la:
HzHercegovac je napisao/la:imamo li 11 igrača na pripremama, nešto mi ih slabo ima na slikama :kafa:

Imamo li za SMS :mrgreen:
nemamo za kifle :kafa:
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 14 jun 2017, 22:40

Ima nas bar za 'na male' izmedju sebe :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 jun 2017, 23:12

DenchiNL je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:
OsmanhodzicBuco je napisao/la:Benfika je nudila 300 k, nasi ga nisu dali bez 400 k i zato je transfer propo... nudili su nam i procenat 20 ili 30 %... plata mu je bila ponudjena hiljadu eura, plus razni bonusi, a jedan od njih je da mu plata naraste na 17 hiljada eura ako upise nastup za prvi tim... tamo ga je u portugal vodio stari, i vodic im je bio Nuno Gomes, cini mi se da je trebala cijela porodica da odseli u Lisabon. Uglavnom poslije svega toga sto su vidjeli u inostranstvu, zele malog sto prije voditi vani... ovo je prico njegov stari, i znam da je donio par dresova benfike ovim kolegama sposla, sa autogramom nune gomesa...
Pa što se sad nakon što nije potpisao ugovor ne proda za te pare koje su odlične za naše uslove, a i procenat je odličan.
Nisam ni na strani Nedima ni na strani uprave, nadam se samo da će se sve dobro završiti.
ja podržavam svako ucjenjivanje igrača kojima ističe ugovor a prave se ludi, bez obzira koliko godina imali....
Zašto Duljevića (najveću zlatnu koku) nisu ucjenjivali :?: Nisu smjeli ili :?
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mnon46, napoleon72, NazorUso i 60 gostiju.