FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

katarakta

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la katarakta » 14 jun 2017, 17:54

ultrasstyle_tz je napisao/la:http://****/sportske-u-posjedu-s ... aradjivao/

auu vidi Asima sirotinje...

A ovo sam cuo da su svi imali ove nagrade ako izbore evropu, evo sad je i potvrdjeno bar za Asima. I opet se onako "borili" krv im ****.

i kako je sad sporazum Govedarici i kompaniji mjerodavan, a ovaj nije.

A da smo mu ostali duzni ove plate, vazio bi sporazum . Sta nam savez radi **** te.
Senco kriv. Eto on je lagao :D
Niko, niko, samo Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 jun 2017, 17:55

Hocel ovi prestati objavljivati papire iz kluba koji nisu za javnost ili hoce da nam bane inspekcija kakva da nas ugasi?
Samo kod nas u Jugoslaviji citavoj papiri idu u novine. Ovog Asima hvale, a sada odmah druga prica pa sto niste Veselom dali pare, a Asima sutnuli kada je bilo vrijeme?

katarakta

Post Postao/la katarakta » 14 jun 2017, 17:57

tuzlak1987 je napisao/la:Hocel ovi prestati objavljivati papire iz kluba koji nisu za javnost ili hoce da nam bane inspekcija kakva da nas ugasi?
Ovo je sporazum za amaterski ugovor. Na njeg ne idu doprinosi
Niko, niko, samo Sloboda

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 14 jun 2017, 17:58

katarakta je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Hocel ovi prestati objavljivati papire iz kluba koji nisu za javnost ili hoce da nam bane inspekcija kakva da nas ugasi?
Ovo je sporazum za amaterski ugovor. Na njeg ne idu doprinosi
Ide porez. :kafa: 2500 maraka, ako je ugovor amaterski znači da porezna uprava nema pojma za ovu "platu". :kafa:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 jun 2017, 18:00

Samo kod nas u Jugoslaviji citavoj papiri idu u novine. Ovog Asima hvale, a sada odmah druga prica pa sto niste Veselom dali pare, a Asima sutnuli kada je bilo vrijeme?
pa Veseli je imao vecu platu od Asima.

Nikakva oni sirotinja i jadnici nisu. Veseli je imao i vecu platu, a cuo sam i vecu obecanu nagradu. I momacki je zaradio i odradio.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 14 jun 2017, 18:34

ultrasstyle_tz je napisao/la:
pa Veseli je imao vecu platu od Asima.

Nikakva oni sirotinja i jadnici nisu. Veseli je imao i vecu platu, a cuo sam i vecu obecanu nagradu. I momacki je zaradio i odradio.
Jarane ti si zadnjih par postova nebuloza ispisao da je potrebna doktorska disertacija da obradi tolike ispisane nebuloze

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 jun 2017, 18:41

hoces rec da je Zec placeniji igrac od Veselinovica ?

ti koji se hvalis da sve znas kako je kod Azmira bilo, i kako je u klubu da ovo ne znas ? bruka
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Amelija
Kontakt:

Post Postao/la Amelija » 14 jun 2017, 19:10

Drago mi je vidjeti da su mnogi dosli tobe i da dugotrajna i teska zrtva Komuniste nije bila uzalud, slava palim nikovima i junacima :opaopa: :guz: :rol:
A sada bi se trebalo ozbiljnije posvetiti podrsci klubu. Sloboda nas treba. Eto mozda i SM ode pa ce nekima biti sve potaman, ali Sloboda ce nas i dalje trebati. Cuo sam na kafi veceras da ce uskoro sezonske i clanske, pa hajde i tu da se pokažemo. Ajmo vise pokazati da volimo taj nas Klub :)
#SamoSloboda
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 14 jun 2017, 19:12

katarakta je napisao/la:
dvokorak je napisao/la:Kad nam i Ordaga za 6 mjeseci potpise ugovor sa Slogom :urnebes:
Bio bi mu to, ne sumnjam, veliki izazov u karijeri. Ali lupetate ovdje, to je strašno
https://www.youtube.com/watch?v=M5kCMOM3jWE
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 14 jun 2017, 19:16

Amelija je napisao/la:Drago mi je vidjeti da su mnogi dosli tobe i da dugotrajna i teska zrtva Komuniste nije bila uzalud, slava palim nikovima i junacima :opaopa: :guz: :rol:
A sada bi se trebalo ozbiljnije posvetiti podrsci klubu. Sloboda nas treba. Eto mozda i SM ode pa ce nekima biti sve potaman, ali Sloboda ce nas i dalje trebati. Cuo sam na kafi veceras da ce uskoro sezonske i clanske, pa hajde i tu da se pokažemo. Ajmo vise pokazati da volimo taj nas Klub :)
Gdje, od koga, je l' provjereno to? :kafa:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 jun 2017, 19:25

Amelija je napisao/la:Drago mi je vidjeti da su mnogi dosli tobe i da dugotrajna i teska zrtva Komuniste nije bila uzalud, slava palim nikovima i junacima :opaopa: :guz: :rol:
Jel tebi potaman sada kada smo losi na zelenom terenu? :D

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 14 jun 2017, 19:30

Ccc nije ni cudo kako igraju kolpacne su im platice :urnebes:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 jun 2017, 19:44

Produzili Hadzic i Lazevski.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 jun 2017, 19:50

Znaci ekipa izgleda ovako trenutno:
Golmani:Eric,Hadzic,Muminovic
Bekovic:Djordjilovic, Lazevski, Todorovic, Beganovic
Stoperi: Zukic, Skahic, Salihovic, Muratovic, Mujkic
Vezni: Ordagic, Stjepanovic, Hairlahovic, Kalezic, Grahovac, Jahic, Omerovic, Civic?
Krila: Zilkic, Hodzic
Napadaci: Smajic, Tandir

Vidi se gdje treba pojacanja, bek, stoper, krila i spic. Jer u ovih 23 ima 4-5 juniora i 2-3 koji nisu kvalitetni za PL.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 14 jun 2017, 19:56

Probisvjet je napisao/la:
SARS je napisao/la: Macak makar nesto radi, a niko od vas nije kurcem mako, nisam ni ja reko da sam 100% zadovoljan al da mozete ovoliko svoj klub ismijavati to je nevidjeno i onda se pitamo zasto nas niko u drzavi ne smatra za ozbiljno, kako da nas smatraju kad imamo i "navijace" koji ne cine nista dobro za svoj klub
Jesam li ja igdje ismijavao Slobodu? Jel' ismijavanje reci istinu? Jel' vjerovanje u laz ispravna? Hoce li nam pomoci mazanje oci? Jel se iz pepela dizemo i historiju pisemo? Jel' na takav nacin?
Samo otpor nesposobnjakovicima i lazovima, za bolju i jacu Slobodu! Samo istinom!
TO JE TO, POTPISUJEM.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 14 jun 2017, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 14 jun 2017, 20:03

ultrasstyle_tz je napisao/la:hoces rec da je Zec placeniji igrac od Veselinovica ?

ti koji se hvalis da sve znas kako je kod Azmira bilo, i kako je u klubu da ovo ne znas ? bruka
?
Zadnja izmjena: xeksor, dana/u 14 jun 2017, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 14 jun 2017, 20:06

dvokorak je napisao/la:Kad nam i Ordaga za 6 mjeseci potpise ugovor sa Slogom :urnebes:

Može i sada ako je cijena stvarno, moram se grohotom nasmijati ,"50 000km.za domaće tržište".
Ja volim FK Tuzla City

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 14 jun 2017, 20:08

E da i one objave ugovora zeca t.j spirazuma. Ko se ile malo razumije. Spirazum nije obavezan već ugovor. Nikakvih klauzula tu nema, a iati su pljuvali azmira kako je izbjegavao plaćanhe doprinosa jer je minimalac uplaćivao na racun a većinu preko klupske blagajne. Ovi sad to isto rade.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 jun 2017, 20:08

ultrasstyle_tz je napisao/la:http://****/sportske-u-posjedu-s ... aradjivao/

auu vidi Asima sirotinje...

A ovo sam cuo da su svi imali ove nagrade ako izbore evropu, evo sad je i potvrdjeno bar za Asima. I opet se onako "borili" krv im ****.

i kako je sad sporazum Govedarici i kompaniji mjerodavan, a ovaj nije.

A da smo mu ostali duzni ove plate, vazio bi sporazum . Sta nam savez radi **** te.
Po ovome sporazumu, igrac Zec je prekrsilac. Ako je potpisao vec ugovor sa Zeljescarom onda ga treba kazniti. Mislim da nece staviti datum na ugovor prije isteka ovoga datuma na sporazumu sa Slobodom. Nisu valjda ludi. Ako stave samo dan poslije mozemo se uhvatiti za usi. Jedino vidjeti kakave sankcije zato sto se nije pojavio na prozivci iako je bio igrac Slobode.
Mislim da nasi nisu sposobni da nesto urade u ovovme slucaju. Nemamo nikakvu pravnu sluzbu na usluzi.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 14 jun 2017, 20:09

xeksor je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:hoces rec da je Zec placeniji igrac od Veselinovica ?

Ma lupas od 4 sata nebuloze. Veseli ima menadzera sto mu uzima 40% od plate. Za vrijeme azmira veseli je imao....

.... Daloskom tebi drage upravre veselom je smanjena plata na 1500
He je bote zivot seres za ovo?
Tuga brate al opet mojne ba ovako javno brisi ovo iz respekta...molim te izbrisi ovaj dio.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.