FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 14 jun 2017, 19:18

Sema64 je napisao/la:Aldin Sehic,savremeni bek,na prosle pripreme ga vodili,imao nepunih 16 god.Za njega kazu da je vanserijski savremeni bek- krilo kakvog sad nema u regiji njegovih godina.Dijete iz radnicke porodice, dijete bez "stele".O njemu sam pisao prosle god sa prprema iz Medzugorja.Svi prvotimci ga hvalili.Neka nase djece jer su oni okosnica kluba
ovaj momak mi je nepoznanica, mislim da ga nisam gledo nikad u juniorima, nadam se da je sve tako ko sto kazes i da cemo dobit novog mirsada baljica
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Sema64
Kontakt:

Post Postao/la Sema64 » 14 jun 2017, 19:24

Zvaka Baljic je lijevi a mali Aldin desni bocni

LAPAZ
Kontakt:

Post Postao/la LAPAZ » 14 jun 2017, 19:25

Neku noc sam i ja napisao za Aldina da mi se mnogo svidja kako igra. Sema sve ovo sto je napisao u vezi stele i radnicke porodice je u pravu.
Edit: Poceo kao malac u Pazaricu ganjat loptu, malko ga trenirao bivsi kapiten Radnika iz Hadzica da bi poslije malko u Radniku i onda u Zelju dosao.
Volim Zeljeznicar

Sema64
Kontakt:

Post Postao/la Sema64 » 14 jun 2017, 19:31

:tokralju: Bekric ga prosle god na pripremama,zapazio kao nesto super pozitivno i castio ga orginal kopackama

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 jun 2017, 19:35

Sema64 je napisao/la:Zvaka Baljic je lijevi a mali Aldin desni bocni
ma bek je, na to mislim :D svejedno lijevi, desni

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 14 jun 2017, 19:37

LAPAZ je napisao/la:Neku noc sam i ja napisao za Aldina da mi se mnogo svidja kako igra. Sema sve ovo sto je napisao u vezi stele i radnicke porodice je u pravu.
Edit: Poceo kao malac u Pazaricu ganjat loptu, malko ga trenirao bivsi kapiten Radnika iz Hadzica da bi poslije malko u Radniku i onda u Zelju dosao.
Takvi uspjevaju. Radnicke porodice su uvijek davale najbolje igrace, a za Bekrica i kopacke nisam iznenadjen.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 14 jun 2017, 19:39

Ima Seha i dvije ponude na stolu, jedna iz Austrije, druga iz Slovenije. Vidjecemo sta ce biti.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 jun 2017, 19:43

ugljesa ostaje izgleda

Sema64
Kontakt:

Post Postao/la Sema64 » 14 jun 2017, 19:48

Mi smo titulu izgubili samo i samo zbog bocnih levata i vazno je u savremenom fudbalu imati te bocne .Tu je prevaga kad se lomi rezultat pa bocne
igrace moramo sami stvarati iz vl. pogona i onda se ima stabilna ekipa na duze staze,ukratko ,bocni su defiticarna roba

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 14 jun 2017, 19:48

Ovo je bitan korak ali tek početak onoga najtežeg dijela posla, prilagodba i adaptacija mladih na seniorski fudbal. Trenutno, niti jedan od njih nije u mogućnosti odgovoriti zahtjevima pa se sa njima mora raditi i postepeno ih uvoditi u igru, konstantno davajući šansu i podršku. Po meni šansu bi dobili od početka Žerić i Osmanković, ozbiljno računati na Šabanadžovića i Beširevića, kup utakmice i uvoditi ih dok bi prva dva bila neizostavni članovi prvih jedanaest. Istrpiti ih maximalno da bi dobili ono čemu svi težimo, kvalitetne igrače sa kojima ćemo profitirati.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 jun 2017, 19:53

Neandertalac je napisao/la:Ovo je bitan korak ali tek početak onoga najtežeg dijela posla, prilagodba i adaptacija mladih na seniorski fudbal. Trenutno, niti jedan od njih nije u mogućnosti odgovoriti zahtjevima pa se sa njima mora raditi i postepeno ih uvoditi u igru, konstantno davajući šansu i podršku. Po meni šansu bi dobili od početka Žerić i Osmanković, ozbiljno računati na Šabanadžovića i Beširevića, kup utakmice i uvoditi ih dok bi prva dva bila neizostavni članovi prvih jedanaest. Istrpiti ih maximalno da bi dobili ono čemu svi težimo, kvalitetne igrače sa kojima ćemo profitirati.
da, vrijeme je da konacno pocnemo davati sansu mladima da bi mogli profitirati, naravno ne treba samo se okrenuti prema omladinskom pogonu, treba traziti i mlade igrace po citavoj bosni koji imaju nekog potencijala, ima i sada dosta momaka po 18,19, 20 godina koji igraju po nekim slabijim klubovima ali sigurno ima potencijala, mi nazalost od visce nijednog takvog nismo doveli, a nije da nismo imali prilika.
Sramota je da jedna krupa moze vise zaradit na svojim igracima nego sto mi mozemo, a ko nam je kriv sto npr nismo jasarevica doveli prosle godine, ili ordagica prije dvije godine, a imali smo priliku i sigurno je da su bili voljni doci, ne smijemo propustati takve igrace.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 14 jun 2017, 19:55

Sema64 je napisao/la::tokralju: Bekric ga prosle god na pripremama,zapazio kao nesto super pozitivno i castio ga orginal kopackama
Bekrija :bow:

Btw neka malog, kakva Austrija i Slovenija.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Sema64
Kontakt:

Post Postao/la Sema64 » 14 jun 2017, 19:59

:salut: Oni su dio nas ,nasi ,to se uvijek postuje,trpii koliko treba,bez pogovora i to je Zeljo

Sema64
Kontakt:

Post Postao/la Sema64 » 14 jun 2017, 20:17

Ovo si u pravu da moramo imati skauting po citavoj Bosni pa i sire za ove mlade nade.Pazite, ja na svadbi u Modrici i Doboju i hoce raja da ja kao gost narucim pjesmu.I pazi svi znaju i pjevaju Zeljine pjesme i vole Zelju.Vjerujte Zeljo je magnet od Drine do Une od Save do Mora,a ja kazem sa razlogom odTriglava do Dzevdelije.Moramo imati akademiju ,tip top internat gdje bi Zeljo privukao talentovanu djecu iz cijele BiH.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 14 jun 2017, 20:23

Od svih mladih igrača Hrvanović jedino za sada može konkurisati za ozbiljnije minute. Momak je beton što bi se reklo.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 14 jun 2017, 20:24

Izgleda momak fkt bolje građen od ostalih, pun snage rekao bi. Kako ti Šaban izgleda ?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 14 jun 2017, 20:27

Qwerty90 je napisao/la:Izgleda momak fkt bolje građen od ostalih, pun snage rekao bi. Kako ti Šaban izgleda ?

Sve dobro osim te snage što se vidi na terenu. Na tome najviše mora raditi. Vidi se kada ide u duel da svaki izgubi. To kada podigne na viši nivo mislim da ga niko ne može zaustaviti da bude u prvih 11.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 14 jun 2017, 20:29

arelinho je napisao/la:
Qwerty90 je napisao/la:Izgleda momak fkt bolje građen od ostalih, pun snage rekao bi. Kako ti Šaban izgleda ?

Sve dobro osim te snage što se vidi na terenu. Na tome najviše mora raditi. Vidi se kada ide u duel da svaki izgubi. To kada podigne na viši nivo mislim da ga niko ne može zaustaviti da bude u prvih 11.
Slažem se. Šaban junior je naglo izrastao što je normalno za njegovu dob, sa vremenom će doći i fizika. Ostalo, Amin Bože da ga zaobiđu povrede, sa svih strana za njega samo riječi hvale.

Hrvanović fizički najdominantniji ali igrački, ima tu još dosta posla, svakako obratiti posebnu pažnju.

Kako rekoh, za mene su Žera i Kemo sigurice. Pod obavezno im dati puno povjerenje.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 14 jun 2017, 20:33

Sema64 je napisao/la:Ovo si u pravu da moramo imati skauting po citavoj Bosni pa i sire za ove mlade nade.Pazite, ja na svadbi u Modrici i Doboju i hoce raja da ja kao gost narucim pjesmu.I pazi svi znaju i pjevaju Zeljine pjesme i vole Zelju.Vjerujte Zeljo je magnet od Drine do Une od Save do Mora,a ja kazem sa razlogom odTriglava do Dzevdelije.Moramo imati akademiju ,tip top internat gdje bi Zeljo privukao talentovanu djecu iz cijele BiH.
tekst od prije, tacno, godinu i 5 mjeseci https://www.klix.ba/sport/nogomet/uprav ... /160114055 o, moze se reci, "skautingu", jer se pominje baza od 80 igraca, koja je svedena na njih 30.

nakon toga su prosla dva prelazna roka i zavrsile dvije sezone. svi znamo sta se desavalo i sve receno u tekstu je palo u vodu. valjda su konacno dosli pameti, a, u ovom prelaznom roku, ima i naznaka da idemo nekim drugim smjerom.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 jun 2017, 20:49

Sta je s Kemom? Ne trenira?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: PointBlank, Proximic i 39 gostiju.