FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Čim su menadžeri nervozni znači da dobar posao Valentin radi. Tako da Klub nam je u sigurnim rukama.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Sta je sa Simonom i on je slobodan a pominjao se.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
-
- Kontakt:
I šta bi sa Saidom?
- escobarpablo
- Kontakt:
Da li ste za jedan sms pićići udbaški? 

FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Treba to poslati gore na vrh Jahorine da se penje
Meni je super sto su smanjili broj stranaca, draže mi je da nađu 3-4 dobra stranca koja se mogu fino iskoristiti, a ostalo popuniti sa 3-4 iskusna bosanskohercegovačka igrača i ostalo mlade momke.

Meni je super sto su smanjili broj stranaca, draže mi je da nađu 3-4 dobra stranca koja se mogu fino iskoristiti, a ostalo popuniti sa 3-4 iskusna bosanskohercegovačka igrača i ostalo mlade momke.
Sabrine mi moje!
Po meni je 6 bilo idealno, jer realno nemamo podneblje koje proizvodi dovoljno igrača koji zadovoljavaju standardeBosnianKingdom je napisao/la:Treba to poslati gore na vrh Jahorine da se penje![]()
Pogledaj najbolju školu fudbala, Dinamo

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- HordasDobrinja
- Kontakt:
Marko Mihojevic MORA BITI NOVI KAPITEN SARAJEVA!
-
- Kontakt:
A šta ako Said ostane?Lakoste je napisao/la:Marko Mihojevic MORA BITI NOVI KAPITEN SARAJEVA!
Kad se već spominju kapiteni, niko ne spomenu Ivetića. Ljudska gromada, lider na terenu, nevjerovatno požrtvovan a i još ima veliko iskustvo.
Da se razumijemo, Marko je mašina, ali veći uticaj ima Ivetić. Radovcu je uzet svakako.
Ps. Gdje je Dulja, ima li tog inostranog angažmana insajderi ?
Da se razumijemo, Marko je mašina, ali veći uticaj ima Ivetić. Radovcu je uzet svakako.
Ps. Gdje je Dulja, ima li tog inostranog angažmana insajderi ?
Daj nek neko ukine ovog iz Lukavca! Koliko je onaj krokodil jeo **** sa onim invalidom, ovaj sad jos vise smori s njim.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Zahvalio se Sarajevu, prakticno vecina stvari bila dogovorena, al stigla bolja finansijska ponuda iz Azije cini mi se, tako da je prihvatio.ShofaII je napisao/la:Sta je sa Simonom i on je slobodan a pominjao se.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Sada čitam u Zvezdi doveli Rikardinha nekakvog brazilca , dvogodišnji ugovor a u prvoj godini će zaraditi 360.000 eura. Znači mrtva Zvezda koja popuši od Ludogoreca u kvalama za LŠ daje tolike pare igračima, pa čemu se mi onda nadamo gospodo??

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
..FoSte95 je napisao/la:Sada čitam u Zvezdi doveli Rikardinha nekakvog brazilca , dvogodišnji ugovor a u prvoj godini će zaraditi 360.000 eura. Znači mrtva Zvezda koja popuši od Ludogoreca u kvalama za LŠ daje tolike pare igračima, pa čemu se mi onda nadamo gospodo??

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Zvezda nije mrtva puno vise ulazu drzava i gaz prom , Ludogorec je 3 klase iznad nas . nisam ni ja zadovoljan vecinskim vlasnikom al sta je tu je ,bit ce bolje valjda .mi smo lutatli sad smo bar realni i na zemlji mozda i krenemo prema naprijed .FoSte95 je napisao/la:Sada čitam u Zvezdi doveli Rikardinha nekakvog brazilca , dvogodišnji ugovor a u prvoj godini će zaraditi 360.000 eura. Znači mrtva Zvezda koja popuši od Ludogoreca u kvalama za LŠ daje tolike pare igračima, pa čemu se mi onda nadamo gospodo??
- Osttribine
- Kontakt:
Jos samo je nedostajalo ono da napise "jer mi smo Sarajevo", pojedinci fkt nemaju mjere ni granice u potcjenjivanju pojedinih klubova, a precjenjivanju vlastitog.MortemHz je napisao/la:..FoSte95 je napisao/la:Sada čitam u Zvezdi doveli Rikardinha nekakvog brazilca , dvogodišnji ugovor a u prvoj godini će zaraditi 360.000 eura. Znači mrtva Zvezda koja popuši od Ludogoreca u kvalama za LŠ daje tolike pare igračima, pa čemu se mi onda nadamo gospodo??
Politika Ko je ko mi nas je i dovela do ovog ćorsokaka. Dok smo se mi često i bezrazložno busali u prsa, drugi su radili.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.