Nemoj više pisati.SiouxLukavac je napisao/la:sutra od 11-12h očekujte poruku

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nemoj više pisati.SiouxLukavac je napisao/la:sutra od 11-12h očekujte poruku
Nisam ja prava adresa brate, ali nadam se da ce dovesti bar jednog ili dva veznjaka do prvog pretkola.suarez000000 je napisao/la:Nemoj ga, krkan obicni, kockar, ganjaju ga ljudi gdje god stignu.
Duzan na sve strane.
Mislim da ne bi smio sad ni doci, jer se i ovdje uvalio u dugove u prvom mandatu.
A i Ahmetovicu je duzan![]()
Husaru zvao ima par dana da ga preporuci u Zrinjski.
Hoce li neko doci do prvog pretkola ili cemo sa ovim timom igrat prvo pretkolo ?
Valjda ce dovest veznog a trebaju nam dva minimalno. Nadam se da taj stoper ima nase papire.kinosvra je napisao/la:Nisam ja prava adresa brate, ali nadam se da ce dovesti bar jednog ili dva veznjaka do prvog pretkola.suarez000000 je napisao/la:Nemoj ga, krkan obicni, kockar, ganjaju ga ljudi gdje god stignu.
Duzan na sve strane.
Mislim da ne bi smio sad ni doci, jer se i ovdje uvalio u dugove u prvom mandatu.
A i Ahmetovicu je duzan![]()
Husaru zvao ima par dana da ga preporuci u Zrinjski.
Hoce li neko doci do prvog pretkola ili cemo sa ovim timom igrat prvo pretkolo ?
Stopera su jednog dogovorili, s tim da ga sacekaju jos 5-6 dana da vidi hoce li moci zavrsiti neki drugi klub.
Ako ne zavrsi trebao bi doci do kraja ove sedmice da ga mozemo prijaviti za Evropu.
Tekst je pisan prije utakmice. Mislim da puno veci uticaj ima to sto je jedan igrac bio standardna, sto je fakat odlicno igrao cijelu sezonu, dok je drugi presjedio na klupi.kinosvra je napisao/la:Igor Bišćan u ljubljanskoj Olimpiji okuplja balkansku selekciju igrača s kojom iduće sezone želi osvojiti nogometno prvenstvo Slovenije.
Sljedeća meta koju je zadao Upravi kluba iz Ljubljane je najbolji mladi igrač u Bosni i Hercegovini, krilni napadač Širokog Brijega Luka Menalo (20) koji nastupa za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
Majku li ti Marinovicu, skloni Andjusica da bi tarabu uvalili negdje ljetos da Listica uzme koji dinar.
Fuj.
Od sad vjerujem samo onom sto vidim i sto je ocito, ne sto mi neko kaze.zlo87 je napisao/la:@Evander, opet te pitam zasto mislis ds nemamo para? Jer si ti ovdje prvi u aprilu garantovao da smo dobili injekciju, ako se ne varam.
Furas da je pjevo himnuFrancescoTotti je napisao/la:Bas jbt, ne bi meni Crnkic nakon onog bio prva postava sve dok Mico noge ima. Jos zapjeva himnu lavesprit24 je napisao/la:Bit ce zalosno ako Mico bude grijao klupu Crnkicu(Griezmanu) i Hebibovicu(Reusu)
Evander je napisao/la:Od sad vjerujem samo onom sto vidim i sto je ocito, ne sto mi neko kaze.zlo87 je napisao/la:@Evander, opet te pitam zasto mislis ds nemamo para? Jer si ti ovdje prvi u aprilu garantovao da smo dobili injekciju, ako se ne varam.
Pasa, to sto ti pises je u svoj ovoj prici nebitno kad je Andjusicu Marinovicev pomocnik rekao da ga moraju skloniti zbog pritisaka iz Sirokog.Evander je napisao/la:Tekst je pisan prije utakmice. Mislim da puno veci uticaj ima to sto je jedan igrac bio standardna, sto je fakat odlicno igrao cijelu sezonu, dok je drugi presjedio na klupi.kinosvra je napisao/la:Igor Bišćan u ljubljanskoj Olimpiji okuplja balkansku selekciju igrača s kojom iduće sezone želi osvojiti nogometno prvenstvo Slovenije.
Sljedeća meta koju je zadao Upravi kluba iz Ljubljane je najbolji mladi igrač u Bosni i Hercegovini, krilni napadač Širokog Brijega Luka Menalo (20) koji nastupa za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
Majku li ti Marinovicu, skloni Andjusica da bi tarabu uvalili negdje ljetos da Listica uzme koji dinar.
Fuj.
Ako kome psujes, onda psuj Cali koji nije gurao Andjusica.
Naravno da ce i u reprezentaciji igrati neko ko je standardan ispred igraca koji ima mizernu minutazu. Neka mu prvo Cala da da bude starter kod nas, onda nekog treceg mozemo kriviti.
Ma on ide na kartu Hadzica, Kovacevica i Bekica. A rekose da je svima ponudjeno pristojno, Bekicu ispunili uslove, on slao nove, Kovi 4k, a s obzirom da je to poslije onakve povrede to je fer.. Hadzica malog smo ispeglali dosta, tako da..FrancescoTotti je napisao/la:Nemamo para a do jucer Balic koji je sjedio na klupi imao jednu od najvecih plata u ligi, Said koji sjedi takodjer prima ogroman novac, Duljevicu se nudi najveci ugovor u historiji ove lige, svaku gostujucu utakmicu ekipa ode dan prije i odsjednu u najskupljem hotelu u tom gradu, nemamo para a igracima se nude bonusi po ucinku (sto potencijalno znaci da igrac moze sam sebi zaradit xxxxx cifru AKO ZNA I UMIJE).
Nije da nemamo para vec se vise ne trose bez ikakvog plana i mjere, nema vise ni talova u klubu pa da je cilj da bude 30-40 dolazaka i odlazaka po sezoni (kao sto je znalo bit).
Ako je uprava pocela ispravljat greske govancadi koja su prije radili transfere, ugradjivali se u masne ugovore, pa je nas klub igracima u ligi postao samo mjesto gdje ce se oparit bez obzira kako igrali i da li uopste igrali ne znaci da nema para vec da se pocelo raditi kako treba. Jesi ikad probao razmisljat na ovaj nacin evandere?!
FrancescoTotti je napisao/la:Nemamo para a do jucer Balic koji je sjedio na klupi imao jednu od najvecih plata u ligi, Said koji sjedi takodjer prima ogroman novac, Duljevicu se nudi najveci ugovor u historiji ove lige, svaku gostujucu utakmicu ekipa ode dan prije i odsjednu u najskupljem hotelu u tom gradu, nemamo para a igracima se nude bonusi po ucinku (sto potencijalno znaci da igrac moze sam sebi zaradit xxxxx cifru AKO ZNA I UMIJE).
Nije da nemamo para vec se vise ne trose bez ikakvog plana i mjere, nema vise ni talova u klubu pa da je cilj da bude 30-40 dolazaka i odlazaka po sezoni (kao sto je znalo bit).
Ako je uprava pocela ispravljat greske govancadi koja su prije radili transfere, ugradjivali se u masne ugovore, pa je nas klub igracima u ligi postao samo mjesto gdje ce se oparit bez obzira kako igrali i da li uopste igrali ne znaci da nema para vec da se pocelo raditi kako treba. Jesi ikad probao razmisljat na ovaj nacin evandere?!
Slucajno sam suradjivao kroz posao sa Valentinom,tacnije firma za koju radim,i kad je dosao rekao sam ako bude imao ovlasti da sigurno nece niko tu biti po babi il djedu,i da kod njega ti sitno talovi i gluposti ne prolaze,kod njega nema ljubavi da mu je otac rodjeni hladno da otkaz pa se slikaj i covjek je profesionalac i tako se postavlja ko biznismen sve transparentno i po zakonu. To da ce se razbacivat na nepotrebne stvari nema sanse,njemu su finansije sve,uostalom pokazo je to u pregovorima sa Husarom,Kovacevicem,Bekicem nema.on sekinde emocijaFrancescoTotti je napisao/la:Nemamo para a do jucer Balic koji je sjedio na klupi imao jednu od najvecih plata u ligi, Said koji sjedi takodjer prima ogroman novac, Duljevicu se nudi najveci ugovor u historiji ove lige, svaku gostujucu utakmicu ekipa ode dan prije i odsjednu u najskupljem hotelu u tom gradu, nemamo para a igracima se nude bonusi po ucinku (sto potencijalno znaci da igrac moze sam sebi zaradit xxxxx cifru AKO ZNA I UMIJE).
Sve recenoFrancescoTotti je napisao/la:Nemamo para a do jucer Balic koji je sjedio na klupi imao jednu od najvecih plata u ligi, Said koji sjedi takodjer prima ogroman novac, Duljevicu se nudi najveci ugovor u historiji ove lige, svaku gostujucu utakmicu ekipa ode dan prije i odsjednu u najskupljem hotelu u tom gradu, nemamo para a igracima se nude bonusi po ucinku (sto potencijalno znaci da igrac moze sam sebi zaradit xxxxx cifru AKO ZNA I UMIJE).
Nekadašnji bh. reprezentativac Zoran Kvržić, po svemu sudeći, završio je svoju epizodu u Rijeci.
Fudbaler rođen u Tesliću je u protekloj sezoni igrao na posudbi u Sheriffu, i to veoma dobro s obzirom da je u 26 utakmica postigao pet golova i upisao 11 asistencija, međutim čini se kako od povratka u Rijeku neće biti ništa.
Iako sa novim hrvatskim prvakom ima ugovor do 2018. godine, Kvržić je potvrdio kako nije siguran da će se vratiti na Rujevicu i da je vrlo moguće da potraži novi klub. Da li će u pitanju biti nova posudba, ili pak raskid ugovora, nije poznato.
Kvržić je stigao u Rijeku iz Osijeka uoči sezone 2013/14. U relativno kratkom razdoblju dosegnuo je formu zbog koje je dobio poziv bivšeg selektora reprezentacije BiH Safeta Sušića, a u dresu sa državnim grbom je odigrao ukupno četiri utakmice.
Pored Sheriffa, Rijeka je u prošlosti Kvržića slala na posudbu i u italijansku Speziju.
Trenutno korisnika/ca: Proximic, riki46, WeekendOffender i 25 gostiju.