FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 14 jun 2017, 00:57

SiouxLukavac je napisao/la:sutra od 11-12h očekujte poruku :P
Nemoj više pisati. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jun 2017, 00:58

Novaković-Mihojević je strasan stoperski par, mogli bi godinama sa njima igrati :D jos da je veznjake dovesti i normalnog napadaca..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 14 jun 2017, 01:06

suarez000000 je napisao/la:Nemoj ga, krkan obicni, kockar, ganjaju ga ljudi gdje god stignu.
Duzan na sve strane.
Mislim da ne bi smio sad ni doci, jer se i ovdje uvalio u dugove u prvom mandatu.
A i Ahmetovicu je duzan :D

Husaru zvao ima par dana da ga preporuci u Zrinjski.

Hoce li neko doci do prvog pretkola ili cemo sa ovim timom igrat prvo pretkolo ?
Nisam ja prava adresa brate, ali nadam se da ce dovesti bar jednog ili dva veznjaka do prvog pretkola.
Stopera su jednog dogovorili, s tim da ga sacekaju jos 5-6 dana da vidi hoce li moci zavrsiti neki drugi klub.
Ako ne zavrsi trebao bi doci do kraja ove sedmice da ga mozemo prijaviti za Evropu.

suarez000000
Kontakt:

Post Postao/la suarez000000 » 14 jun 2017, 01:15

kinosvra je napisao/la:
suarez000000 je napisao/la:Nemoj ga, krkan obicni, kockar, ganjaju ga ljudi gdje god stignu.
Duzan na sve strane.
Mislim da ne bi smio sad ni doci, jer se i ovdje uvalio u dugove u prvom mandatu.
A i Ahmetovicu je duzan :D

Husaru zvao ima par dana da ga preporuci u Zrinjski.

Hoce li neko doci do prvog pretkola ili cemo sa ovim timom igrat prvo pretkolo ?
Nisam ja prava adresa brate, ali nadam se da ce dovesti bar jednog ili dva veznjaka do prvog pretkola.
Stopera su jednog dogovorili, s tim da ga sacekaju jos 5-6 dana da vidi hoce li moci zavrsiti neki drugi klub.
Ako ne zavrsi trebao bi doci do kraja ove sedmice da ga mozemo prijaviti za Evropu.
Valjda ce dovest veznog a trebaju nam dva minimalno. Nadam se da taj stoper ima nase papire.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 14 jun 2017, 01:25

kinosvra je napisao/la:Igor Bišćan u ljubljanskoj Olimpiji okuplja balkansku selekciju igrača s kojom iduće sezone želi osvojiti nogometno prvenstvo Slovenije.

Sljedeća meta koju je zadao Upravi kluba iz Ljubljane je najbolji mladi igrač u Bosni i Hercegovini, krilni napadač Širokog Brijega Luka Menalo (20) koji nastupa za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Majku li ti Marinovicu, skloni Andjusica da bi tarabu uvalili negdje ljetos da Listica uzme koji dinar.
Fuj.
Tekst je pisan prije utakmice. Mislim da puno veci uticaj ima to sto je jedan igrac bio standardna, sto je fakat odlicno igrao cijelu sezonu, dok je drugi presjedio na klupi.
Ako kome psujes, onda psuj Cali koji nije gurao Andjusica.
Naravno da ce i u reprezentaciji igrati neko ko je standardan ispred igraca koji ima mizernu minutazu. Neka mu prvo Cala da da bude starter kod nas, onda nekog treceg mozemo kriviti.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 14 jun 2017, 01:27

@Evander, opet te pitam zasto mislis ds nemamo para? Jer si ti ovdje prvi u aprilu garantovao da smo dobili injekciju, ako se ne varam.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 jun 2017, 01:29

zlo87 je napisao/la:@Evander, opet te pitam zasto mislis ds nemamo para? Jer si ti ovdje prvi u aprilu garantovao da smo dobili injekciju, ako se ne varam.
Od sad vjerujem samo onom sto vidim i sto je ocito, ne sto mi neko kaze.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 14 jun 2017, 01:33

FrancescoTotti je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Bit ce zalosno ako Mico bude grijao klupu Crnkicu(Griezmanu) i Hebibovicu(Reusu) :kafa:
Bas jbt, ne bi meni Crnkic nakon onog bio prva postava sve dok Mico noge ima. Jos zapjeva himnu lav :tokralju:
Furas da je pjevo himnu :salut: ima da ga se odreknu njegovi u Skugricu :plac:
Edit: Sto se tice para, ako je istina ovo za Saidova primanja onda nam je to veliko opeterecenje a frajer nece da cuje o smanjenju, samo govori ja cu igrati i biti najbolji a sve deblji i deblji. Klub bi trebo maci rijesenje da se on kazni na neki nacin :think:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 14 jun 2017, 01:38

Evander je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:@Evander, opet te pitam zasto mislis ds nemamo para? Jer si ti ovdje prvi u aprilu garantovao da smo dobili injekciju, ako se ne varam.
Od sad vjerujem samo onom sto vidim i sto je ocito, ne sto mi neko kaze.
:salut:

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 14 jun 2017, 01:39

Evander je napisao/la:
kinosvra je napisao/la:Igor Bišćan u ljubljanskoj Olimpiji okuplja balkansku selekciju igrača s kojom iduće sezone želi osvojiti nogometno prvenstvo Slovenije.

Sljedeća meta koju je zadao Upravi kluba iz Ljubljane je najbolji mladi igrač u Bosni i Hercegovini, krilni napadač Širokog Brijega Luka Menalo (20) koji nastupa za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Majku li ti Marinovicu, skloni Andjusica da bi tarabu uvalili negdje ljetos da Listica uzme koji dinar.
Fuj.
Tekst je pisan prije utakmice. Mislim da puno veci uticaj ima to sto je jedan igrac bio standardna, sto je fakat odlicno igrao cijelu sezonu, dok je drugi presjedio na klupi.
Ako kome psujes, onda psuj Cali koji nije gurao Andjusica.
Naravno da ce i u reprezentaciji igrati neko ko je standardan ispred igraca koji ima mizernu minutazu. Neka mu prvo Cala da da bude starter kod nas, onda nekog treceg mozemo kriviti.
Pasa, to sto ti pises je u svoj ovoj prici nebitno kad je Andjusicu Marinovicev pomocnik rekao da ga moraju skloniti zbog pritisaka iz Sirokog.

Da je tako kao sto ti pricas, ne bi Andjusic igrao u prvoj protiv Lihtenstajna.
Tad su trenirali u Zenici duze nego sad, i Marinovic je vidio kvalitete obojice i gurno Andjusica i poslije mu rekao kako je prezadovoljan s njim.

A Cali necu nikad psovati, Cala ga je i gurao, gurno ga je protiv Viteza u prvu, i jos par utakmica i kad su navijaci poceli praviti haos i zvizdali obojici, onda ga je morao skloniti.
Da ga je nastavio gurati mislim da bi ga bakljom gadjali ko Jesica.

Licemjerni smo...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 jun 2017, 02:40

Nemamo para a do jucer Balic koji je sjedio na klupi imao jednu od najvecih plata u ligi, Said koji sjedi takodjer prima ogroman novac, Duljevicu se nudi najveci ugovor u historiji ove lige, svaku gostujucu utakmicu ekipa ode dan prije i odsjednu u najskupljem hotelu u tom gradu, nemamo para a igracima se nude bonusi po ucinku (sto potencijalno znaci da igrac moze sam sebi zaradit xxxxx cifru AKO ZNA I UMIJE).

Nije da nemamo para vec se vise ne trose bez ikakvog plana i mjere, nema vise ni talova u klubu pa da je cilj da bude 30-40 dolazaka i odlazaka po sezoni (kao sto je znalo bit).
Ako je uprava pocela ispravljat greske govancadi koja su prije radili transfere, ugradjivali se u masne ugovore, pa je nas klub igracima u ligi postao samo mjesto gdje ce se oparit bez obzira kako igrali i da li uopste igrali ne znaci da nema para vec da se pocelo raditi kako treba. Jesi ikad probao razmisljat na ovaj nacin evandere?!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 14 jun 2017, 02:44

FrancescoTotti je napisao/la:Nemamo para a do jucer Balic koji je sjedio na klupi imao jednu od najvecih plata u ligi, Said koji sjedi takodjer prima ogroman novac, Duljevicu se nudi najveci ugovor u historiji ove lige, svaku gostujucu utakmicu ekipa ode dan prije i odsjednu u najskupljem hotelu u tom gradu, nemamo para a igracima se nude bonusi po ucinku (sto potencijalno znaci da igrac moze sam sebi zaradit xxxxx cifru AKO ZNA I UMIJE).

Nije da nemamo para vec se vise ne trose bez ikakvog plana i mjere, nema vise ni talova u klubu pa da je cilj da bude 30-40 dolazaka i odlazaka po sezoni (kao sto je znalo bit).
Ako je uprava pocela ispravljat greske govancadi koja su prije radili transfere, ugradjivali se u masne ugovore, pa je nas klub igracima u ligi postao samo mjesto gdje ce se oparit bez obzira kako igrali i da li uopste igrali ne znaci da nema para vec da se pocelo raditi kako treba. Jesi ikad probao razmisljat na ovaj nacin evandere?!
Ma on ide na kartu Hadzica, Kovacevica i Bekica. A rekose da je svima ponudjeno pristojno, Bekicu ispunili uslove, on slao nove, Kovi 4k, a s obzirom da je to poslije onakve povrede to je fer.. Hadzica malog smo ispeglali dosta, tako da..

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 14 jun 2017, 02:50

FrancescoTotti je napisao/la:Nemamo para a do jucer Balic koji je sjedio na klupi imao jednu od najvecih plata u ligi, Said koji sjedi takodjer prima ogroman novac, Duljevicu se nudi najveci ugovor u historiji ove lige, svaku gostujucu utakmicu ekipa ode dan prije i odsjednu u najskupljem hotelu u tom gradu, nemamo para a igracima se nude bonusi po ucinku (sto potencijalno znaci da igrac moze sam sebi zaradit xxxxx cifru AKO ZNA I UMIJE).

:nene: :nene:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 14 jun 2017, 02:57

Hoće li potpisati Bekić i Hadžić? Zna li se išta?

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 14 jun 2017, 03:55

Slucajno sam suradjivao kroz posao sa Valentinom,tacnije firma za koju radim,i kad je dosao rekao sam ako bude imao ovlasti da sigurno nece niko tu biti po babi il djedu,i da kod njega ti sitno talovi i gluposti ne prolaze,kod njega nema ljubavi da mu je otac rodjeni hladno da otkaz pa se slikaj i covjek je profesionalac i tako se postavlja ko biznismen sve transparentno i po zakonu. To da ce se razbacivat na nepotrebne stvari nema sanse,njemu su finansije sve,uostalom pokazo je to u pregovorima sa Husarom,Kovacevicem,Bekicem nema.on sekinde emocija

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 14 jun 2017, 04:02

Ubise i ovim glupim pravilima za 4 stranca,jos kad dodas da nsi pod strance racunaju hrvate i srrbe onda je to odron,ja mislim da pola ekipa ima vise od 5 stranaca

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 14 jun 2017, 04:45

Sto? Kod nas je trenutno trojica stranaca: Boki, Novak, Livak, dok za Sarica i Crnkica nisam siguran da li imaju nase drz. Mislim da da.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 14 jun 2017, 05:50

Sve receno :bow: :bow:
1946~

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 14 jun 2017, 09:24

Bit ce pojacanja, samo malo jace igrace tesko je dovesti u ovo doba jer svi traze i hoce nesto vani.
UPRAVA NAPOLJE!

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 14 jun 2017, 10:09

Nekadašnji bh. reprezentativac Zoran Kvržić, po svemu sudeći, završio je svoju epizodu u Rijeci.

Fudbaler rođen u Tesliću je u protekloj sezoni igrao na posudbi u Sheriffu, i to veoma dobro s obzirom da je u 26 utakmica postigao pet golova i upisao 11 asistencija, međutim čini se kako od povratka u Rijeku neće biti ništa.

Iako sa novim hrvatskim prvakom ima ugovor do 2018. godine, Kvržić je potvrdio kako nije siguran da će se vratiti na Rujevicu i da je vrlo moguće da potraži novi klub. Da li će u pitanju biti nova posudba, ili pak raskid ugovora, nije poznato.

Kvržić je stigao u Rijeku iz Osijeka uoči sezone 2013/14. U relativno kratkom razdoblju dosegnuo je formu zbog koje je dobio poziv bivšeg selektora reprezentacije BiH Safeta Sušića, a u dresu sa državnim grbom je odigrao ukupno četiri utakmice.

Pored Sheriffa, Rijeka je u prošlosti Kvržića slala na posudbu i u italijansku Speziju.

Nije se dugo spomenuo. Moze li on biti jedan od kapitalaca? :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Proximic, riki46, WeekendOffender i 25 gostiju.