FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jucer Ilievski, danas Cala govore da se uveliko radi na pojacanjima. Sumnjam da im je problem dovesti ono sto smo dovodili do sad, to znaci da mudro biraju igrace koji nece samo da popune spisak.
Sad na pocetku roka je tesko dovesti nesto da valja u ovu ligu, tako da se nadam da ce makar do pocetka lige doc par finih igraca. Uglavnom primjetno je da se radi drugacije u odnosu na prije, nema mahalskih, niko od nas nije ni pomisljao na Micu npr i odjednom bum evo ga. Tako ce sigurno bit i u buduce. Od mene podrska ovom nacinu rada koji je dosta profesionalniji u odnosu na sve sto smo imali.
Sad na pocetku roka je tesko dovesti nesto da valja u ovu ligu, tako da se nadam da ce makar do pocetka lige doc par finih igraca. Uglavnom primjetno je da se radi drugacije u odnosu na prije, nema mahalskih, niko od nas nije ni pomisljao na Micu npr i odjednom bum evo ga. Tako ce sigurno bit i u buduce. Od mene podrska ovom nacinu rada koji je dosta profesionalniji u odnosu na sve sto smo imali.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
+1FrancescoTotti je napisao/la:Jucer Ilievski, danas Cala govore da se uveliko radi na pojacanjima. Sumnjam da im je problem dovesti ono sto smo dovodili do sad, to znaci da mudro biraju igrace koji nece samo da popune spisak.
Iskreno se nadam da će pokušat' angažovati Petraka i Šerbečića. Jedan odličan zadnji vezni i veliki apgrejd u odnosu na ono što sad imamo, drugi mlad štoper, ubio se za rotacije skupa s Mujakićem, a obojica su slobodni igrači.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
mislim da ako ganjaju strance da ih ne mogu nikako dovesti do kraja ovog mjeseca, naravno ako su iole kvalitetni, a ako ganjaju ipak ove kakve premijerligaske 'kapitalce' to se onda mora zavrsiti prije evropeFrancescoTotti je napisao/la:Jucer Ilievski, danas Cala govore da se uveliko radi na pojacanjima. Sumnjam da im je problem dovesti ono sto smo dovodili do sad, to znaci da mudro biraju igrace koji nece samo da popune spisak.
Pyro is not a crime !
Besim nije slobodan, potpisao je na tri godine sa Radnikom, na njega zaboraviti.skoroalen je napisao/la:+1FrancescoTotti je napisao/la:Jucer Ilievski, danas Cala govore da se uveliko radi na pojacanjima. Sumnjam da im je problem dovesti ono sto smo dovodili do sad, to znaci da mudro biraju igrace koji nece samo da popune spisak.
Iskreno se nadam da će pokušat' angažovati Petraka i Šerbečića. Jedan odličan zadnji vezni i veliki apgrejd u odnosu na ono što sad imamo, drugi mlad štoper, ubio se za rotacije skupa s Mujakićem, a obojica su slobodni igrači.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Petrak = Saric
Ne vidim kako bi nas on unaprijedio tu na sredini. Ja bi tu htio kvalitetne igrace izvana. Ako nista neke brazilce dovest (ali original brazilce, ne one kineske
) Gledam Vardar kako je samo pogodio sa brazilcem kojeg su doveli iz cska sofie, covjek ih nosio prosle sezone do titule.
Ne vidim kako bi nas on unaprijedio tu na sredini. Ja bi tu htio kvalitetne igrace izvana. Ako nista neke brazilce dovest (ali original brazilce, ne one kineske

Pa za početak je klasični zadnji vezni, trkač i radilica a zna i loptu povuć, znači nije Rustem. Po meni nam svakako trebaju dva veznjaka, uz Petraka još jedan klasični plejmejker koji samo dijeli lopte.FrancescoTotti je napisao/la:Petrak = Saric
Ne vidim kako bi nas on unaprijedio tu na sredini. Ja bi tu htio kvalitetne igrace izvana. Ako nista neke brazilce dovest (ali original brazilce, ne one kineske) Gledam Vardar kako je samo pogodio sa brazilcem kojeg su doveli iz cska sofie, covjek ih nosio prosle sezone do titule.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Igor Bišćan u ljubljanskoj Olimpiji okuplja balkansku selekciju igrača s kojom iduće sezone želi osvojiti nogometno prvenstvo Slovenije.
Sljedeća meta koju je zadao Upravi kluba iz Ljubljane je najbolji mladi igrač u Bosni i Hercegovini, krilni napadač Širokog Brijega Luka Menalo (20) koji nastupa za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
Majku li ti Marinovicu, skloni Andjusica da bi tarabu uvalili negdje ljetos da Listica uzme koji dinar.
Fuj.
Sljedeća meta koju je zadao Upravi kluba iz Ljubljane je najbolji mladi igrač u Bosni i Hercegovini, krilni napadač Širokog Brijega Luka Menalo (20) koji nastupa za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
Majku li ti Marinovicu, skloni Andjusica da bi tarabu uvalili negdje ljetos da Listica uzme koji dinar.
Fuj.
Bit ce zalosno ako Mico bude grijao klupu Crnkicu(Griezmanu) i Hebibovicu(Reusu) 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Jel Mićko danas igrao desno ili lijevo krilo i jel tako on je lijevo krilo?
Drago mi je kad pročitam pohvale na račun Mihojevića, na vrijeme ga vezat što duže, a momak realno zaslužuje dobar ugovor i dobre pare.
Dva vezna, napadač, stoper, desno krilo i ostanak Duljevića!!!!
Drago mi je kad pročitam pohvale na račun Mihojevića, na vrijeme ga vezat što duže, a momak realno zaslužuje dobar ugovor i dobre pare.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Bas jbt, ne bi meni Crnkic nakon onog bio prva postava sve dok Mico noge ima. Jos zapjeva himnu lavesprit24 je napisao/la:Bit ce zalosno ako Mico bude grijao klupu Crnkicu(Griezmanu) i Hebibovicu(Reusu)

desno mićo umjesto hebiba bi bio strasan upgrade!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mahsuz za džematlije:

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
High je napisao/la:Mahsuz za džematlije:

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Znači, došao i Amerikanac na pripreme?
Svaka čast Valentinu ili ko mu već ovako fino pojeba kukavičke planove!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Hajmo malo popljuvat Anđušića... naš je i bitno je da ne valja a da su svačiji drugi igrači svemirski brodovi za našu "djecu". Kone od svoje škole i akademije i svoje djece prave La Masiju. Široki svoje redovno gura i forsira i diže u nebesa, samo mi svoje pljujemo.
I bravo Marko

I bravo Marko

Mozel Krips na pozajmicu 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nemoj ga, krkan obicni, kockar, ganjaju ga ljudi gdje god stignu.miky_hz je napisao/la:Mozel Krips na pozajmicu
Duzan na sve strane.
Mislim da ne bi smio sad ni doci, jer se i ovdje uvalio u dugove u prvom mandatu.
A i Ahmetovicu je duzan

Husaru zvao ima par dana da ga preporuci u Zrinjski.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Onaj prodor je bio sa desne strane tako da..SiouxLukavac je napisao/la:Jel Mićko danas igrao desno ili lijevo krilo i jel tako on je lijevo krilo?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Nemoj ga, krkan obicni, kockar, ganjaju ga ljudi gdje god stignu.
Duzan na sve strane.
Mislim da ne bi smio sad ni doci, jer se i ovdje uvalio u dugove u prvom mandatu.
A i Ahmetovicu je duzan
Hoce li neko doci do prvog pretkola ili cemo sa ovim timom igrat prvo pretkolo ?
Duzan na sve strane.
A i Ahmetovicu je duzan

Hoce li neko doci do prvog pretkola ili cemo sa ovim timom igrat prvo pretkolo ?
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Lecler, propoklopac i 42 gosta.