Problem i jeste sto Kroenke to neda,i sto on drzi Wengera jers njim moze upravljati,jer mu ovaj donosi svake godine poslovanje u plusu i zaradu,jer medjeda ne zanimaju trofeji,zato i da nam Monaco daje Mbbepea za 80 miliona on bi ga ispusio jer bi mislio da moze spustiti jos koji milion ,pa jbt mi nikada i nismo platili igraca vise od 45 miliona ,najskuplji igraci Ozil,Sanchez,Xakha,nijedan preko 45 milki,dakle on ce se nastaviti bogatiti,jer ga ne zanimaju igraci preskupi,niti ga zanima kako i koliko ce pojacati tim,pa.ja neznam dal bi on mogao i znao nabrojati prvu postavu arsenala,a o ostalom da ne pricam,njega interesuju milioni na racunu kada se sezona zavrsi,tako da kada on cuje sta trazi Sanchez i koje uslove dat ce ga i dzaba ako treba ali te pare nece dati,volio bi da me demantuju svi oni zajedno i da Sancezu daju to sto tazi,ali mislim da je to nemogucemercurial je napisao/la:Mislim da je realno cca. 18 mil eura po sezoni. Ne znam sad, da ne racunam koliko to izadje sedmicno. Sanchez se vjerovatno vodi sa tim koliko imaju najplaceniji igraci konkurencije u Engleskoj (Pogba, Rooney i dr.), a sa kojim sasvim sigurno moze u isti kos. Svakako da zasluzuje da bude placen. S obzirom da to nisu nase pare licno, nemamo za cim zaliti, ionako ce sav visak para zavrsiti u Kroenkeovom dzepu. Pa bolje onda dati i 50 mil godisnje Sanchezu samo neka ostane u klubu nego da ide Kroenkeu u dzep. Trebaju dati i 200 mil eura za Mbappea, manite me se prica o toleranciji, niko ne vrijedi te pare. Idi u dzamiju/crkvu pa tamo budi tolerantan. Sport je biznis i to je to. Ako traze 200 mil daj 200 i pojacaj ekipu. Bolje i to nego da se Kroenke dodatno bogati, a mi svake godine sve gori i gori.
Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pa niko neće dati toliko para Sanchezu, a realno gledano, u ekipi gdje bi bilo malo više kvaliteta, on ne bi imao ni približno ovoliki uticaj na igru.
Da se razumijemo, dobar je igrač, ali ne mogu se oteti dojmu da on u Arsenalu izgleda bolji nego što ustvari jest' jer su oko njega polumrtvi konji.
Pričam gluposti, al' ima smisla
Da se razumijemo, dobar je igrač, ali ne mogu se oteti dojmu da on u Arsenalu izgleda bolji nego što ustvari jest' jer su oko njega polumrtvi konji.
Pričam gluposti, al' ima smisla

ArsenalFanTV @ArsenalFanTV
Arsene Wenger has told Olivier Giroud that he is prepared to let him leave this summer. The player is keen to stay in London [@GraemeBailey]
11:46 AM - 13 Jun 2017
Olivier Giroud could reportedly help pave the way for Alexandre Lacazette to join Arsenal.
The Gunners are in talks with Lyon over the striker, with £60m being demanded by the French club.
However, according to Le10 Sport, the two sides have spoken about the possibility of an exchange in the past few days involving Lacazette's France team-mate Giroud.
Lyon president Jean-Michel Aulas is said to be keen on the idea and indicated his wish to set up a swap during negotiations.
Aulas still wants a fee as well as Giroud for Lacazette, but Arsenal are also considering the recently discussed prospect.
strašnih napadača u pm,panja za panja
Arsene Wenger has told Olivier Giroud that he is prepared to let him leave this summer. The player is keen to stay in London [@GraemeBailey]
11:46 AM - 13 Jun 2017
Olivier Giroud could reportedly help pave the way for Alexandre Lacazette to join Arsenal.
The Gunners are in talks with Lyon over the striker, with £60m being demanded by the French club.
However, according to Le10 Sport, the two sides have spoken about the possibility of an exchange in the past few days involving Lacazette's France team-mate Giroud.
Lyon president Jean-Michel Aulas is said to be keen on the idea and indicated his wish to set up a swap during negotiations.
Aulas still wants a fee as well as Giroud for Lacazette, but Arsenal are also considering the recently discussed prospect.
strašnih napadača u pm,panja za panja

Zalosno je sto cemo mi svog panja dati za sicu a ovog tudjeg cemo papreno platiti... 
? са GT-I9300 уз - &
? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Mene se igraci iz Francuske lige nikad nisu dojmili nesto posebno, pogotovo ako imaju 26 godina i nigdje drugo nisu igrali. Ovaj Lacazette ne igra ni za reprezentaciju, ne znam kako ce dobiti radnu dozvolu za Englesku kad nema utakmica za reprezentaciju, pa ni Vrsajevic nije mogao dobiti radnu dozvolu da ide u Boro 

- Marsal
- Kontakt:
Ne treba mu dozvola jer je Franciska EUmercurial je napisao/la:Mene se igraci iz Francuske lige nikad nisu dojmili nesto posebno, pogotovo ako imaju 26 godina i nigdje drugo nisu igrali. Ovaj Lacazette ne igra ni za reprezentaciju, ne znam kako ce dobiti radnu dozvolu za Englesku kad nema utakmica za reprezentaciju, pa ni Vrsajevic nije mogao dobiti radnu dozvolu da ide u Boro
Inače u moru glupih poteza ovo bi bio ubjedljivo najgluplji. Dat panja za većeg panja sa većom platom i dodati još kamaru novca

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ako je alternativa Giroudu Lacazette - lijepi Giroud. On bar vrijedi kao back-up špic, protiv umornih nogu uvijek može na snagu dati gol ili biti mantinela Alexisu ili nekom napadaču tipa Griezmann, a ovaj metilj iz Lyona...
Pa neće u Arsenalu štancati penale k'o Nermin Vazda.
Iz tog Lyona je baš talenat za Arsenal bio onaj Fekir no on se sje.bao od povreda tako da ga neka u Francuskoj.

Iz tog Lyona je baš talenat za Arsenal bio onaj Fekir no on se sje.bao od povreda tako da ga neka u Francuskoj.
Slijedeća sezona bi mogla biti još gora od ove 

Ma kakvi, ova sezona je bila užas užasa. Dogodine ćemo biti bolje plasirani, ako ništa zato što će Liverpool (Liga prvaka) i Tottenham (Wembley) grohnuti u odnosu na ovu sezonu, vjerovatno i Chelsea (Liga prvaka). United (Mourinhova 2.sezona) i City (Pep slaže kockice) će se popraviti.Kontraa je napisao/la:Slijedeća sezona bi mogla biti još gora od ove
Ako uspijemo zadržati Alexisa i kebabdžiju + dovesti još dva igrača, može se komotno osvojiti EL, u najmanju ruku.
Mbappè: "Real Madrid have been trying to sign me since I was 14"
Prevedeno na naš "Koji ću qrac u Arsenalu, odoh u Rejal"
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ma jok, to on hoće reći da je mogao otići u Real još onda da je htio. Neće on ići sa silikonskom plavušom u dop.ičnjaku (Real) nego će k'o pravi hipster biti sa onom ludom nestabilnom ženskom koja je sebi dvajes puta rezala vene i za koju ne znaš je li ikad imala momka (Arsenal).anell je napisao/la:Mbappè: "Real Madrid have been trying to sign me since I was 14"
Doduše, ako im Ronaldo ode u zatvor zbog poreza...
Šta mislite koga ćemo dobiti ?
Arsène Wenger is currently working on potential deals for Kylian Mbappé, Alexandre Lacazette and Thomas Lemar. [@JWTelegraph]
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
anell je napisao/la:Šta mislite koga ćemo dobiti ?
Arsène Wenger is currently working on potential deals for Kylian Mbappé, Alexandre Lacazette and Thomas Lemar. [@JWTelegraph]
bit će onda lottin ili crni mačak u vreći i lemar

There is now little hope of Alexis Sánchez agreeing a new contract amid interest from at least 5 major European clubs - @JWTelegraph
Ovaj mali Mbappe vrijedi i 150 miliona ... jako cesto govorim kako su smijesne cifre za neke fudbalere (pogba 100 , higuain 90
itd) , ali ovaj mali vrijedi da se ide All-in sa njim - pa makar propali poslije toga
Lakoca sa kojom igra , svi njegovi potezi su prirodni i nema tu nekih forsiranja da se pokaze --- a sa svakim pokretom pravi razliku na terenu , jos se cini da nije umisljen ili da je neka budala
Naravno mi cemo dovesti Ardu za 30 i jos dvojicu-trojicu za po 20 miliona

Lakoca sa kojom igra , svi njegovi potezi su prirodni i nema tu nekih forsiranja da se pokaze --- a sa svakim pokretom pravi razliku na terenu , jos se cini da nije umisljen ili da je neka budala
Naravno mi cemo dovesti Ardu za 30 i jos dvojicu-trojicu za po 20 miliona
- Marsal
- Kontakt:
Naporan je u pm, ili nek potpiše ili nek odyebe, trebaju mu naša goveda ultimatum postaviti.Seaman je napisao/la:
There is now little hope of Alexis Sánchez agreeing a new contract amid interest from at least 5 major European clubs - @JWTelegraph
- Marsal
- Kontakt:
A i ovi mediji, nabijem ih na qrac. Danas jedno pričaju, sutra drugo.
Jučer baš Telegraph ili Guardinan tweetaju kako će najvjerovatnije ostat, kao Wenger ga uvjerio da dolaze 3 igrača svjetske klase. Ma yedite **** ba
Jučer baš Telegraph ili Guardinan tweetaju kako će najvjerovatnije ostat, kao Wenger ga uvjerio da dolaze 3 igrača svjetske klase. Ma yedite **** ba
Nećemo dovesti Ardu.Pistol je napisao/la:Naravno mi cemo dovesti Ardu za 30 i jos dvojicu-trojicu za po 20 miliona
Nego, čitam sad zanimljivu stvar. Cijela priča oko Jamesa bi mogla biti Arsenalova poruka Özilu da ne jede gov.na nego da potpiše ugovor. Za razliku od Alexisa, kebabdžiju ne traži niko (bar ne niko ozbiljan).
- Marsal
- Kontakt:
Kakvi sve redikuli pišu na onoj Arsenal Maniji
Paja i Seaman su glas razuma u poređenju sa njima
Nije ni čudo što nas cijeli svijet ismijava

Nije ni čudo što nas cijeli svijet ismijava
Nije ni cudo sto nas mutiraju
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Kontraa je napisao/la:Nije ni cudo sto me mutiraju![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 0 gostiju.