Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

JuventinoVero
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la JuventinoVero » 13 jun 2017, 22:24

Meni se prije svega ne svidja što se priča da ćemo nastaviti da igramo 4231, ne može pjanic +bilo koji igrač na svijetu da sami drže vezu.
Mora se prebaciti na 3 u vezi minimalno, mora postojati razbijac, box to box i play.
Neka dybala nauci da igra po krilu jer svakako nema dovoljno snage da igra ni centralnog napadaca a ni pluca da igra amc poziciju.

Druga stvar mandzukic je oosluzio na krilu ali se ne moze racunati na njega na krilu kao na dugorocna rjesenja.

Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
#ALLEGRIOUT

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 13 jun 2017, 22:28

Al kako se ovdje rezonuje....Costa flopa i tjera ga Bajern a Di Maria najbolje krilo , koje je otjerano iz Reala i sugavog Manchestera nakon sezone....realnosti malo ljudi....Costa je odlicno odigro pod Papunom...Karlo ga ne gotivi i vjerovatno ko i svaki brazilac poceo mu je odma pucat **** kad vidis da si bolji , a sjedis na klupi.....Costa je **** zvjerka...i iz Bajerna ide samo sto ga Karlo ne gotivi...da ga tjeraju nebi vrijedio 50 mil,,,

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 13 jun 2017, 22:44

Pocelo je pocelo. Opet radimo punom parom, iako se to nije cinilo ali Marotta to brzinski zavrsava. Samo pogledam sta se to desava na trzistu, jednog Perisica Man.unt placa blizu 50miliona a mi cemo Costu u najboljim godinama da platimo oko 40mil. Ono sto se nudi na trzistu on je daleko najbolje rjesenje, i sto se tice cijene transfera i njegove place. Iskreno, vise od svega bi volio gledati Veratija i Pjanica na sredini ali bojim se da ce to ostati samo san. Treba nesto i prodati?
Max Allegri

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 13 jun 2017, 22:46

Di Maria je igrao u svakom klubu redovno... i bas su ga ga tjerali... svaki transfer mu bio oko 60mil.... dokazana klasa i sampion koji je osvojio mnogo trofeja... jedan od igraca koji je najzasluzniji za realovu LP...
Ovog tjeraju nakon 2 sezone... gdje je imao sveukupno jednu dobru polusezonu kad je dosao... mrtvac ribery ga izbacio...a covjek jedva hoda po terenu...

I dobro si ga opisao... brazilac kojem puca kur.ac za fudbalom.... upravo jedan od razloga zasto mi nije prva opcija od ovih koji se spominju... i ja prvi pisem dobar igrac, odlicno pojacanje naspram postojecih juventusovih krila... ali svejedno igrac koji je potencijalna bomba... vidimo da ga bayern ne bi bez razloga tjerao nakon samo 2 godine... a i nije se pokazao...
I di maria je placen prije 2 3 godine 70mil... danas bi to cifra bila od 100mil da je u tim godinama kao tada...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 jun 2017, 22:47

bez zajebancije, Douglas Costa ce bit odlicno pojacanje, nisu odbrane Serie A sto su nekada bile, ni blizu :mrgreen:
za brzog igraca kao sto je on i odlicnu ljevicu koju posjeduje, Serie A mu dodje kao kec na desetku

za LP vam ne treba bolje, svakako ne mozete osvojit jbg

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 13 jun 2017, 22:51

I normalno da ne bude zabune i ja sam za costu, tj prezadovoljan sam da on dodje... jer je čovjek veliki upgrade u odnosu na cuadrada, pjacu i pogotovo mandzukica koji nije krilo... ali budimo realni ima boljih opcija...

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 13 jun 2017, 22:52

Kompromis je napisao/la:Di Maria je igrao u svakom klubu redovno... i bas su ga ga tjerali... svaki transfer mu bio oko 60mil.... dokazana klasa i sampion koji je osvojio mnogo trofeja... jedan od igraca koji je najzasluzniji za realovu LP...
Ovog tjeraju nakon 2 sezone... gdje je imao sveukupno jednu dobru polusezonu kad je dosao... mrtvac ribery ga izbacio...a covjek jedva hoda po terenu...

I dobro si ga opisao... brazilac kojem puca kur.ac za fudbalom.... upravo jedan od razloga zasto mi nije prva opcija od ovih koji se spominju... i ja prvi pisem dobar igrac, odlicno pojacanje naspram postojecih juventusovih krila... ali svejedno igrac koji je potencijalna bomba... vidimo da ga bayern ne bi bez razloga tjerao nakon samo 2 godine... a i nije se pokazao...
I di maria je placen prije 2 3 godine 70mil... danas bi to cifra bila od 100mil da je u tim godinama kao tada...

Manchester ga otjero nakon godine...odigro qurac cisti....Real ga otjero isto , koliko god im je bio vazan otjeran je bukvalno iz kluba.....o cuj svaki transfer mu 60 mil, kakve veze to ima...ev i Costu po tvom tjeraju pa vrijedi 50 mil....takav je danasnji fudbal...

I vidio sam tog strasnog Di Mariu na protiv Barce dje svojom sebicnoscu kosto Psg prolaza....da su bili pametni trebali sga odma nasamart na terenu...

Dobar je Di Maria al nemoj bgt najbolje krilo na svijetu...

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 13 jun 2017, 22:55

Chinaglia je napisao/la:bez zajebancije, Douglas Costa ce bit odlicno pojacanje, nisu odbrane Serie A sto su nekada bile, ni blizu :mrgreen:
za brzog igraca kao sto je on i odlicnu ljevicu koju posjeduje, Serie A mu dodje kao kec na desetku

za LP vam ne treba bolje, svakako ne mozete osvojit jbg
Ne treba nam ni za Seriu -a to mozemo i s mrtvim Padoinom osvojit..

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 13 jun 2017, 22:58

Chinaglia je napisao/la:za LP vam ne treba bolje, svakako ne mozete osvojit jbg
Hahaha brutalno :mrgreen:

Costa/Di Maria.. iskreno, sasvim je svejedno..
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 13 jun 2017, 22:59

jelle je napisao/la:
Kompromis je napisao/la:Di Maria je igrao u svakom klubu redovno... i bas su ga ga tjerali... svaki transfer mu bio oko 60mil.... dokazana klasa i sampion koji je osvojio mnogo trofeja... jedan od igraca koji je najzasluzniji za realovu LP...

Manchester ga otjero nakon godine...odigro qurac cisti....Real ga otjero isto , koliko god im je bio vazan otjeran je bukvalno iz kluba.....o cuj svaki transfer mu 60 mil, kakve veze to ima...ev i Costu po tvom tjeraju pa vrijedi 50 mil....takav je danasnji fudbal...

I vidio sam tog strasnog Di Mariu na protiv Barce dje svojom sebicnoscu kosto Psg prolaza....da su bili pametni trebali sga odma nasamart na terenu...

Dobar je Di Maria al nemoj bgt najbolje krilo na svijetu...
Koje barcu razbio u prvoj utakmici... di maria apsolutno najzasluzniji sto su imali 4 razlike, razbio odbranu skoro sam... da se ne lazemo izbacio je sudija psg uz standardnog cavania... i normalno luzerstina od mentaliteta...
Trziste danas i prije 2-3 godine nije isto... sto je tada bilo 50mil danas je 70... sto je bilo 70 danas 90 ili 100.... costa je tad vrijedio 35 mil a danas nakon jadne sezone vrijedi 50mil...
Velika je razlika... di maria je dokazana klasa i sampion... igrac koji donosi trofeje (uz ronalda najzasluzniji za dugoocekivanu decimu)... costa to nije... barem to nije dokazao... bundesligu i ne racunam jer nit je on nesto zasluzan, a niti je iko i blizu ravan bayernu... kao i juventusu u italiji... juventusu je i slabiji igrac od derpea keite dovoljan za Seriu A...
Zadnja izmjena: Kompromis, dana/u 13 jun 2017, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 13 jun 2017, 23:00

Cekaj? ti tvrdis da Costu puca ku.ac za fudbalom ? a da Di marija ostavlja zadnju kap krvi za terenu ? Di maria je covjek koji ne igra odbranu ni pod razno, covjek koji je spreman u 1/8 Lp da u kontri 2-0 unisti snove svoje ekipe itd itd.
Max Allegri

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 13 jun 2017, 23:02

samo vezni red N'Zonzi-Pjanic-Verati bi imao jednu OGROMNU manu.
Svi su igraci IZA LOPTE. Uopste ne bi imali tranzicije, imali bi samo 3 igraca u zavrsnici, dok sad uglavnom imamo 5.

Od ove trojice svaki voli da ostaje iza lopte i trazi neki pas, trazi loptu u nogama. Ni jedan ne lovi prostor, ni jedan se ne pridodaje iz drugog plana. Na papiru bi taj vezni red izgledao fantasticno, ali ustvari nikakvog balansa nebi bilo. Pjanic i Verati, kao da dva Pirla istovremeno imas na terenu. Dodas im jos i Emersona (N'Zonzi), kakva bi to guzva bila. Sudarali bi se gore. Odlican vezni red da naprijed imas MSN. pa doturi loptu, osiguraj ledja i pusti da se djeca igraju.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 jun 2017, 23:03

Glavna karateristika Coste je odlična fizika brz prodoran i dobar tehničar mana mu je nedostatak fudbalske inteligenicje jer sve pokušava riješiti na silu. Vama će svakako dobro leći i on je definitivno upgrade u odnosu na krila koja imate.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 13 jun 2017, 23:03

Pa ne znam bas....Mancheteru nista nije donjeo , i Parizu ove godine takodjer...al nije to do njega...do njega je samo kad donosi trofeje ...

Dobar je Di maria , al najbolje krilo na svijetu nije ni u snovima....ja bi vise volio Costu jer je masinka kad oce da igra...brzi , prodorni , bolji centarsut ......a ne sumnjam da ce u Juvnetusu ako dodje oznojit gace...jer ovdje su i vece zvijezde i ljeni igraci od njega ginuli...

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 13 jun 2017, 23:05

Mig_Mig je napisao/la:

Cekaj? ti tvrdis da Costu puca ku.ac za fudbalom ? a da Di marija ostavlja zadnju kap krvi za terenu ? Di maria je covjek koji ne igra odbranu ni pod razno, covjek koji je spreman u 1/8 Lp da u kontri 2-0 unisti snove svoje ekipe itd itd.
Ali i igrac zbog kojeg su uopste i stekli tu prednost u parizu gdje je individualnim ucinkom razbio barcu... desava se i boljim igracima od argentinca da promasuju... messi je promasio protiv juventusa tri dobre prilike... znaci los...
Za di mariu ce ostati upamceno da je uz ronalda najzasluzniji za decimu...

Ja jos costu iskreno ne pamtim po cemu vaznim...

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 13 jun 2017, 23:07

Dogovorite se ko je bolji, i kontaktirajte Marotu :mrgreen:

Ma kakav Verati, ništa od toga, bar dok je Pjanić tu. Ukoliko bi Pjanić igrao iza napadača, onda da; ali šta sa Dybalom u tom slučaju?!
Bakayoko > N'zontiodsdsdsd
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 13 jun 2017, 23:09

@kompromis, nije stvar promasaja. Stvar je njgovov odnosa prema dresu, saigracima!Svi znamo da je covjek umjetnik, savrsen fudbaler ali.
Max Allegri

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 13 jun 2017, 23:14

Ma ne kontaju ljudi da sam i ja za costu... jos pogotovo za 40mil u danasnjem vaktu to ispada kradja... ali uvijek u svakom trenutku sam za di mariu... i općenito sam uvijek za dokazane sampione i klase na najvecem nivou... pa makar to bilo i u kasnim tridesetim poput alvesa npr... pa onda za talente i buduce zvijezde... poput bernardeschia...

Juventusu bilo ko od ovih sto se spominju da dodje bio bi upgrade... jer jedno krilo igra najbolji stoper medju napadacima, a drugo igrac koji je citavu karijeru igrao bocnog igraca u 3 5 2 sistemu...
Apsolutno da za costu... ali ako može di magija onda on...

Najsebicniji igrac na svijetu, tevez, je u juventusu dozivio drugu mladost i proigrao timski... di maria je mnogo jaci timski igrac nego on... pa mogu misliti sta bi on radio uz pajdase iz reprezentacije...

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 13 jun 2017, 23:29

Dobro ...yebes di mariu ocito da nece doc...

Costa je dje tu...
Juventus, c'è il sì di Douglas Costa: nei prossimi giorni si cercherà l'accordo con il Bayern Monaco
Dogovoreno sve s njim 6 mil plata...sad se treba dog s Bayernom usta ne sumnjam jer imamo dobre odnose...

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 14 jun 2017, 02:53

Daj još pit bulla na sredini...eh da je Davidsa klonirati... I još jednog jakog veznjaka... A kutarisati se Lemine.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.